19 / 07 / 2024

THA Turizm Akaryakıt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

THA Turizm Akaryakıt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

THA Turizm Akaryakıt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tamer Oktay Müdürlüğü' nde 100 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Şişli Mecidiyeköy Mahallesi' nde kuruldu.

Azad İnşaat Akaryakıt Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Azad İnşaat Akaryakıt Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bağcılar'da 6 milyon TL sermaye bedeli ile Azad Deli tarafından kuruldu.

Asars Akaryakıt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Asars Akaryakıt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Asars Akaryakıt Turizm Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Sln Lojistik Turizm Akaryakıt Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sln Lojistik Turizm Akaryakıt Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Sarı, Hüseyin Sarı ve Özgür Kuş ortaklığında kuruldu.

Zenginler Nakliye İnşaat Otomotiv Akaryakıt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zenginler Nakliye İnşaat Otomotiv Akaryakıt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Ali Zengin tarafından kuruldu.

Hasem Emlak İnşaat Hafriyat Hırdavat Akaryakıt Otomotiv Turizm Ve Seyahat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu

Hasem Emlak İnşaat Hafriyat Hırdavat Akaryakıt Otomotiv Turizm Ve Seyahat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Sancaktepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet    Köseoğlu tarafından kuruldu.

Defne Yapı İnşaat Turizm Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Defne Yapı İnşaat Turizm Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Defne Yapı İnşaat Turizm Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenler'de yapıldı.

Aykem Gıda Turizm İnşaat Akaryakıt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye şubesi açıldı!

Aykem Gıda Turizm İnşaat Akaryakıt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye şubesi 400 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Aykem Gıda Turizm İnşaat Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Aykem Gıda Turizm İnşaat Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Salih Us ve Eyüp Keleş ortaklığında açıldı.

Bab Emlak Turizm Tekstil İnşaat Akaryakıt Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Bab Emlak Turizm Tekstil İnşaat Akaryakıt Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ata Paçalı ve Abdülkerim Paçalı ortaklığında kuruldu.

Geodek Harita İnşaat Akaryakıt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Geodek Harita İnşaat Akaryakıt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 80 bin TL sermaye bedeli ile Osman Gümüşel tarafından kuruldu.

Asp İnşaat Metal Hafriyat Akaryakıt Oto Yedek Parça Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Asp İnşaat Metal Hafriyat Akaryakıt Oto Yedek Parça Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şti. Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Sarıkaya tarafından kuruldu.

Uzsoylu İnşaat Otomotiv Akaryakıt ve Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzsoylu İnşaat Otomotiv Akaryakıt ve Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükyalı'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Uzsoylu tarafından kuruldu.

Anka Grup Akaryakıt Turizm Lojistik Destek Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Anka Grup Akaryakıt Turizm Lojistik Destek Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Melike Gözde Ulu tarafından kuruldu.

THA Turizm Akaryakıt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

THA Turizm Akaryakıt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

THA Turizm Akaryakıt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tamer Oktay Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 12 Haziran'da Şişli'de kuruldu.


THA Turizm Akaryakıt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b.Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c.Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d.Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e.Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. f.Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. g.Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları ile şehir içi, şehirlerarası...