06 / 05 / 2024

the address istanbul emaar

the address istanbul emaar

The Address İstanbul Emaar projesi The Address Residence, The Address Hotel ve The Address Sky View bölümlerinden oluşuyor. Proje 435 milyon dolarlık yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

The Address İstanbul satış ofisi!

The Address İstanbul satış ofisi telefon numarası 0216 547 17 17 olarak belirlendi. 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı proje otel ve rezidans dairelerden meydana geliyor.

The Address Residence fiyatları!

The Address Residence fiyatları 5 bin 300 dolardan başlangıç gösteriyor. Toplam 197 adet daireye yer verilen proje 435 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa ediliyor.

The Nirvana İstanbul Otelcilik Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

The Nirvana İstanbul Otelcilik Yatırımları Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Çiçen tarafından kuruldu.

Yavuz Ngs Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi The Y İstanbul Şubesi açıldı!

Yavuz Ngs Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi The Y İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Naşit tarafından açıldı.

Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Address İstanbul Şubesi açıldı!

Emaar Libadiye Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Address İstanbul Şubesi Üsküdar'da 22 milyar 758 milyon 99 bin 546 TL sermaye bedeli ile Ahmad Thani R.S Almatrooshi ve M. Ali Rashed Alabbar otaklığında açıldı.

The Company İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

The Company İstanbul Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah İkbal Kara tarafından kuruldu.

The Port İstanbul Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Port İstanbul Konaklama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysi  Taşdemir tarafından kuruldu.

The Galata İstanbul Hotel MGallery by Sofitel açıldı!

MGallery otel koleksiyonunun Türkiye’deki ilk örneği “The Galata İstanbul Hotel MGallery by Sofitel” Karaköy’de hizmete açıldı.

The Address Residence lokasyon bilgileri!

Emaar İnşaat imzasıyla hayata geçirilen The Address Residence İstanbul Anadolu Yakası Çamlıca'da hayata geçiriliyor. İşte The Address Residence lokasyon bilgileri...

The Address Residence satılık daire!

Toplam 320 daireden meydana gelen The Address Residence satılık daire fiyatları 595 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Swissotel The Bosphorus İstanbul, GROHE ürünlerini tercih etti!

GROHE ürün yelpazesinin seçkin ürünleri Swissôtel The Bosphorus İstanbul’un yenilenen batı kanadının yeni konseptiyle, mükemmel bir uyum sergiliyor.

The Address Residence'ta 1+1'ler 595 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Emaar İnşaat tarafından hayata geçirilen The Address Residence projesi The Address İstanbul'un 12. ve 29. katları arasında yer alıyor.Anadolu Yakası Çamlıca'da yükselen proje 48 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Emaar The Address Residence'ta 886 bin dolara 2+1!

48 bin metrekare alan üzerinde yayılan The Address İstanbul projesi Emaar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. The Address Residence projesi The Address İstanbul'un 12. ve 29. katları arasında yer alıyor.

The Address Residence İstanbul: Emaar'dan değerli bir yatırım sistemi!

İkonik tasarımı, 5 yıldızlı The Address Hotel hizmeti ve Emaar tecrübesiyle İstanbul’a yepyeni bir soluk getirecek The Address Residence İstanbul olağanüstü bir kent yaşamı sunuyor.

The Address Residence İstanbul'da satışlar devam ediyor!

İkonik tasarımı, beş yıldızlı The Address Hotel hizmeti ve Emaar tecrübesiyle İstanbul’a yepyeni bir soluk getirecek The Address Residence İstanbul, olağanüstü bir kent yaşamı sunuyor.

the address istanbul emaar Haberi

the address istanbul emaar

The Address İstanbul Emaar projesi İstanbul Çamlıca'da, Emaar Square projesinin içerisinde yer alıyor. Daire fiyatları metrekare bazında 5 bin 300 dolardan başlayan projede otel ve rezidans dairelere yer veriliyor.


Çamlıca The Address İstanbul'un sosyal alanları arasında fitness salonu, SPA, havuz, kafe, restaurant, gözlem terası,çocuk oyun alanları, resepsiyon hizmetleri,özel otopark ve depolama alanları, toplantı salonları mevcut.


183 odadan oluşan The Address Hotel The Address İstanbul'un ilk 11 katında bulunuyor. Projenin 12 ile 29 kat arasında The Address Residence, 30 ile 46 kat arasında ise The Address Sky View yer alıyor. 


The Address Residence 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire seçeneklerinden meydana geliyor. Toplam 197 adet daireden oluşan projede konutların büyüklükleri 78 ile 234 metrekare arasında...