05 / 05 / 2024

Theresa May kimdir

Theresa May kimdir

Fazla göçün, konut, okul ve sağlık gibi konularda sorunlar yarattığını söyleyen May, "Toplu göçün sonuçlarıyla baş edebiliriz ancak İngiltere'de yıllık göçün yüz binlere ulaşmasını istemiyoruz" dedi.

Hüseyin Boz kimdir?

3 Mayıs 2018’den beri Çankırı Belediye Başkanı olarak görev yapan Hüseyin Boz, 2019 yerel seçimlerinde de Ak Parti Çankırı Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Hüseyin Boz kimdir?

Londra finans merkezi tarihe karışıyor!

İngiltere'de iş yapan uluslararası finans şirketleri Brexit süreci başlatıldıktan sonra ülkeyi terk etme planları yapıyor. Bankaların son kararlarının İngiltere Başbakanı Theresa May'in AB ile geçiş dönemi anlaşması yapıp yapmayacağına bağlı olduğu da görüşü öne çıktı.

Kayhan Çavuşoğlu kimdir?

Kayhan Çavuşoğlu, Mayıs 2015'ten beri Pazarlama Müdürü olarak hizmet verdiği Dumankaya İnşaat'tan ayrıldı. Peki, Kayhan Çavuşoğlu kimdir? Kayhan Çavuşoğlu ne zamandan beri gayrimenkul sektöründe hizmet veriyor?

Paolo Vietti-Violi kimdir?

İnönü Stadı, İstanbul Spor ve Sergi Sarayı ve Ankara 19 Mayıs Stadyumu gibi projelerin tasarımcılarından İtalyan Mimar Paolo Vietti-Violi kimdir? Paolo Vietti-Violi hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Yunus Nacar kimdir?

Mayıs 2016'ya kadar Kiler Holding A.Ş.’de CEO görevini yürüten Yunus Nacar kimdir? Yunus Nacar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Yunus Nacar, ne zamandan beri Kiler GYO bünyesinde?

Reha Metin Alkan kimdir?

İnşaat Fakültesi mezunu Prof. Dr. Reha Metin Alkan, 15 Mayıs 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Hitit Üniversitesi rektörlüğüne yeniden atandı. Peki, Prof. Dr. Reha Metin Alkan kimdir?

Mustafa Talha Gönüllü kimdir?

Çevre Mühendisi Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, 15 Mayıs 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile yeniden Adıyaman Üniversite Rektörlüğüne atandı. Peki, Mustafa Talha Gönüllü kimdir?

İbrahim Çağlar kimdir?

29 Mayıs 2013 tarihinden itibaren İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüten İbrahim Çağlar kimdir? İbrahim Çağlar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İbrahim Çağlar...

Tümay Korucuoğlu kimdir?

Mimar Tümay Korucuoğlu kimdir? Tümay Korucuoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tümay Korucuoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Tümay Korucuoğlu...

Osman Topaloğlu kimdir?

Samsun 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu kimdir? Osman Topaloğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? Osman Topaloğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Osman Topaloğlu...

Ahmet Yalçın kimdir?

2005 yılında MAY Gayrimenkul Değerleme A.Ş.’ de kurucu ortak olan Ahmet Yalçın kimdir? MAY Gayrimenkul Değerleme Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yalçın bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Tümay Türkmen kimdir?

Mimar Tümay Türkmen kimdir? Mimar Tümay Türkmen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Tümay Türkmen, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Tümay Türkmen...

Agah Uğur kimdir?

1989 Mayıs ayından beri Borusan Holding'de görev yapan Agah Uğur, 25 Haziran 2014 tarihinde Borusan Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Peki, Agah Uğur kimdir? İşte Agah Uğur..

Theresa May kimdir Haberi

Theresa May kimdir

İngiltere İçişleri Bakanı Theresa May, daha önce ülkeye iltica talebinde bulunmuş ve bu talepleri kabul edilmiş kişilerin, ülkelerindeki güvenlik durumu gözden geçirilerek geri gönderilebileceklerini söyledi. 


May, iktidardaki Muhafazakar Parti'nin Manchester şehrindeki yıllık kongresinde yaptığı konuşmada, Suriye'deki iç savaşla bağlantılı olarak Avrupa'nın bu yaz karşı karşıya kaldığı sığınmacı krizine değindi.


Fransa'dan binlerce kişinin bu yaz İngiltere'ye ulaşmaya çalıştığını kaydeden May, "Bu kişilerin daha iyi bir yaşam istekleri anlaşılır bir şey. Yoksul ülkelerde bulunan ve İngiltere'de yaşamak isteyen milyonlarca insan var ancak bir ülkenin göç konusunda bir limiti olmalıdır. Bir yandan çaresiz insanlara yardım etmemiz gerekirken, diğer yandan ülkemize gelenleri kontrol edebileceğimiz bir göç sistemimiz olması lazım. Çünkü göç çok yüksek olduğunda ve hızla arttığında uyumlu bir toplum oluşturmak imkansızlaşır" diye konuştu. 


Fazla göçün,...