05 / 05 / 2024

THY Lufthansa sefer saatleri

THY Lufthansa sefer saatleri

Türk Hava Yolları tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Lufthansa Havayolları ile Türk Hava Yolları arasında basında yer aldığı şekilde uzun mesafeli uçuşlarla ilgili bir proje bulunmuyor.

THY'nın İtalya'daki yeni rotası Palermo! Biletler 259 dolarından başlıyor!

Türk Hava Yolları (THY), İtalya'nın tarihi turizm şehirlerinden Palermo'ya ilk uçuşunu yaptı. İstanbul'dan sabah saat 06.45'te havalanan TK 1373 sefer sayılı ilk uçak Palermo Havalimanı'na yerel saatle 8.30'da iniş yaptı.

THY açıkladı! 296 bin 819 kişiyi tahliye edildi

Türk Hava Yolları (THY), Kahramanmaraş merkez üslü yaşanan depremlerin akabinden 6-21 Şubat arası bölgeye yapılan 1646 sefer ile 296 bin 819 kişinin  boşaltıldığı bilgisini verdi. 

THY Üsküp'te yeni ofis açtı!

Türk Hava Yolları (THY) Makedonya'nın başkenti Üsküp'te yeni ofisini açtı. THY, 1998 yılından bu yana sefer gerçekleştirdiği Makedonya'da, iş birliğinin artırılması amacıyla bünyesine yeni bir ofis daha kazandırdı.

THY Ordu-Giresun Havalimanı'na tarifeli sefer düzenleyecek!

THY 'nin, Türkiye 'de deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı 'na tarifeli seferlerin başlatılmasına karar vermesi, iki kentte de sevinçle karşılandı.

THY'den sefer iptalleri!

THY'den sefer iptalleri geldi. İstanbul Atatürk Havalimanı'nda bugün beklenen kuvvetli lodos nedeniyle Türk Hava Yolları'nın ( THY ) bazı seferlerinin karşılıklı olarak iptal edildiği bildirildi.

Lufthansa uzun mesafeli uçuşlar için SunExpress'i düşünüyor!

Alman havayolu Lufthansa'nın CEO'su Carsten Spohr, şirketin başlatmayı planladığı düşük maliyetli ve uzun mesafeli uçuşlar için büyük ihtimalle THY ile ortak olduğu SunExpress havayolunu seçeceğini söyledi.

THY ile Lufthansa Grubu düşük maliyetli havayolu şirketi kuracak!

AVRUPA Havayolları Birliği’nin toplantısı için İstanbul’a gelen Lufthansa Grubu’nun CEO’su Carstem Spohr, THY ile uzun menzilde uçacak düşük maliyetli bir havayolu şirketi kurma konusunda görüştüklerini söyledi.

THY, Ukrayna Kherson'a sefer düzenliyor!

Türk Hava Yolları ( THY ), Ukrayna'nın önemli kentlerinden biri olan Kherson'a sefer düzenlemeye başladı.THY, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Kherson'a ilk etapta haftada 4 sefer yapacak...

THY, Kherson'a sefer düzenlemeye başladı!

Türk Hava Yolları ( THY ), Ukrayna'nın önemli kentlerinden biri olan Kherson'a sefer düzenlemeye başladı.THY, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Kherson'a ilk etapta haftada 4 sefer yapacak.

THY, İstanbul-Diyarbakır seferlerine yeniden başladı!

THY Basın Müşavirliği' nden edinilen bilgiye göre, " TK 2606 " sefer sayılı tarifeli uçak, saat 16.40' ta Atatürk Havalimanı' ndan Diyarbakır'a hareket etti...

Havayolu şirketleri bayramda ek sefer düzenleyecek!

Bazı havayolu şirketleri, Kurban Bayramı öncesinde artan yolcu talebini karşılamak için ek seferler düzenleyecek. THY, Kurban Bayramı öncesi yaşanabilecek yoğunluk üzerine iç ve dış hatlarda 39 ek sefer koyacak.

THY'nin ciroda tek rakibi Koç!

HABOM tesisini Sabiha Gökçen’e kuran THY, şimdi THY Teknik ile bu şirketi tek çatı altında birleştirecek. 550 milyon dolarlık yatırımla yapılan HABOM ile THY Teknik’in yeni merkezi ise yine Sabiha Gökçen olacak

THY filosunu A350 ile büyütmek istiyor!

THY filosunu A350 ile büyütmek istiyor. Uçağı gezdikten sonra soruları yanıtlayan Hamdi Topçu, “Önümüzdeki birkaç ay içinde THY yeni jenerasyon uçakların dağılımı konusunda çalışmalar yürütüyor.

THY Lufthansa sefer saatleri Haberi

THY Lufthansa sefer saatleri

THY tarafından yapılan açıklama şöyle;


Lufthansa Havayolları tarafından bugün yapılan basın açıklaması sonrasında çok sayıda basın kuruluşunda Türk Hava Yolları ile Lufthansa Havayolları arasında uzun mesafeli uçuşlarda bir ortaklık konusunda  ileri seviyede görüşmeler yapıldığına dair haberler yer almaktadır. 

Star Alliance ortağımız Lufthansa Havayolları ile işbirliklerine yönelik diyaloğumuz sürekli açık olmakla birlikte, Lufthansa Havayolları ile Türk Hava Yolları arasında basında yer aldığı şekilde uzun mesafeli uçuşlarla ilgili bir proje bulunmamaktadır.  

Kamuoyuna saygılarımızla...