27 / 07 / 2024

thy tavan fiyatları 2014

thy tavan fiyatları 2014

Türk Hava Yolları (THY), iç hat uçuş bileti tavan fiyat uygulamasından vazgeçildiğine yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi. Mayıs ayında 309 lira olarak revize edilen tavan fiyat uygulaması devam ediyor...

Bakır hurda fiyatları tavan yaptı! Hurdaya büyük zam! Güncel bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu?

Bakır fiyatları üç haftanın en yüksek seviyesine yükseldi. Bakırdaki bu rekor yükseliş hurda fiyatlarını da etkiledi ve bakır hurda fiyatlarına zam geldi. Günlük hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır hurda fiyatları kaç lira? 6 Temmuz Hurda fiyat listesi...

Hurda fiyatlarına okkalı zam! Bakır hurda fiyatları tavan yaptı! 24 Haziran hurda fiyat listesi

Son dönemde dünya genelinde emtia fiyatlarındaki artış hurda fiyatlarına da yansıdı. Hurda fiyatları ne kadar oldu?

Çanakkale’de konut Fiyatları tavan yaptı! Son üç yıldaki artık yüzde 1000 oldu!

Eva Gayrimenkul Değerleme Çanakkale’deki konut piyasasını mercek altına aldı. Çanakkale’de konut fiyatları Son 3 Yılda yüzde 1000 arttı.

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri'nde zam şoku! 2.5 milyon TL olan evin fiyatı 4 milyon TL'ye çıktı!

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri Arnavutköy projesi için merakla beklenen kura tarihi dün açıklandı. Kura tarihinin açıklanmasından hemen sonra dev zam yapılan projede fiyatlar neredeyse ikiye katlandı.

Yaz lastiği fiyatlarına her geçen gün zam geliyor! Marka marka cep yakan yaz lastiği fiyatları...

Araç sahipleri yaz lastikleri için hazırlık yaparken, fiyatlar da tavanı gördüğü kaydedildi. Geçen sene ortalama 1.547 Türk Lirası, 6 ay önce 2.070 Türk Lirası ve 1 hafta önce 2.613.45 TL'den alıcı bulan lastiklerde güncel fiyatlar ortalama 2.659 TL'ye kadar çıkmış oldu.

Bakır fiyatları yükseldi! Hurda fiyatları tavan yaptı! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar?

Bakır fiyatları, ocak 2023'ten itibaren en yüksek seviyesine yükseldi. Bakır fiyatlarının yükselmesi ile bakır hurda fiyatları tavan yaptı. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? 8 Nisan 2024 hurda fiyat listesi.

Zengin Rusların ülkeye dönüşü hızlanınca, Rusya'daki lüks gayrimenkul fiyatları  tavan yaptı!

Rusya-Ukrayna savaşı sonrası, Dubai'ye yerleşen zengin Rusların ülkeye dönüşü hızlanınca Rusya'da da lüks gayrimenkul fiyatları tavan yaptı... İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Otel fiyatları tavan yaptı, çadır ve karavana talep arttı! Karavan kiraları ne kadar 2024?

Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne yükseltilmesinden sonra çadır ve karavanlara yönelik talepler de artış gösterdi. Sektör temsilcileri konu ile ilgili olarak yaptıkları açıklamalarda taleplerdeki artışlarda otel fiyatlarının pahalılığının etkili olduğunu kaydetti.

İstanbul’da enflasyon resmen tavan yaptı: Perakende fiyatlar yüzde 76,58 arttı!

İstanbul Ticaret Odası, İstanbul'un şubat ayı enflasyonunu resmen açıkladı. Mega kentte perakende fiyatlar Şubat ayında bir önceki aya göre yüzde 4,07, bir önceki senenin aynı dönemine göre de yüzde 76,58 artış gösterdi.

THY Emlak Konut GYO 1+1, 2+1, 3+1 kura tarihi açıklandı mı? İstanbul'da 7.500 TL taksitle ev sahibi olma müjdesi!

THY Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri projesinde kura tarihleri merakla araştırılıyor. Peki projede konut fiyatları, aylık taksitler ne kadar? THY Emlak Konut GYO İstanbul kuraları ne zaman çekilecek? İşte detaylar...

THY'den bazı Doğu Avrupa ülkelerine avantajlı bilet kampanyası! 119 dolardan başlayan fiyatlar!

Uçuş avantajlarına devam eden Türk Hava Yolları (THY), bazı Doğu Avrupa ülkelerine gidiş-dönüş her şey dahil 119 dolardan başlayan avantajlı biletleri satışa sunduğunu ilan etti. THY'den bazı Doğu Avrupa ülkelerine avantajlı bilet kampanyası! 119 dolardan başlayan fiyatlar!

Akaryakıtta devrim gibi gelişme!  Zamlara karşı tavan fiyat uygulaması!

Fransa'da benzin fiyatlarının bazı bölgelerde 2 Euro'yu geçmesinin ardından gelen tepkiler nedeniyle TotalEnergies, ülkede 1,99 Euro'luk akaryakıt tavan fiyatlarına 2024 yılında da devam edeceklerini duyurdu.

Arsa ve tarlalara olan talep satışları etkiledi, fiyatlar tavan yaptı!

Endeksa, arsa ve arazi satışlarındaki rekor artışın fiyatlara yansımasını inceledi. Endeksa verilerine göre Türkiye genelinde arsa fiyatlarında yıllık değer artışı yüzde 90,5 seviyesinde gerçekleşti.

thy tavan fiyatları 2014 Haberi

thy tavan fiyatları 2014

Türk Hava Yolları, iç hat uçuş bileti tavan fiyat uygulamasından vazgeçildiğine yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.


Türk Hava Yolları (THY), iç hat uçuş bileti tavan fiyat uygulamasından vazgeçildiğine yönelik haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi. THY Basın Müşavirliği'nden edinilen bilgiye göre, daha önce "centilmen tavan" olarak ifade edilen ve Mayıs ayında 309 lira olarak revize edilen tavan fiyatı uygulamasına devam ediyor. Tavan fiyat ile ilgili alınan prensip kararına uyduğu belirtilen THY, yıl içinde başlattığı kampanyalar dahilinde "her şey dahil" 44 liraya bilet satışı yapıyor. 


Aralık 2013'ten beri 299 lira olarak uygulanan iç hat uçuş bileti tavan fiyatının, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan ile havayolu firması temsilcilerinin mayıs ayında yaptıkları görüşmeler sonrasında 309 lira olarak revize edildiği...