21 / 05 / 2024

thy lyon seferi açıklama

thy lyon seferi açıklama

Türk Hava Yolları (THY), Atatürk Havalimanı'ndan saat 05.45'te Lyon'a hareket etmesi planlanan uçağın gecikmesine ilişkin iddialara açıklık getirdi. Türk Hava Yolları tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor...

THY'nin İstanbul Havalimanı'na taşınması 45 saatte bitecek!

İstanbul Havalimanı'na taşınma süreci 5 Nisan saat 03.00'te başlayarak 7 Nisan saat 00:00'da sona erecek şekilde planlandı. THY, 5-6 Nisan'da 707 tır seferi ile 45 saatte yeni evi İstanbul Havalimanı'na taşınmış olacak.

TAV THY'nin 8 havalimanı için teklif verdi!

TAV Havalimanları Holding'in tamamına sahip olduğu HAVAŞ ve bu şirketin yüzde 50 hissedar olduğu TGS Yer Hizmetleri, THY'nin sekiz havalimanının yer hizmetleri için açtığı ihaleye teklif verdi.

THY erken bilet satın almalarda indirim yapıyor!

Türk Hava Yolları (THY) Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, THY, yolcuların biletlerini erken satın almaları halinde tüm yurt içi uçuşlarında 55 liraya uçuş imkanı sağlıyor.

İDO seferi iptal edildi!

İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) bir seferi olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.İDO'dan yapılan açıklamada, 07.30'daki Bandırma-Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü seferinin olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılmayacağı bildirildi.

THY Birmingham Avrupa'nın en iyi hava şirketi seçildi!

İngiltere'nin önde gelen medya gruplarından Birmingham Post'un 'İş Ödülleri' gecesinde THY rüzgarı esti. THY Birmingham Ofisi'nin ana sponsorluğunda düzenlenen gece, ülkenin en büyük toplantı salonlarından ICC'de yapıldı.

Erasmus öğrencilerine THY'den yüzde 20 indirim!

THY Yönetim Kurulu Başkanı Topçu, AB Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır'ın isteği üzerine Türkiye Ulusal Ajansı arasında imzalanan protokol kapsamında erasmus öğrencilerine tanınan yüzde 15 bilet indirimini yüzde 20'ye çıkardı

İDO, Yalova-Pendik hattına gece yarısı seferi koydu!

İDO'dan yapılan açıklamaya göre, Yalova - Pendik hattındaki sefer saatleri, yolcuların talep ve de ihtiyaçlarına göre düzenlendi.İDO, Yalova - Pendik hattına gece yarısı seferi koydu.

THY'den erasmus öğrencilerine yüzde 20 indirim!

THY Yönetim Kurulu Başkanı Topçu, AB Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır'ın isteği üzerine Türkiye Ulusal Ajansı arasında imzalanan protokol kapsamında erasmus öğrencilerine tanınan yüzde 15 bilet indirimini yüzde 20'ye çıkardı

THY Erasmus öğrencilerine indirimi yüzde 20'ye çıkardı!

THY Yönetim Kurulu Başkanı Topçu, AB Bakanı ve Başmüzakereci Bozkır'ın isteği üzerine Türkiye Ulusal Ajansı arasında imzalanan protokol kapsamında erasmus öğrencilerine tanınan yüzde 15 bilet indirimini yüzde 20'ye çıkardı.

THY'den Erasmus indirimi!

THY ile Türkiye Ulusal Ajansı arasında imzalanan protokolle Erasmus programı yararlanıcılarına, yurt dışı seyahatlerinde yüzde 20 bilet indirimi ve 10 kilogram ek bagaj hakkı tanınacak.

THY Yılın En iyi Yapılandırılmış Finansman ödülünü kazandı!

THY Avrupa İhracat Ajansı garantili, Japon öz sermayeli, satın alma opsiyonlu faaliyet tipi finansal kiralama yöntemi ile seçkin ve yenilikçi bir finansmanı başarıyla tamamlayarak Türkiye'de "Yılın En iyi Yapılandırılmış Finansman" ödülünün sahibi oldu.

Elektrik kesintisi nedeniyle THY uçağı Adnan Menderes Havalimanı’na iniş yaptı!

Milas - Bodrum Havalimanı’nda elektrik kesintisi nedeniyle pistin ışıklarının kesilmesi sonucu İstanbul - Bodrum seferini yapan THY uçağı İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na iniş yapmak zorunda kaldı.

Didier Drogba THY'nin yeni yüzü oldu!

Türk Hava Yolları'nın (THY) yeni reklam yüzü tanıdık bir isim oldu. THY, bir süredir sponsorluk için görüşmelerde bulunduğu Chelsea'de forma giyen Galatasaray'ın eski yıldızı Fildişili futbolcu Didier Drogba'yı seçti

thy lyon seferi açıklama Haberi

thy lyon seferi açıklama


Türk Hava Yolları (THY), Atatürk Havalimanı'ndan saat 05.45'te Lyon'a hareket etmesi planlanan uçağın gecikmesine ilişkin iddialara açıklık getirdi.


THY'den yapılan açıklamada, TK1807 sayılı 05.45 İstanbul-Lyon seferinin, park yerindeki ve taksi yolundaki gecikmeler sonucunda, hareketinden itibaren 20 dakika (Eurocontrol sistemine tanımlı pist başına gidiş zamanı) içerisinde pist başına ulaşamadığı ve 06.51'e kadar  kalkış müsaadesi alamadğıı için uçuş planının askıya alındığı belirtildi. 


Açıklamada, "Kalkışı 07.17'ye kadar gerçekleşmeyen uçağımız ekip mesaisinin aşımı sonucunda park yerine geri dönmek zorunda kalmıştır. Seferimiz, yeni ekip tahsis edilmesini müteakip 17 dakikası şirketimiz gecikmesi olmak üzere 2 saat 24 dakika rötar ile 08.29 saati itibariyle kalkışını gerçekleştirebilmiştir"...