05 / 05 / 2024

THY Lufthansa seferleir

THY Lufthansa seferleir

Türk Hava Yolları tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Lufthansa Havayolları ile Türk Hava Yolları arasında basında yer aldığı şekilde uzun mesafeli uçuşlarla ilgili bir proje bulunmuyor.

THY'de bazı seferler iptal!

THY'de bazı seferler iptal edildi. THY'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, yarın yapılması planlanan karşılıklı bazı seferlerin, meteorolojik beklenti ve olası kapasite azaltılması doğrultusunda iptal edildiği belirtildi.

THY'den sefer iptalleri!

THY'den sefer iptalleri geldi. İstanbul Atatürk Havalimanı'nda bugün beklenen kuvvetli lodos nedeniyle Türk Hava Yolları'nın ( THY ) bazı seferlerinin karşılıklı olarak iptal edildiği bildirildi.

THY yeni markası We're From Turkey'i tanıttı!

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, yeni oluşturdukları "We're From Turkey" markası altında Türkiye'nin güzelliklerini satmak istediklerini belirterek, "İnşallah bu projeyle yabancılar daha kolay bu ürünleri alacak" dedi

Cyprus Airways’in tasfiyesi THY'nin satın alması endişesiyle erteleniyor!

Yasadışı devlet yardımı aldığı gerekçesiyle ocak ayında kapısına kilit vurmaya hazırlandığıCyprus Airways’in tasfiyesi Türk Hava Yolları’nın (THY) satın alması endişesiyle erteleniyor. Havayolunun ocakta kapısına kilit vurması bekleniyor.

THY, Manchester'a uçuş sayısını artırıyor!

THY Manchester Müdürü Ersen Engin yaptığı açıklamada, Türk Hava Yolları (THY), yoğun talep üzerine İngiltere'nin Manchester şehri ile İstanbul arasında yaptığı uçuş sayısını artıracağını açıkladı.

SunExpress 16 yeni noktaya daha uçacak!

Türk Hava Yolları (THY) ile Lufthansa 'nın ortak şirketi SunExpress, 2015 yaz sezonunda İzmir ve Antalya 'dan dış hatlarda 16 yeni noktaya daha uçmaya başlayacak.

SunExpress Türkiye'nin 15 şehrini Avrupa'nın 65 noktasına bağladı!

Türk Hava Yolları (THY) ile Lufthansa 'nın ortak şirketi SunExpress, 2015 yaz sezonunda İzmir ve Antalya 'dan dış hatlarda 16 yeni noktaya daha uçmaya başlayacak.

THY yolcu sayısı 50 milyonu aştı!

Türk Hava Yolları'nın ( THY ) yolcu sayısı bu yılın ocak-kasım döneminde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 13,3 artarak 50,4 milyona ulaştı.

TAV THY'nin 8 havalimanı için teklif verdi!

TAV Havalimanları Holding'in tamamına sahip olduğu HAVAŞ ve bu şirketin yüzde 50 hissedar olduğu TGS Yer Hizmetleri, THY'nin sekiz havalimanının yer hizmetleri için açtığı ihaleye teklif verdi.

THY erken bilet satın almalarda indirim yapıyor!

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, THY, yolcuların biletlerini erken satın almaları halinde tüm yurt içi uçuşlarında 55 liraya uçuş imkanı sağlıyor.

Lufthansa yüzlerce uçuşunu iptal etti!

Lufthansa, VC pilot sendikasının 1 Aralık 2014 Pazartesi günü yerel saatle 12.00'den, 2 Aralık Salı günü saat 23.59'a kadar greve gideceğini açıklamasının ardından iptal edilen uçuşların listesini internet sayfasında açıkladı.

THY Birmingham Avrupa'nın en iyi hava şirketi seçildi!

İngiltere'nin önde gelen medya gruplarından Birmingham Post'un 'İş Ödülleri' gecesinde THY rüzgarı esti. THY Birmingham Ofisi'nin ana sponsorluğunda düzenlenen gece, ülkenin en büyük toplantı salonlarından ICC'de yapıldı.

Erasmus öğrencilerine THY'den yüzde 20 indirim!

THY Yönetim Kurulu Başkanı Topçu, AB Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır'ın isteği üzerine Türkiye Ulusal Ajansı arasında imzalanan protokol kapsamında erasmus öğrencilerine tanınan yüzde 15 bilet indirimini yüzde 20'ye çıkardı

THY Lufthansa seferleir Haberi

THY Lufthansa seferleir

THY tarafından yapılan açıklama şöyle;


Lufthansa Havayolları tarafından bugün yapılan basın açıklaması sonrasında çok sayıda basın kuruluşunda Türk Hava Yolları ile Lufthansa Havayolları arasında uzun mesafeli uçuşlarda bir ortaklık konusunda  ileri seviyede görüşmeler yapıldığına dair haberler yer almaktadır. 

Star Alliance ortağımız Lufthansa Havayolları ile işbirliklerine yönelik diyaloğumuz sürekli açık olmakla birlikte, Lufthansa Havayolları ile Türk Hava Yolları arasında basında yer aldığı şekilde uzun mesafeli uçuşlarla ilgili bir proje bulunmamaktadır.  

Kamuoyuna saygılarımızla...