">
05 / 05 / 2024

Tez-Koop-İş Sendikası

Tez-Koop-İş Sendikası

"Perakende Sektöründe Avrupa Seviyesinde Bilgi İletişim Teknolojisine Dayalı Araçlarla Değer Yaratmak" isimli projenin açılış toplantısı Divan Oteli'nde gerçekleştirildi.

Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası'ndan özelleştirme kararları için dava!

Geçtiğimiz günlerde TCDD Fenerbahçe Eğitim ve Dinlenme Tesisleri için özelleştirme kararı çıkmıştı. Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası, kararın iptali için dava açıyor.

Tez Madencilik Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tez Madencilik Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Aygün ve Bülent Bıyıklı ortaklığında kuruldu.

İnşaat İşçileri Sendikası kooperatif kuruyor!  

İnşaat İşçileri Sendikası (İnşaat-İş), ‘Dayanışma Yaşatır İşçi Kooperatifi’ kurmak için çalışmalara başladı. Sendika kooperatifin ilk olarak internet üzerinden tüm Türkiye'de dağıtım ağı oluşturacağından bahsetti.

Tez-Koop-İş Sendikası: AVM'ler açılmamalı!

Tez-Koop-İş Sendikası AVM'lerin 11 Mayıs'ta açılmasıyla ilgili olarak, Sağlık Bakanlığı’na yazı gönderdi. Sendika, ‘AVM’leri açmayın’ dedi...

İnşaat-İş sendikasından 'İstanbul'daki şantiyeler durdurulsun' önerisi!

İnşaat-İş sendikası, coronavirüs salgını kapsamında İstanbul'da hayata geçirilen şantiyelerin durumuyla ilgili rapor yayımladı. 

AVM yönetimleri kira bedellerinde indirim yapmalı! 

Koop-İş Sendikası Genel Başkanı Eyüp Alemdar, koronavirüs salgınında AVM çalışanlarının büyük riskte olduğunu belirtti. Alemdar, AVM yönetimlerinin bu dönemde mağazaların kira bedellerinde indirime gitmesi gerektiğini söyledi...

Ege-Koop 400 işyeri inşa edecek!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, 400 işyerinden oluşacak Ege Ticaret Merkezi’ni tanıttı. İşyerlerinin fiyatlarının konut fiyatlarına eş olacağı belirtildi.

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası'na Kristal Baret Ödülü!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası, İş Sağlığı ve Güvenliği Merkezi ile Kristal Baret Ödülleri’nin inovasyon kategorisinde ödül aldı.

Çelik-İş Sendikası'nın metruk binası yıkıldı!

İskenderun’da doğurduğu sakıncaların yanı sıra görüntü kirliliği ve çevrede yaşayan vatandaşlarda da rahatsızlık veren metruk binaların yıkımına devam edenİskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Süleymaniye eski çelik-iş sendikasının metruk binasının yıkım çalışmalarını denetledi.

Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri’nin temeli atıldı!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ege Koop’un İzmir dışında hayata geçirdiği ilk proje olan 150 dairelik ‘Ege Koop Turgutlu Prestij Evleri’nin temel atma törenine katıldı. 

Koop Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Koop Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Burak Dolu tarafından bugün Beyoğlu'nda kuruldu.

Ege-Koop Gedizkent'te son 15 evde satışlar sürüyor!

Ege-Koop, 150 bin kişiyi ev sahibi yaparak kırılması güç bir rekorun sahibi olarak yatırımlarına devam ediyor. Ege-Koop Gedizkent'te son 15 evde satışlar sürüyor.

Ev sahibi olmak isteyenler Ege-Koop'tan kampanya!

86. İzmir Enternasyonal Fuarı’na, konut mimarı Ege-Koop damgasını vurdu. Cazip fiyatlarla dört farklı kampanya sunan Başkan Aslan, ev sahibi olmak isteyenler için adres gösterdi.

Tez-Koop-İş Sendikası Haberi

Tez-Koop-İş Sendikası

Tez-Koop-İş Sendikası Genel Başkanı Gürsel Doğru, AB destekli "Perakende Sektöründe Avrupa Seviyesinde Bilgi İletişim Teknolojisine Dayalı Araçlarla Değer Yaratmak" Projesi'nin, Avrupa iş gücü
piyasasında çalışanların hareketliliğine ve istihdamına öncülük edeceğini ve mesleki standartlaşmayla AB'nin serbest hareket amacına katkı sağlayacağını söyledi.

Doğru, toplantıda yaptığı açılış konuşmasında, projenin, sendikalarının aldığı ilk AB projesi olduğunu belirtti.

Türkiye'de son yıllarda perakendecilik sektöründe önemli yatırımlar yapıldığının altını çizen Doğru, bu anlamda çok uluslu şirketler açısından Türkiye'nin önemli bir cazibe merkezi haline geldiğini ifade etti. Doğru, çok
uluslu şirketlerin bu alanda nitelikli iş gücü bulma konusunda sorunlar yaşadıklarına dikkati çekerek, Türkiye'de perakende sektörünün iş hacminin büyüklüğüne karşı, iş gücünün niteliksel olarak yetersizlikleri bulunduğunu ve
mesleki becerilere sahip nitelikli insan kaynaklarına acil ihtiyaç duyulduğunu anlattı.

Türkiye'de çeşitli meslek dallarında nitelikli eleman yetiştirmek...