21 / 05 / 2024

THY Singapur Havayolları codeshare anlaşması

THY Singapur Havayolları codeshare anlaşması

Türk Hava Yolları (THY) ile Singapur Havayolları, mevcut kod paylaşımı (codeshare) anlaşmasının İstanbul ve Singapur ötesindeki seyahat noktalarını da kapsayacak şekilde genişletilmesi konusunda anlaşmaya vardı.

Türk Havayolları ve Emlak Konut basın lansmanı 29 Mayıs'ta!

Türk Havayolları (THY) ve Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi Emlak Konut GYO yeni bir projeye imza atıyor.

THY ile Lufthansa Grubu düşük maliyetli havayolu şirketi kuracak!

AVRUPA Havayolları Birliği’nin toplantısı için İstanbul’a gelen Lufthansa Grubu’nun CEO’su Carstem Spohr, THY ile uzun menzilde uçacak düşük maliyetli bir havayolu şirketi kurma konusunda görüştüklerini söyledi.

THY, Ukrayna Kherson'a sefer düzenliyor!

Türk Hava Yolları ( THY ), Ukrayna'nın önemli kentlerinden biri olan Kherson'a sefer düzenlemeye başladı.THY, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Kherson'a ilk etapta haftada 4 sefer yapacak...

THY, Kherson'a sefer düzenlemeye başladı!

Türk Hava Yolları ( THY ), Ukrayna'nın önemli kentlerinden biri olan Kherson'a sefer düzenlemeye başladı.THY, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Kherson'a ilk etapta haftada 4 sefer yapacak.

THY İstanbul-Pisa seferini gerçekleştiren uçak acil iniş yaptı!

Türk Hava Yolları' nın ( THY ) İstanbul- Pisa seferini gerçekleştiren yolcu uçağı, iki yolcunun rahatsızlanması ve Ebola virüsü şüphesi üzerine Roma'ya acil iniş yaptı...

THY 9 ayda 41.4 milyon yolcu uçurdu!

THY' den Kamuyu Aydınlatma Platformu' na (KAP) yapılan açıklamadaki verilere göre THY'nin yolcu doluluk oranı da Ocak - Eylül döneminde yüzde 79.7 olarak gerçekleşti...

THY yılı 262 yeni uçak ile tamamlayacak!

THY 2014 yılının 199 dar gövde, 55 geniş gövde ve sekiz kargo uçağı olmak üzere toplam 262 uçak ile tamamlanmayı buna paralel olarak arz edilen koltuk kilometrenin 2013 yılına göre yüzde 17 artışla 136 milyar olmasını beklediğini açıkladı.

THY’den petrolde düşüş sürerse bilet ucuzlar sinyali!

Petrol fiyatlarının 88 dolarla son 4 yılın en düşük seviyesine gerilemesi, uçak bileti fiyatlarında indirimi gündeme getirdi. THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, petroldeki düşüşün bilet fiyatlarına indirim olarak yansıyabileceğini söyledi.

THY bakım-onarımda 1.5 milyar dolar ciro hedefliyor!

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, THY Teknik AŞ Havacılık Bakım Onarım Merkezi'yle (HABOM) kısa zamanda bakım-onarım pazarında 1,5 milyar dolarlık ciroya ulaşmayı hedeflediklerini bildirdi.

THY'nin Sabiha Gökçen Havalimanı'nda özel yolcu salonu açıldı!

THY Yönetim Kurulu Başkanı Topçu: "Bildiğiniz gibi THY, yolcularının daha konforlu seyahat etmesi ve terminalleri daha rahat kullanma adına CIP salonlarının açılışına ağırlık verdi" dedi.

THY, İstanbul-Diyarbakır seferlerine yeniden başladı!

THY Basın Müşavirliği' nden edinilen bilgiye göre, " TK 2606 " sefer sayılı tarifeli uçak, saat 16.40' ta Atatürk Havalimanı' ndan Diyarbakır'a hareket etti...

THY, Diyarbakır seferini iptal etti!

THY Basın Müşavirliği'nden edinilen bilgiye göre, Türk Hava Yolları (THY), Diyarbakır'a yapılması planlanan iki uçuşu karşılıklı iptal etti. Saat 00.20 ve 07.15'teki İstanbul-Diyarbakır uçuşları yapılamadı.

THY'nin ciroda tek rakibi Koç!

HABOM tesisini Sabiha Gökçen’e kuran THY, şimdi THY Teknik ile bu şirketi tek çatı altında birleştirecek. 550 milyon dolarlık yatırımla yapılan HABOM ile THY Teknik’in yeni merkezi ise yine Sabiha Gökçen olacak

THY Singapur Havayolları codeshare anlaşması Haberi

THY Singapur Havayolları codeshare anlaşması


İki havayolu şirketi, mevcut kod paylaşımı (codeshare) anlaşmasının İstanbul ve Singapur ötesindeki seyahat noktalarını kapsayacak şekilde genişletilmesi konusunda anlaşmaya vardı.


THY Basın Müşavirliği'nden yapılan açıklamaya göre, "Star İttifakı" üyesi olan iki havayolu şirketi, Şubat 2009'dan beri İstanbul-Singapur-İstanbul hattında kendi uçuş numaralarıyla kod paylaşımı yapıyor. Singapur Havayolları, bu hatta haftalık dört frekans sefer icra ederken, pazardaki büyümeyi karşılamak amacıyla 30 Mayıs'tan geçerli olacak şekilde sezonluk bazda frekans sayısını altıya yükseltecek.


Diğer taraftan THY, Güneydoğu Asya ve Güneybatı Pasifik pazarına yönelik genişleme planları için stratejik çıkış kapılarından biri olan İstanbul-Singapur-İstanbul hattında haftalık yedi frekans sefer düzenliyor. Anlaşmanın genişletilmesiyle Singapur Havayolları, THY'nin geniş uçuş ağından faydalanarak, İstanbul ötesinde Türkiye, Afrika, Avrupa, Orta Doğu ve Kuzey Amerika'daki THY destinasyonlarında, kendi SQ uçuş kodunu kullanabilecek.


Singapur ötesinde...