15 / 05 / 2024

the residence tavros nerede

the residence tavros nerede

2009'da gayrimenkul ve turizm sektöründe büyük projeler gerçekleştirmek amacıyla kurulan yüzde 50 Rus yüzde 50 Türk sermayeli Tavros Yatırım Holding, 2015’e kadar 400 milyon euro yatırım planlıyor...

Bomonti The House Residence güncel fiyat listesi!

Bomonti The House Residence güncel fiyat listesi 235 bin dolardan başlayarak değişiyor. The House Residence Bomonti'de teslimler bu yıl ortasında gerçekleştiriliyor...

Yenigün The House Residence Bomonti fiyatları!

Yenigün The House Residence Bomonti fiyatları 235 bin dolardan başlayarak değişiyor. Yenigün İnşaat imzasını taşıyan The House Residence Bomonti, bu yıl temmuz ayında teslim ediliyor...

The House Residence Bomonti'de son 30 daire satışta!

Gayrimenkul değerleme uzmanları Bomonti’nin konut yaşamının yeni yıldızı olarak görüyor. Çehresi değişen semtte yazın The House Residence Bomonti ve The House Hotel’in açılması ile birlikte yeni bir dönüşüm yaşanması bekleniyor.

The House Residence fiyatlar!

The House Residence Bomonti'de 1+0, 1+1 ve 2+1 daireler bulunuyor. Projenin 2016 yılı Temmuz ayında tamamlanması planlanıyor. İşte The House Residence fiyatlar...

The House Residence Bomonti adresi!

Daire alanlarının 41 metrekareden başladığı proje toplam 155 adet daireden oluşuyor. The House Residence Bomonti adresi kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Şişli Bomonti' de inşa ediliyor.

Bomonti The House Residence iletişim bilgileri!

Yenigün İnşaat imzasıyal hayata geçirilen proje ev büyüklükleri 41 metrekareden başlıyor. Bomonti The House Residence iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 49 30 olarak belirlendi.

The House Residence Bomonti satılık!

Teslimlerin 2016 yılı Mayıs ayında yapılması planlanan projede dairelerin büyüklükleri 41 metrekareden başlıyor. The House Residence Bomonti satılık daire fiyatları 230 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

The Address Residence lokasyon bilgileri!

Emaar İnşaat imzasıyla hayata geçirilen The Address Residence İstanbul Anadolu Yakası Çamlıca'da hayata geçiriliyor. İşte The Address Residence lokasyon bilgileri...

The Address Residence satılık daire!

Toplam 320 daireden meydana gelen The Address Residence satılık daire fiyatları 595 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

The House Residence Projesi!

The House Residence Projesi İstanbul'un Şişli ilçesine bağlı Bomonti bölgesinde inşa ediliyor. Dairelerin 220 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede çeşitli sosyal alanlara yer veriliyor.

The Address Residence'ta 1+1'ler 595 bin dolardan başlayan fiyatlarla!

Emaar İnşaat tarafından hayata geçirilen The Address Residence projesi The Address İstanbul'un 12. ve 29. katları arasında yer alıyor.Anadolu Yakası Çamlıca'da yükselen proje 48 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Emaar The Address Residence'ta 886 bin dolara 2+1!

48 bin metrekare alan üzerinde yayılan The Address İstanbul projesi Emaar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. The Address Residence projesi The Address İstanbul'un 12. ve 29. katları arasında yer alıyor.

The Address Residence İstanbul: Emaar'dan değerli bir yatırım sistemi!

İkonik tasarımı, 5 yıldızlı The Address Hotel hizmeti ve Emaar tecrübesiyle İstanbul’a yepyeni bir soluk getirecek The Address Residence İstanbul olağanüstü bir kent yaşamı sunuyor.

the residence tavros nerede Haberi

the residence tavros nerede


2009'da gayrimenkul ve turizm sektöründe büyük projeler gerçekleştirmek amacıyla kurulan yüzde 50 Rus yüzde 50 Türk sermayeli Tavros Yatırım Holding, 2015’e kadar 400 milyon euro yatırım planlıyor. 


ATAKÖY'E KONUT VE OTEL

Tavros’un şu anda 4 büyük otel yatırımı olduğunu belirten Tavros İcra Kurulu Başkanı Tayfun Döşkaya, “Tavros, Türkiye’de ilk yatırımını Denizli’de gerçekleştirdi. Burada Dedeman Park Denizli Oteli’ni yaptık. Tavros’un şu anda bir de Özbekistan’da Dedeman Silk Road Tashkent adıyla bir oteli var. İstanbul’daki ilk projemizi ise Ataköy’de gerçekleştiriyoruz. Burada bir otel ve gayrimenkul projemiz olacak. Otelin işletmesi için Hyatt Regency markası ile anlaştık. Yanında da ‘The Residence Tavros’ adıyla gayrimenkul projemiz olacak. Oteli temmuzda açacağız”...