27 / 05 / 2024

thy bulgaristan varna seferleri ne zaman

thy bulgaristan varna seferleri ne zaman

Türk Hava Yolları A.O tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada uçak müsaitliğine ve izinlere bağlı olarak Bulgaristan'ın Varna ve Benin'in Cotonou şehirlerine tarifeli yolcu seferlerine başlanacağı bildirdi...

Yeni Havalimanı Bulgaristan’ı yakınlaştıracak!

İstanbul’dan Bulgaristan’a uçuş süresi Yeni Havalimanı ile 45 dakikaya düşürülecek. THY iki ülkeyi kaynaştırmak için Sofya’ya 18 olan sefer sayısını 21’e çıkaracak.

Yeni Havalimanı ile Bulgaristan-İstanbul arası 45 dakikaya inecek!

İstanbul’dan Bulgaristan’a uçuş süresi İstanbul Yeni Havalimanı ile 45 dakikaya inecek. THY, Sofya’ya 18 olan sefer sayısını 21’e çıkaracak.

Çilek, Bulgaristan'daki ilk mağazasını açtı!

Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, yurt içinde ve yurt dışında büyümeye devam eden Çilek, son mağaza açılışını Ralitza Mobilya ile Bulgaristan'da gerçekleştirdi. Varna şehrinde açılan mağaza, birbirinden farklı Çilek odalarını Bulgar çocuklar ile buluştur

Brüksel-İstanbul seferini yapan THY uçağı Sofya'ya acil iniş yaptı!

Brüksel-İstanbul seferini yapan THY uçağının, Sofya Havalanına’na acil iniş yaptığı açıklandı.Bulgaristan Ulusal Radyosu ( BNR ), uçakta sahibi belirsiz bir dizüstü bilgisayar bulunduğunu bildirdi.

THY iptaller için özür diledi!

Türk Hava Yolları (THY), hava muhalefeti nedeniyle bazı uçuşların yapılamamasıyla ilgili açıklama yaptı.Türk Hava Yolları, bugün ve tüm hafta sonu yaşanması muhtemel sefer iptalleri ve aksaklıklardan dolayı özür diledi.

THY'nin Erbil seferleri gündüze alındı!

Türk Hava Yolları (THY)'nin internet sayfasında yer alan bilgiye göre THY'nin Erbil seferleri gündüze alındı. THY, 9 Ağustos'ta planlanan gece uçuşlarını gündüz saatlerine aldığını duyurdu.

THY'nin bu yıl hedefi 60 milyon yolcu!

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Hamdi Topçu, "Yolcu sayımızı bu yıl 60 milyona çıkarmayı hedefliyoruz. Bu güne kadar bu hedefte bir sapma yok" dedi.

THY'den açıklama: Uçuşlardaki son durum için arayın!

Türk Hava Yolları (THY), kötü hava muhalefeti nedeniyle durdurulan seferlerle ilgili resmi internet sitesinden yazılı bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada 'Uçuşlardaki son durum için arayın' denildi.

Bulgaristan'da sel nedeniyle onlarca bina çöktü!

Bulgaristan'ın kuzeybatısında aşırı yağış sonucu Skıt nehrinin taşması nedeniyle meydana gelen selde onlarca bina çöktü. Büyük maddi hasarın meydana geldiği Miziya'da can kaybı olmadığı açıklandı.

THY'nin İstanbul-Gazipaşa seferleri başladı!

THY İstanbul- Gazipaşa uçuşlarına resmen başladı. THY'nin İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Antalya Gazipaşa Havalimanı'na doğrudan seferleri, haftanın her günü karşılıklı olmak üzere 14 frekans halinde düzenlenecek...

THY İstanbul-Gazipaşa arasında direkt uçuş seferleri başladı!

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, son 12 yılda havacılıkta atılan adımlarla hava yolunu halkın yolu haline getirdiklerini, bunda Türk Hava Yolları'nın (THY) da büyük katkısı olduğunu söyledi...

THY Gazipaşa Alanya seferlerine bugün başlıyor!

THY'den yapılan açıklamaya göre, Türk Hava Yolları (THY), Antalya'nın Alanya ilçesine 45 kilometre uzaklıktaki Gazipaşa Havalimanı seferlerine bugün başlıyor. Bugün itibarıyla her gün karşılıklı olmak üzere hafta da 14 sefer düzenlenecek.

THY'den 'mali durum' açıklaması!

THY, şirkette nakit açığı ya da işletme sermayesi ihtiyacı olmadığını, tamamı uluslararası piyasalardan edinilmiş, düşük faizli ve uzun vadeli uçak finansmanına yönelik borçlanma dışında herhangi bir finansal borç bulunmadığını bildirdi.

thy bulgaristan varna seferleri ne zaman Haberi

thy bulgaristan varna seferleri ne zaman


THY tarafından yapılan açıklama şöyle:


Ortaklığımız Yönetim Kurulu'nca, uçak müsaitliğine ve izinlere bağlı olarak Bulgaristan'ın Varna ve Benin'in Cotonou şehirlerine tarifeli yolcu seferleri başlatılmasına karar...