12 / 05 / 2024

thy emine kahraman görevden alındımı

thy emine kahraman görevden alındımı

THY Kabin Hizmetleri Başkanı Emine Kahraman görevden alındı. Kahraman'ın yeni görevi yer işletme'ye bağlı olarak faaliyet gösteren Yolcu İlişkileri Müdürlüğü oldu. Emine Kahraman'ın yerine ise vekaleten Tansel Kaptan atandı...

THY'den Lyon seferi açıklaması!

Türk Hava Yolları (THY), Atatürk Havalimanı'ndan saat 05.45'te Lyon'a hareket etmesi planlanan uçağın gecikmesine ilişkin iddialara açıklık getirdi. Türk Hava Yolları tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor...

THY'den Saraybosna uçuşlarında indirim kampanyası!

Konuya ilişkin açıklamaya göre, "dünyanın sayıca en fazla enternasyonal noktasına uçan" THY, Avrupa’da Türk izlerinin en yoğun hissedildiği başkent olan Saraybosna’ya başlattığı yeni uçuş kampanyası ile gidiş-dönüş her şey dahil 99 avroya uçuruyor.

THY Romanya'da tanıtım günleri düzenledi!

Türk Hava Yolları (THY), Romanya'nın başkenti Bükreş'te tanıtım günleri düzenledi. THY'nin Samsun'daki yetkili satış acentelerinin katıldığı başkent Bükreş'teki tanıtım günlerinde, iki kentteki turizm acentelerinin ortak çalışma yapması kararlaştırıldı.

THY yurt dışı büroları için eleman arıyor!

TÜRK Hava Yolları (THY), yurt dışı ofislerinde idari ve mali konularda çalışacak personel alımı için resmi internet sitesinden duyuru yaptı. Şartları taşıyan adayların, ilana internet üzerinden başvurmaları gerekiyor...

THY ilk 6 ayda 172 milyon lira kar elde etti!

Türk Hava Yolları (THY) 2014 yılının ikinci çeyreğinde 495 milyon lira esas faaliyet karı ve 398 milyon lira net kar elde ederek, ilk altı ayı 312 milyon lira esas faaliyet karı ve 172 milyon lira net karla tamamladı...

THY'nin satış gelirleri 11 milyar 266 milyon liraya ulaştı!

Türk Hava Yolları(THY), geçen yılın ikinci çeyreğinde 143.5 milyon lira olan net kârını, bu yılın aynı döneminde yüzde 177 artırarak 398.1 milyon liraya çıkardı. THY'nin altı aylık kârı ise yüzde 42'lik artışla 171.8 milyon TL oldu...

THY Asmara seferlerini başlattı!

THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, Türk Hava Yolları (THY) Afrika’da sefer düzenlediği 42. nokta Eritre'nin başkenti Asmara'ya uçuş başlattı. Asmara’ya uçuşlar tüm vergiler dahil, gidiş-dönüş 464 avrodan başlıyor.

THY, dünyaca ünlü tatil destinasyonlara sefer yapacak!

Türk Hava Yolları'nın İletişim Direktörü olan Aage Dünhaupt THY'nin henüz uçmadığı Maldivler, Seyşel Adaları, Mauritius, Las Vegas gibi dünyaca ünlü tatil destinasyonlarına sefer yapacağını söyledi.

Brüksel-İstanbul seferini yapan THY uçağı Sofya'ya acil iniş yaptı!

Brüksel-İstanbul seferini yapan THY uçağının, Sofya Havalanına’na acil iniş yaptığı açıklandı.Bulgaristan Ulusal Radyosu ( BNR ), uçakta sahibi belirsiz bir dizüstü bilgisayar bulunduğunu bildirdi.

THY iptaller için özür diledi!

Türk Hava Yolları (THY), hava muhalefeti nedeniyle bazı uçuşların yapılamamasıyla ilgili açıklama yaptı.Türk Hava Yolları, bugün ve tüm hafta sonu yaşanması muhtemel sefer iptalleri ve aksaklıklardan dolayı özür diledi.

THY'nin Erbil seferleri gündüze alındı!

Türk Hava Yolları (THY)'nin internet sayfasında yer alan bilgiye göre THY'nin Erbil seferleri gündüze alındı. THY, 9 Ağustos'ta planlanan gece uçuşlarını gündüz saatlerine aldığını duyurdu.

THY'nin bu yıl hedefi 60 milyon yolcu!

THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Hamdi Topçu, "Yolcu sayımızı bu yıl 60 milyona çıkarmayı hedefliyoruz. Bu güne kadar bu hedefte bir sapma yok" dedi.

THY'den açıklama: Uçuşlardaki son durum için arayın!

Türk Hava Yolları (THY), kötü hava muhalefeti nedeniyle durdurulan seferlerle ilgili resmi internet sitesinden yazılı bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada 'Uçuşlardaki son durum için arayın' denildi.

thy emine kahraman görevden alındımı Haberi

thy emine kahraman görevden alındımı


THY'de 2007'den bu yana Kabin Hizmetleri Başkanlığı yapan Emine Kahraman, yönetim kurulu kararı ile görevden alındı.


Kahraman'ın yeni görevi yer işletme'ye bağlı olarak faaliyet gösteren Yolcu İlişkileri Müdürlüğü oldu. Emine Kahraman'ın yerine ise vekaleten Tansel Kaptan atandı. Kaptan, uzun süredir Emine Kahraman'ın yardımcısı olarak görev yapıyordu. THY'deki kariyerine Steward olarak başlayan Kaptan, bu müdürler arasında en kıdemlisiydi. Kabin Hizmetleri Başkanlığı'nın altında 5 müdür pozisyonu bulunuyor.


7 YILDIR KABİN HİZMETLERİ BAŞKANIYDI


Hosteslik görevinin ardından 1997'de yer görevine geçen Emine Kahraman uzun süre genel müdürlükte çalıştı. Kabin Hizmetleri Başkanlığı'na atanmadan önce son görevi Endüstriyel İlişkiler Ücret...