05 / 05 / 2024

Tibet Kartal Danışmanlık Emlak iletişim

Tibet Kartal Danışmanlık Emlak iletişim

Tibet Kartal Danışmanlık Emlak Turizm İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Tibet Kartal tarafından kuruldu. 

Işık Property Expo Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işık Property Expo Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Edanur Işık tarafından kuruldu.

2ms Çevre Grup Mühendislik Yer Bilimleri İnşaat Danışmanlık Hizmetleri San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

2ms Çevre Grup Mühendislik Yer Bilimleri İnşaat Danışmanlık Hizmetleri San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kartal'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tosun ve Semih Simek ortaklığında kuruldu.

Carepoint Uluslararası Sağlık Hizmetleri Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Carepoint Uluslararası Sağlık Hizmetleri Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Aslantaş tarafından kuruldu.

Aktay Emlak Danışmanlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktay Emlak Danışmanlık İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Samet Kartal tarafından kuruldu.

Marınehatı Mühendislik Denizcilik Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marınehatı Mühendislik Denizcilik Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Çelik ve Naci Erol ortaklığında kuruldu.

Zett Project Elektrik Mühendisliği Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zett Project Elektrik Mühendisliği Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Yalçın tarafından kuruldu.

Alct İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alct İnşaat Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Can Tan tarafından kuruldu.

Erga Mühendislik İnşaat Çelik Kapı Hayvancılık Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Erga Mühendislik İnşaat Çelik Kapı Hayvancılık Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Gamza Kaçmaz tarafından kuruldu.

Marinaist Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Marinaist Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Limited Şirketi bugün Kartal'da 450 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Jodeırı Sheıkhzadeh tarafından kuruldu.

Asmir Denizcilik İnşaat Ve Danışmanlık Hizmeti Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asmir Denizcilik İnşaat Ve Danışmanlık Hizmeti Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuğberk Doğruyol tarafından kuruldu.

Mecha Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mecha Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Eray Kayar tarafından kuruldu.

Homa Desıgn Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Homa Desıgn Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 75 bin TL sermaye bedeli ile Bahzad Yaghoubıan, Homa Yaghoubıan ve Mojgan Mırzaeı ortaklığında kuruldu.

Roof Danışmanlık Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Roof Danışmanlık Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Onur Altuğ Sarızeybek tarafından kuruldu.

Tibet Kartal Danışmanlık Emlak iletişim Haberi

Tibet Kartal Danışmanlık Emlak iletişim

Tibet Kartal Danışmanlık Emlak Turizm İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Tibet Kartal tarafından kuruldu. 

Tibet Kartal Danışmanlık Emlak Turizm İnşaat Limited Şirketi konusu:
A. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, danışmanlığını yapmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Tibet Kartal Danışmanlık Emlak Turizm...