16 / 05 / 2024

THY Teknik bakım merkezi

THY Teknik bakım merkezi

THY Teknik AŞ Havacılık Bakım Onarım Merkezi açıldı. Başbakan Erdoğan, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki THY Teknik AŞ Havacılık Bakım Onarım Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada, emeği geçenleri tebrik etti.

Profilo BD3055IECN Alttan Donduruculu Buzdolabı ek garanti ve bakım fırsatlarıyla görücüye çıktı!

Profilo, merakla beklenen BD3055IECN Alttan Donduruculu Buzdolabı’nı ek garanti ve bakım fırsatlarıyla satışa çıkardı. Evine, iş yerine vs. buzdolabı almak isteyen kişiler bu buzdolabının teknik özelliklerini ve fiyatını araştırıyor.

Damar Teknik Bakım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Damar Teknik Bakım İnşaat Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Bayraktar tarafından kuruldu. 

Boyut Bakım Onarım Dekorasyon Teknik Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boyut Bakım Onarım Dekorasyon Teknik Hizmetler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Naki Erat tarafından kuruldu.

14 maddede sitelerde teknik bakım standartları!

Siteler,inşaat aşamasında imar mevzuatınca yapı izni ile imalatı yapılmış alanlardır. Fiili olarak site yönetimi yapı kullanma izni ile başlar. Oturumla birlikte site yönetimi bu mevcut imalatın bakımını belli standartlarda yapmaya başlar.

EVOMAX kurulum ve bakım kolaylığı sağlıyor!

110 yıllık tecrübeyle İngiltere’de üretilen ve Termo Teknik tarafından Türk tüketicisine sunulan Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan EVOMAX kurulum, bakım ve kullanım kolaylığı açısından çok önemli avantajlar sağlıyor.

Teknik Solar Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknik Solar Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 24 Şubat 2015'te Bakırköy'de, Ali Osman Türkoğlu Müdürlüğü'nde kuruldu.

ODTÜ yurt bakım onarım işi ihalesi 9 Mart'ta!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı; yurt bakım onarım işini 9 Mart 2015 tarihinde saat 10.00 'da ihaleye çıkarıyor.

İSU'dan Yalova Altınova'ya teknik bakım desteği!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, komşu Yalova iline bağlı Altınova İlçe Belediyesinin işlettiği atıksu arıtma tesisi ile atıksu terfi merkezi ve kanalizasyon hatlarına teknik bakım desteği veriyor.

Kışa girerken kombi bakımınızı yaptırın!

Kombi bakımı için hala harekete geçmedi iseniz kışa girmeden mutlaka kombilerinizi uzman bir teknik servise göstermeniz büyük önem taşıyor. Kışa girerken kombi bakımınızı kesinlikle yaptırın.

THY bakım-onarımda 1.5 milyar dolar ciro hedefliyor!

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, THY Teknik AŞ Havacılık Bakım Onarım Merkezi'yle (HABOM) kısa zamanda bakım-onarım pazarında 1,5 milyar dolarlık ciroya ulaşmayı hedeflediklerini bildirdi.

Elektrikte bakım kesintisi sona erecek!

TEİAŞ Ekipleri Ankara'da elektriği kesmeden bakım yapmayı başardı. Elektrik iletim hattı canlı bakım ekibi 380 kV iletim hattında ilk defa potansiyele girme ve iletkene dokunma çalışması yaptı.

TEİAŞ Ekipleri elektriği kesmeden ilk bakımı Ankara'da yaptı!

TEİAŞ Ekipleri Ankara'da elektriği kesmeden bakım yapmayı başardı. Elektrik iletim hattı canlı bakım ekibi 380 kV iletim hattında ilk defa potansiyele girme ve iletkene dokunma çalışması yaptı.

Elektrikte bakım kesintisine son!

TEİAŞ’ın Yapısının ve Kapasitesinin Güçlendirilmesi Projesi'nin "Canlı Bakım Sisteminin Kurulması ve Uygulanması Aktivitesi" kapsamında Fransız RTE firmasıyla eğitim sözleşmesi imzalanarak, iletim hatlarının canlı bakımına yönelik faaliyetlere başlandı...

THY Teknik bakım merkezi Haberi

THY Teknik bakım merkezi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 3 bin 100 kişinin çalışacağı, yılda 500 milyon dolar ciro elde edilmesi beklenen Türk Hava Yolları (THY) Teknik AŞ Havacılık Bakım Onarım Merkezi ile havacılık tarihinde yeni bir sayfa ve dönem açıldığını belirterek, "Bu tesisin hizmete girmesiyle Türkiye artık uçak bakım, onarım pazarında da iddialı bir konuma yükselmiş bulunuyor" dedi. 


Başbakan Erdoğan, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki THY Teknik AŞ Havacılık Bakım Onarım Merkezi'nin açılışında yaptığı konuşmada, emeği geçenleri tebrik etti. 


Türk bayrağını dünya çapında başarıyla gururla taşıyan THY'nin her bir mensubunu, gayretleri, fedakarlıkları, çalışkanlıkları için kutlayan Erdoğan, Havacılık Bakım Onarım Merkezi'nin, THY'yi daha da ileriye götüreceğine inandığını ifade etti.


Projenin yaklaşık 550 milyon dolarlık finansmanının THY'nin öz kaynaklarıyla karşılanmasının önemine işaret eden Erdoğan, projenin Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı için...