19 / 05 / 2024

THY milano

THY milano

THY'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Türk Hava Yolları ( THY ) İtalya'da devam eden grev nedeniyle yarınki Milano seferini karşılıklı iptal ettiğini duyurdu.

THY'nin ciroda tek rakibi Koç!

HABOM tesisini Sabiha Gökçen’e kuran THY, şimdi THY Teknik ile bu şirketi tek çatı altında birleştirecek. 550 milyon dolarlık yatırımla yapılan HABOM ile THY Teknik’in yeni merkezi ise yine Sabiha Gökçen olacak

THY filosunu A350 ile büyütmek istiyor!

THY filosunu A350 ile büyütmek istiyor. Uçağı gezdikten sonra soruları yanıtlayan Hamdi Topçu, “Önümüzdeki birkaç ay içinde THY yeni jenerasyon uçakların dağılımı konusunda çalışmalar yürütüyor.

THY, Birmingham'da golf turnuvası düzenledi!

Türk Hava Yolları (THY), ile Trinity Mirror Medya Grubu'nun, Warwickshire Golf and Country Club'ta düzenlediği turnuvada, eski İngiliz milli futbolcular Ron Atkinson ve Alan Smith'in yanı sıra yaklaşı 60 amatör golfçü mücadele etti.

THY'den 55 liraya uçak bileti!

Türk Hava Yolları ( THY ), 30 Eylül'e kadar "online" iç hat bileti alacak yolcularına, 6 Ocak-30 Nisan 2015 arasında 55 liraya seyahat imkanı sundu...

THY daha fazla uçak siparişi vermeyi değerlendiriyor!

THY daha fazla uçak siparişi vermeyi değerlendiriyor. Airbus ve Boeing'ten oluşan filosuna yeni uçak alımları yapmak için opsiyonları değerlendiriyor, ancak henüz nihai bir karar almış değil.

THY'den iç hat uçuşlarında indirim kampanyası!

Türk Hava Yolları ( THY ), 30 Eylül'e kadar "online" iç hat bileti alacak yolcularına, 6 Ocak-30 Nisan 2015 arasında 55 liraya seyahat imkanı sundu.

THY, kadın kabin memuru alacak!

Türk Hava Yolları ( THY ), kabin memurluğu alımları için sosyal medyada yayınlanacak reklam filmi hazırlandı. Reklam filminde THY'de görev yapan kabin memurları arkadaşlarına mesleği anlatıyor.

THY'nin yolcu sayısı yüzde 15 arttı!

THY Ocak-Ağustos 2014 Trafik Verileri, Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yayımlandı. Türk Hava Yolları (THY), Ocak-Ağustos döneminde yolcu sayısını yüzde 14,8 artışla 36,4 milyona yükseldi.

THY yolcu sayısı yüzde 14,8 arttı!

THY Ocak-Ağustos 2014 Trafik Verileri, Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yayımlandı. Türk Hava Yolları (THY), Ocak-Ağustos döneminde yolcu sayısını yüzde 14,8 artışla 36,4 milyona yükseldi.

THY'den Londra yolcularına grev uyarısı!

Türk Hava Yolları 'nın (THY),resmi internet sitesinde, " Londra Yolcularımızın dikkatine " başlığıyla yer alan açıklamada, yarın Heathrow Havalimanı'nda yer hizmetleri personelinin greve gideceği aktarıldı.

THY'den Lyon seferi açıklaması!

Türk Hava Yolları (THY), Atatürk Havalimanı'ndan saat 05.45'te Lyon'a hareket etmesi planlanan uçağın gecikmesine ilişkin iddialara açıklık getirdi. Türk Hava Yolları tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor...

THY'den Saraybosna uçuşlarında indirim kampanyası!

Konuya ilişkin açıklamaya göre, "dünyanın sayıca en fazla enternasyonal noktasına uçan" THY, Avrupa’da Türk izlerinin en yoğun hissedildiği başkent olan Saraybosna’ya başlattığı yeni uçuş kampanyası ile gidiş-dönüş her şey dahil 99 avroya uçuruyor.

THY Romanya'da tanıtım günleri düzenledi!

Türk Hava Yolları (THY), Romanya'nın başkenti Bükreş'te tanıtım günleri düzenledi. THY'nin Samsun'daki yetkili satış acentelerinin katıldığı başkent Bükreş'teki tanıtım günlerinde, iki kentteki turizm acentelerinin ortak çalışma yapması kararlaştırıldı.

THY milano Haberi

THY milano

THY'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, grev nedeniyle yarın saat 12.05'te Atatürk Havalimanı'ndan Milano Malpensa Havalimanı ile saat 15.00'te Milano'dan Atatürk Havalimanı'na yapılması planan seferlerin iptal edildiği bildirildi.


Açıklamada, "İtalya’daki grev nedeniyle bazı seferlerimizde aksamalar yaşanmaktadır. Lütfen havalimanına gelmeden önce uçuşunuzu 444 0 THY/444 0 849 numaralı çağrı merkezimizden veya internet sitemizdeki kalkış-varış uygulamasından kontrol ediniz" bilgisine yer...