28 / 07 / 2024

The International Furnishing Show

The International Furnishing Show

Almanya'da 13 Ocak'ta açılan mobilya fuarına 50 kişilik bir heyetle katılan İzmirli mobilyacılar, yeni trendleri ve modayı mercek altına alarak ihracat pazarları için çalışma yapacak

İnternational Furnishing And Design Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnternational Furnishing And Design Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Taylan Albayrak tarafından kuruldu.

İzmir Konak Belediyesi'ne mimarlık yarışmasından 4 ödül!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, 'The International Property Awards (Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri) mimarlık proje yarışmasında dört ödülün sahibi oldu. 

Bomonti Hilton Oteli ve Kongre Merkezi 5 yıldızla en iyi otel mimarisi ödülü aldı!

Linea Tusavul Mimarlık “Istanbul Bomonti Hotel & Conference Center” projesi The International Property Awards’dan Mimarlık dalında “5 star Best Hotel Architecture” ödülünü aldı.

Akmerkez Cinemapink Yılın Yeni Sineması ödülünü aldı!

Türkiye’de ilk kez kullanılan ses ve görüntü teknolojileri ile Akmerkez Cinemapink, The International Cinema Technology Association (I.C.T.A.) tarafından “Yılın Yeni Sineması” seçildi.

Hill International, Kahire'deki The Gate'in proje yönetim ofisi seçildi!

İnşaat Risklerinin Yönetilmesinde uluslararası lider olan Hill International bugün, Kahire / Mısır’da bulunan çok amaçlı kullanım kompleksi “The Gate”in proje yönetimi hizmetlerini sağlamak üzere, Abraj Misr firmasıyla sözleşme imzaladı.

The İstanbul Edition en iyi sürdürülebilir otel ödülü aldı!

En iyi Sürdürülebilir Otel Ödülü alan Schrager ile Marriott International zincirinin birlikte yarattığı EDITION markasının Avrupa'daki ilk oteli olan The İstanbul Edition en iyi sürdürülebilir otel ödülü aldı

The International Luxury Services Turizm Emlak ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The International Luxury Services Turizm Emlak ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Rıda El Sayed tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

The İstanbul Edition’a uluslararası Sürdürülebilirlik Ödülü!

EDITION markasının Avrupa’daki ilk oteli, The Istanbul EDITION; dünya üzerinde 50 ülkenin katılımı ile gerçekleşen International Hotel Awards’da ‘2014 En İyi Sürdürülebilir Otel Ödülü’nün sahibi oldu.

The İstanbul EDITION En İyi Lüks Otel ödülünü aldı!

Konsept otel yaratıcısı lan Schrager ile Marriott International zincirinin birlikte yarattığı EDITION markasının Avrupa'daki ilk oteli, The İstanbul EDITION,'Lüks Otel' kategorisinde birinciliği elde ederek, ödüllerine bir yenisini daha ekledi.

İzmirli mobilyacılar The International Furnishing Show'a katıldı!

Almanya'da 13 Ocak'ta açılan mobilya fuarına 50 kişilik bir heyetle katılan İzmirli mobilyacılar, yeni trendleri ve modayı mercek altına alarak ihracat pazarları için çalışma yapacak

The İstanbul EDITION'a TripAdvisor’dan Mükemmellik Ödülü!

Konsept otel yaratıcısı Ian Schrager ile Marriott International zincirinin birlikte yarattığı EDITION markasının dünyadaki ilk ve tek oteli The Istanbul EDITION, TripAdvisor tarafından “2013 Yılı Mükemmeliyet Sertifikası”na layık görüldü...

Gökhan Avcıoğlu Balık Pazarı projesiyle Tasarım Bienali'nde!

Gökhan Avcıoğlu-GAD Architecture tarafından projelendirilen ve uygulanan Beşiktaş Balık Pazarı Projesi, “The International Architecture Awards”, “ Uluslararası Mimarlık Ödülleri” kapsamında Türkiye’yi temsil eden iki projeden bir tanesi olarak yer alıyor.

The Tower projesine Türk ev sahibi aranıyor!

Sotheby's International Realty, Londra South Bank'ta gerçekleştirilen lüks rezidans projesi The Tower'a Türk ev sahipleri arıyor

The International Furnishing Show Haberi

The International Furnishing Show


Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılı olan 2023'te 6 milyar dolar ihracat hedefi belirleyen mobilya sektörü, bu hedefi yakalamak için fuar fuar koşuyor. Dünyanın en önemli mobilya fuarlarını kaçırmayan İzmirli mobilyacılar, Almanya'nın Köln şehrinde düzenlenen mobilya fuarına çıkarma yaptı. IMM Cologne - The International Furnishing Show / IMM Köln - Uluslararası Mobilya Fuarı'na İzmir'den 50 mobilyacı katıldı. 

İzmir Ticaret Odası'nın (İTO) organize ettiği ve KOSGEB tarafından desteklenen İzmirli mobilyacıların fuar katılım organizasyonuna İTO Meclis üyeleri Süleyman Avinca ve Yaşar Baş öncülük yaptı. İhracatı artırmak için her fuara uluslararası organizasyon düzenlediklerini açıklayan Avinca, "Almanya'daki fuarda yeni trendleri ve modayı mercek altına alacağız. Yeni ihracat pazarları için de çalışma gerçekleştireceğiz" dedi. 


Çıtayı yükselttik

Mobilya sektörünün en büyük fuarının İtalya'daki Milano Fuarı olduğunu belirten Avinca, "İtalya'daki fuara...