18 / 05 / 2024

TFF Soma Milli Takımlar Eğitim ve Futbol Okulu açıldımı

TFF Soma Milli Takımlar Eğitim ve Futbol Okulu açıldımı

TFF'nin katkılarıyla inşa edilen TFF Soma Milli Takımlar Eğitim ve Futbol Okulu'nun açılışının, 12 Mayıs Perşembe günü saat 14.00'te gerçekleştirileceği belirtildi.

Atatürk Olimpiyat Stadı Milli takımın olacak!

UEFA Yönetim Kurulu Üyesi ve TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı Atatürk Olimpiyat Stadı ile ilgili olarak, "Stadın üstünü kapatarak burayı milli takım stadı yapmayı düşünüyoruz." diye konuştu.

TFF Riva Tesisleri ihaleye çıkıyor!

Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nin karşısında hayata geçireceği yeni tesis için ihal tarihi belli oldu. 

TFF Soma Milli Takımlar Eğitim ve Futbol Okulu 12 Mayıs'ta açılıyor!

TFF'nin katkılarıyla inşa edilen TFF Soma Milli Takımlar Eğitim ve Futbol Okulu'nun açılışının, 12 Mayıs Perşembe günü saat 14.00'te gerçekleştirileceği belirtildi.

DYO'dan A Milli Takım'a destek!

Milli Takıma, Euro 2016 öncesi destek DYO’dan geldi. Boya sektörünün öncü ve lider markası DYO, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ile imzaladığı anlaşmayla A Milli Takımı destekçileri arasına katıldı.

TFF'nin Riva'daki tesisleri LEED Gold Sertifikası almaya hak kazandı!

ürkiye Futbol Federasyonunun (TFF) Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri, Amerika Yeşil Binalar Konseyi tarafından verilen LEED Gold Sertifikası'nı, "yeni yapı" kategorisinde 67 puanla almaya hak kazandı.

Soma'da Maden Şehitleri anısına yaptırılan okullar açıldı!

Soma'daki 301 şehit madenci anısına, TFF Başkanı Yıldırım Demirören tarafından 1 milyon 35 bin lira yatırımla inşa edilen 3 derslikli "Tülin Demirören Maden Şehitleri Anaokulu" ve 12 derslikli "Erdoğan Demirören Maden Şehitleri İlkokulu" törenle açıldı.

TFF, Soma'da okul yaptırıyor!

Arif Koşar, Soma'ya yapılacak futbol okulunu 80 günde bitirmeyi hedeflediklerini bildirdi. Koşar, gazetecilere yaptığı açıklamada, okul için yer tesliminin yapılmasının ardından yapım çalışmalarına başlanacağını kaydetti.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği 23. Anaokulunu Soma'da açıyor!

Çocuklar Gülsün Diye Derneği 23. Anaokulunu Soma'da açıyor. Çocuklara modern bir eğitim ve oyun ortamı sunacak olan anaokulu, 18 Eylül’de yapılacak açılış töreninin ardından Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanacak.

Soma'da yaptırılacak futbol okulu için yer tahsis töreni yapıldı!

TFF Başkanı Yıldırım Demirören Soma'daki maden faciasında yakınlarını kaybeden ailelerine TFF Süper Kupa öncesinde Manisa Organize Sanayi Bölgesi Lokali'nde yemek verdi. Soma'da yaptırılacak futbol okulu için yer tahsis töreni yapıldı

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri açıldı!

TFF'nin Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri bugün 15.00'te Başbakan Erdoğan tarafından açıldı. Başbakan Erdoğan "9 Nisan'da temel atılmıştı. Sadece 450 günde bu büyük tesis tamamlandı" dedi...

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde neler var?

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri bugün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in katılacağı törenle açılıyor. Peki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde neler var? Tesis nerede?

Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Tesisleri yaz aylarında hizmete girecek!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Spor Genel Müdürlüğü ve Spor Toto Teşkilatı yetkilileri, Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri' nde bir araya geldi...

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Haziran'da bitiyor!

Yıldırım Demirören Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri inşaatında incelemelerde bulundu. Bakan Kılıç, "Nisanda temelini attığımız Beykoz Riva TFF Milli Takımlar Kampı'nda inşaat Haziranda bitecek" dedi

TFF Soma Milli Takımlar Eğitim ve Futbol Okulu açıldımı Haberi

TFF Soma Milli Takımlar Eğitim ve Futbol Okulu açıldımı

 Manisa'nın Soma ilçesinde 13 Mayıs 2014'te yaşanan maden faciasının ardından bölgedeki yaşama katkı sağlamak amacıyla inşa edilen Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Soma Milli Takımlar Eğitim ve Futbol Okulu, 12 Mayıs Perşembe günü açılacak.


TFF'den yapılan açıklamada, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında Manisa'da oynanan 2014 TFF Süper Kupa maçının gelirleri, FIFA ve UEFA yardımlarının yanı sıra TFF'nin katkılarıyla inşa edilen TFF Soma Milli Takımlar Eğitim ve Futbol Okulu'nun açılışının, 12 Mayıs Perşembe günü saat 14.00'te gerçekleştirileceği belirtildi. 


Törene Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve Fenerbahçe ile Galatasaray'ın yöneticilerinin katılacağı...