30 / 07 / 2024

The Real İnşaat iletişim

The Real İnşaat iletişim

The Real İnşaat Ve Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Sami Atik tarafından kuruldu.

The Famm İnşaat Teknoloji Yazılım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Famm İnşaat Teknoloji Yazılım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fırat Altın tarafından kuruldu.

The North İst Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The North İst Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Cem Arıtürk ve Güney Yılmaz ortaklığında kuruldu.

The Green Nest Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Green Nest Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile MD Salah Uddın tarafından kuruldu.

Şanlı Real Estate Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şanlı Real Estate Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Şanlı ve Aykhan Hasanzade ortaklığında kuruldu.

Kaya Real Estate İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Real Estate İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Memoğlu tarafından kuruldu.

Real Nova Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real Nova Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ie Özgür Özcan tarafından kuruldu.

Vip House Real Estate Emlak İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vip House Real Estate Emlak İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Bayazit ve Sercan Kahyaoğlu ortaklığında kuruldu.

The Verdean’ın ikinci etabı Türkiye'de satışta! 

Knight Frank’in Türkiye’deki resmi ortağı ve Türkiye’nin global emlak markaları arasında yer alan Gred, Londra’daki projesi The Verdean’ın ikinci etabını Türkiye’de satışa çıkardı. İşte ayrıntılar...

Real Genius Estate Proje Geliştirme Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi Kuruldu!

Real Genius Estate Proje Geliştirme Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de Hydrbek Rustamov tarafından kuruldu.

Real Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real Geri Dönüşüm Plastik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Bülent Dönmez tarafından kuruldu.

The Pearl Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Pearl Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Emin Başkıran, Mahsum Çakmak ve Mahsum Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

The Pearl Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Pearl Airport Turizm Otelcilik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Emin Başkıran, Mahsum Çakmak ve Maksum Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Tr Real Bilişim Otomotiv Gıda Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tr Real Bilişim Otomotiv Gıda Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de İsmail Gülen tarafından kuruldu.

The Real İnşaat iletişim Haberi

The Real İnşaat iletişim

The Real İnşaat Ve Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Sami Atik tarafından kuruldu.

The Real İnşaat Ve Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...