25 / 07 / 2024

The Address fiyatları

The Address fiyatları

Dubaili lüks otel zinciri The Address, ilk yurtdışı yatırımını istanbul'a yapıyor. Emaar'ın Çamlıca'daki dev yatırımı Emaar Square'in içinde yer alacak The Address'in rezidansları otel gibi kiralanabilecek.

The Holl Life&Business güncel fiyatları!

The Holl Life&Business güncel fiyatları haberimizde yer alıyor. 24 ay kira desteği kampanyası bulunan projede 1+0 ve 1+1 şeklinde ofisler bulunuyor. 

The 34 Halkalı fiyatları!

17 bin 500 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselen The 34 Halkalı projesi 12 katlı 3 blok olarak inşa ediliyor. İşte, The 34 Halkalı fiyatları.. 

The Holl Pendik daire fiyatları!

The Holl Pendik daire fiyatları kat planlarına ve daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Temmuz 2019'da teslim edilecek proje Bekart İnşaat imzasını taşıyor.

Pendik The Holl lansman fiyatlarıyla satışta! 357 bin TL'ye!

Metal Yapı Konut ve Bekart İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Pendik The Holl projesinde ön talepler toplanıyor. Projede 75 metrekare home ofislerin fiyatları 357 bin TL'den başlıyor. 

The Village Urla fiyatları!

The Village Urla projesi İzmir Urla Kekliktepe bölgesinde Kuzu Holding tarafından villa projesi olarak hayata geçirildi. The Village Urla fiyatları ne kadar?

The Mandarins Acıbadem'de fiyatlar 590 bin TL’den başlıyor!

İstanbul Anadolu Yakası Acıbadem’de konumlanan The Mandarins Acıbadem'de fiyatlar 590 bin TL’den başlıyor. Projenin teslimi Mayıs 2018’de yapılacak.

The Mandarins Acıbadem ev fiyatları!

Mandarins Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen The Mandarins Acıbadem ev fiyatları 585 bin TL’den başlayarak değişiyor.

The Mandarins Acıbadem Evleri daire fiyatları!

The Mandarins Acıbadem Evleri daire fiyatları 585 bin TL'den başlayarak değişiyor. The Mandarins Acıbadem projesi 2018 yılında teslim edilecek...

Mandarins Gayrimenkul The Mandarins Acıbadem fiyatları!

Mandarins Gayrimenkul The Mandarins Acıbadem fiyatları 585 bin TL'den başlıyor. The Mandarins Limited Acıbadem projesi Mayıs 2018'de teslim edilecek...

The Mandarins Acıbadem daire fiyatları!

The Mandarins Acıbadem daire fiyatları 570 bin TL'den başlayarak değişiyor. The Mandarins Acıbadem teslimleri Mayıs 2018'de yapılıyor...

The House Residence Bomonti'de son daireler için özel fiyatlar!

The House Residence ve The House Hotel Bomonti, 2016'da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Projede son kalan daireler için kaçırılmayacak fırsatlar ve stüdyo, 1+1 ve 2+1 apart daireler için çok özel fiyatlar ve ödeme planları sunuluyor.

The Mandarins Limited Acıbadem ev fiyatları!

The Mandarins Limited Acıbadem ev fiyatları dairelerin konum ve alanlarına göre değişiyor. Selka NSK İnşaat imzası yaşıyan proje metro ve metrobüse 200 metre yakınlıkta bulunuyor.

Bomonti The House Rezidans satış fiyatları!

Bomonti The House Rezidans satış fiyatları 235 bin dolardan başlıyor. Yenigün İnşaat'ın projesi Bomonti The House Residence'ta teslimler bu yıl temmuz ayında gerçekleştiriliyor...

The Address fiyatları Haberi

The Address fiyatları

Emaar Türkiye’nin 2,3 milyar dolarlık yatırımla Çamlıca’da hayata geçireceği Emaar Square, Dubaili The Address Otel'e ev sahipliği yapacak. Emaar Turizm ve Eğlence Grubu bünyesinde yer alan otel, aynı zamanda ilk yurtdışı yatırımını İstanbul'a yapmış olacak. Emaar’ın bölge CEO’su Ozan Balaban, The Address'in 2008'de kurulan genç bir marka olmasına rağmen birkaç yıl üst üste “Dünyanın İyi Oteli” de dahil, pek çok ödül aldığını belirtti. 


METREKARESİ 5 BİN 385 $


46 kattan oluşan The Address İstanbul’un ilk 11 katında Emaar’ın 5 yıldızlı zincir otel markası The Address Hotel'in, 183 odasıyla yer alacağını anlatan Balaban, "Otelin üzerinde yer alan rezidans bölümünde ise 197 mobilyalı, 123 mobilyasız toplam 320 daire seçeneği buluyor" dedi. Marmara Denizi ve Adalar manzaralı rezidansların 5 bin 385 dolardan başlayan fiyatlarla...