03 / 05 / 2024

Think Fabricate

Think Fabricate

Tasarım firması Think Fabricate'in tasarladığı Lantern Helix Aydınlatma, farklı boyut ve şekildeki 14 adet fener şeklindeki sarkıtın birleşiminden oluşuyor. Think Fabricate'den Lantern Helix aydınlatma modelleri...

Think Archıtects Proje Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Think Archıtects Proje Danışmanlık Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Faruk Argün ve Muhammet Sıddık Eskin ortaklığında kuruldu. 

Gayrimenkul için Strateji Platformu'nda yeni dönem!

Türkiye'nin ilk gayrimenkul think-tank'i olan GİSP, önümüzdeki dönemde uluslararası yatırımcı için gayrimenkul ortamının geliştirilmesi, kentsel dönüşümde yeni düzenleme sonrası süreç ve gayrimenkul finansmanında yeni araçlar konularında faaliyet gösterecek.

Think Mimarlık Tasarım ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Think Mimarlık Tasarım ve Mühendislik Limited Şirketi, Hüseyin Penbeoğlu, Onur Can Tepe, Yasin Toparlar tarafından 18 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Nisan'da Üsküdar'da kuruldu.

Antalya projeleri MIPIM'de tanıtıldı!

Cannes'de düzenlenen MIPIM Fuarı'nın 'Think Tank' toplantısına katılan Başkan Türel, büyük kentlerin yöneticileri ile kentlerin geleceğini tartıştı. Türel toplantıda, iç yatırım çekmeye yönelik uyguladıkları stratejilere dair deneyimlerini paylaştı.

Think Fabricate'den Lantern Helix aydınlatma!

Tasarım firması Think Fabricate'in tasarladığı Lantern Helix Aydınlatma, farklı boyut ve şekildeki 14 adet fener şeklindeki sarkıtın birleşiminden oluşuyor. Think Fabricate'den Lantern Helix aydınlatma modelleri...

Soyak Yapı her yıl internetten 100 daire satıyor!

Geçtiğimiz günlerde Çırağan'da gerçekleştirilen Google Think Zirvesi'ne katılan Soyak Yapı Satış ve Pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tarık Ongun, Soyak'ın internetten 20 ülkeye 750 daire sattığını belirtti....

Think Fabricate Haberi

Think Fabricate

Tasarım firması Think Fabricate'in tasarladığı Lantern Helix Aydınlatma, farklı boyut ve şekildeki 14 adet fener şeklindeki sarkıtın birleşiminden oluşuyor. Bu eşsiz yapılandırma, uzun bir merpen, lobi veya çatı gibi mekanlarda mükemmel bir geometrik kompozisyon yaratıyor. Farklı renklerdeki paslanmaz çelik malzemeden yapılmış bu avize, büyüleyici bir restoranda yanlış yerleştirilmiş antika çelik fenerlerden yapılmış sarkıtlardan esinlenerek hazırlanmış. Tekli veya gruplar halinde asılarak kullanılabilen Lantern Helix Aydınlatma, farklı tasarım arayanlar için doğru tercih olacaktır. 


Hürriyet Yazar...