05 / 05 / 2024

the godfather ev fiyatı

the godfather ev fiyatı

Sinema tarihinin en önemli filmlerinden biri olarak kabul edilen The Godfather ’ ın (Baba) 1972 yılında çekildiği ev yaklaşık 3 milyon dolara satışa çıkarıldı...

İngiltere’de yatırım fırsatı: Metrekaresi 5 bin pound! Projenin yarısını öde, İngiltere’de ev sahibi ol!

İngiltere’de yatırım fırsatı: Metrekaresi 5 bin pound! Projenin yarısını öde, İngiltere’de ev sahibi ol! Peker Holding, İngiltere’de satışa sunulan The Old Brewery ve Finchley Dollis projelerinde Türk yatırımcılar için yüzde 50 peşinat, 36 ay vade seçeneği ile mortgage almadan da ev sahibi ol

The Godfather 3'ün çekildiği malikane satılıyor!

Francis Ford Coppola'nın Thr Godfather üçleme serisi, bugüne kadarki en ikonik eserlerden olarak dikkat çekiyor. Hayranlarının çok iyi bildiği 3. filmdeki İtalyan kalesi satışa sunuldu.

The One Bel Air 300 milyon dolara satışa çıkarıldı!

ABD'nin en pahalı evi olan ve Los Angeles'ta yer alan The One Bel Air geçtiğimiz günlerde 500 milyon dolardan satışa çıkarılmış fakat alıcı bulamayan ev için 200 milyon dolarlık indirim yapılmıştı. 

The Godfather'ın çekildiği Hearst Estate malikanesi satışa sunuldu!

Sinema dünyasının kült filmlerinden biri olan The Godfather (Baba) filminin çekildiği malikane 89 milyon dolara satışa çıkarıldı.

Holllwood'un en lüks malikanesi 125 milyon dolara satışa çıktı!

The Godfather ve The Bodyguard filmlerinin de çekildiği Holllwood'un en lüks malikanesi satışa çıktı. 125 milyon dolarlık lüks malikane yeni sahibini bekliyor.

Jack Me, Hong Kong'dan 191 milyon dolara ev aldı!

Alibaba'nın kurucusu olan Jack Me'nin Hong Kong'un The Peak bölgesinden Peak 191 milyon dolar değerinde bir ev aldığı iddia edildi..

Volkan Ballı ve Deniz Barış, The Mandarins Acıbadem'den ev aldı!

Mandarins Gayrimenkul imzasıyla İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy'de hayata geçirilen  The Mandarins Acıbadem projesinden Volkan Ballı ve Deniz Barış birer ev aldılar. 

The Mandarins Acıbadem projesinde cep telefonu ile ev konforu!

Kadıköy’ün gözde rezidans projesi The Mandarins Acıbadem’de yer alan Sensehome teknoloji, iklimlendirme, havalandırma, aydınlatma ve güvenlik yönetimi gibi işleri akıllı telefonla uyumlu olarak yapma kolaylığı sağlıyor.

The Mandarins Acıbadem’de teras keyfi!

493 seçkin daireye ev sahipliği yapan Kadıköy’ün gözde rezidans projesi The Mandarins Acıbadem, sakinlerine panoramik manzaralı balkonlu yaşam ayrıcalığı sunuyor. Projede İstanbul’u kuş bakışı gören geniş bir seyir terası da yer alıyor.

The Mandarins Acıbadem ev fiyatları!

Mandarins Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen The Mandarins Acıbadem ev fiyatları 585 bin TL’den başlayarak değişiyor.

The Mandarins Limited Acıbadem ev fiyatları!

The Mandarins Limited Acıbadem ev fiyatları dairelerin konum ve alanlarına göre değişiyor. Selka NSK İnşaat imzası yaşıyan proje metro ve metrobüse 200 metre yakınlıkta bulunuyor.

The Mandarins Limited Acıbadem nerede?

Toplam 525 adet bağımsız üniteden meydana gelen proje 1+1 ev fiyatları 425 bin TL ile 680 bin TL'den başlıyor. Peki The Mandarins Limited Acıbadem nerede?

Bomonti The House Residence iletişim bilgileri!

Yenigün İnşaat imzasıyal hayata geçirilen proje ev büyüklükleri 41 metrekareden başlıyor. Bomonti The House Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 49 30 olarak belirlendi.

the godfather ev fiyatı Haberi

the godfather ev fiyatı

Kazandığı üç Oscar ve sayısız ödülle Hollywood'un tarihe geçen yapımı Godfather'ın 1972'de çekildiği ev satışa çıkarıldı. Newyork'un Staten Island bölgesinde yer alan ev için 2 milyon 895 bin dolar isteniyor.


580 metrekare genişliğindeki evin beş yatak odası, yedi banyosu, bir spor salonu, bir Oyun odası, bir kayıt odası ve dört arabalık bir garajı bulunuyor.


1930 yılında inşa edilen ev, filmin açılış sahnesinde ana karakter Don Corleone'un kızının düğününün de çekildiği 2 bin 230 metrekarelik bir alana yayılıyor.


MİLYON DOLARLIK BAŞYAPIT


New York'ta yaşayan güçlü bir İtalyan mafya ailesinin hikâyesinin anlatıldığı ve üçleme olarak çekilen Godfather serisi, İtalyan yazar Mario Puzo'nun yazdığı aynı adlı romandan uyarlandı.


Francis Ford Coppola'nın yönettiği, Marlon Brando ve Al Pacino'nun başrollerini paylaştığı film; üç Oscar, beş Altın Küre ve sayısız...