03 / 05 / 2024

Teyfik Tapan

Teyfik Tapan

Marmaray Yapı İnşaat Anonim Şirketi, Teyfik Tapan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Ekim'de Bahçelievler, Yenibosna Zafer Mahallesi, Ahmet Yesevi Caddesi'nde kuruldu.

Planet Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Planet Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Rabia Tapan tarafından kuruldu.

Sakıp Sabancı'nın torunu Elçin Melisa Sabancı Tapan kimdir? Melisa Tapan kaç yaşında?

Sakıp Sabancı'nın tek torunu Elçin Melisa Sabancı Tapan kimdir? Sabancı ailesinin dördüncü kuşak üyesi olan Melisa E. Sabancı Tapan kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Lagom Otelcilik Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Lagom Otelcilik Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Tapan ve İsmet İncegül ortaklığında kuruldu.

Gda Marketıng İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gda Marketıng İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Babar Shehzad, Mır Hassan, Muhammad Saeed ve Murat Tapan ortaklığında kuruldu.

Van'da 17 bin yeni konut inşa ediliyor!

Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mucip Tapan, Van'da deprem sonrasında konut ihtiyacına yönelik çalışmaları anlattı. 

İstanbul Şehir İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Şehir İnşaat Limited Şirketi bugün Esenler'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Çelik ve Teyfik Öztürk ortaklığında kuruldu.

Sultans Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık ve Harita Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sultans Grup İnşaat Mühendislik Mimarlık ve Harita Sanayi Ticaret Limited Şirketi Salih Tapan tarafından 250 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Gökdelenler imar planı çerçevesinde mi tasarlanıyor?

İstanbul Arel Üniv. Fen Bil. Enst. Müdürü Prof. Dr. Mete Tapan, Cumhuriyet Gazetesi'nde gökdelenleri kaleme aldı. İşte Mete Tapan'ın o yazısı...

Çobançeşme'ye AVM mi yapılacak?

İstanbul'un son yeşil alanlarından olan 36 bin metrekarelik Çobançeşme fidanlığına konut ve AVM yapılacağı iddia edildi. Konu, CHP'li Hasan Tapan'ın soru önergesiyle Meclis'e de taşındı.

Tapan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tapan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile, Kadıköy Göztepe Mahallesi 'nde, Hüseyin Tapan Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Marmaray Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Marmaray Yapı İnşaat Anonim Şirketi, Teyfik Tapan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Ekim'de Bahçelievler, Yenibosna Zafer Mahallesi, Ahmet Yesevi Caddesi'nde kuruldu.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısı gerçekleşti!

Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Teyfik Sırrı Gür (TSG) Stadı'nın Mersin'in Cumhuriyet alanı olması gerektiğini belirtti. Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısı 1. birleşimi gerçekleşti.

Ev sahibinin evden çıkarmak istediği kiracı evi ateşe verdi!

Samsun'da bir kiracı ev sahibinin kendisini evden çıkartmak istemesi üzerine evi ateşe vererek yakıp kaçtı. Olay, Canik ilçesi Karşıyaka Mahallesi Teyfik İleri Sokak'ta saat 17.45 sıralarında meydana geldi...

Teyfik Tapan Haberi

Teyfik Tapan

Marmaray Yapı İnşaat Anonim Şirketi, Teyfik Tapan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Ekim'de kuruldu. 


Marmaray Yapı İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; a-Yurtiçi ve Yurt dışında Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı veya kendi adına ve üçüncü kişiler adına  binalar , yurt içinde ve yurt dışında resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri ve müstakil konut, iş hanları, alışveriş merkezleri, fabrikalar, maden ocakları,deniz dibi, tünel ve baraj, yol, su, kanalizasyon, boru hattı, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri, Türkiye sınırları içinde veya yabacı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...