28 / 04 / 2024

Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Üsküdar İstanbul Şubesi

Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Üsküdar İstanbul Şubesi

BLG İç Mimarlık, Mühendislik, İnşaat, Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Üsküdar İstanbul Şubesi, Bilgehan Gülenay Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Acıbadem, Çeçen Sokak Ankara Asf.Yolu'nda açıldı.

Yeni Hayat Otelcilik Turizm Gayrimenkul İnşaat Gıda Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Hayat Otelcilik Turizm Gayrimenkul İnşaat Gıda Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Reyhan Akyol tarafından kuruldu. 

Von Id Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Von Id Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta Çağatay Yağcı ve Oytun Erkişi ortaklığında kuruldu. 

Kohıstanı Gayrimenkul Turizm Lojistik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kohıstanı Gayrimenkul Turizm Lojistik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Razaq  Kohıstanı tarafından kuruldu. 

Maksimum Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Maksimum Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Maksimum Otel Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi'nin merkez nakli Kadıköy'e yapıldı. 

Erhan Ilıcalı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Erhan Ilıcalı Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Ilıcalı tarafından kuruldu. 

Cazipevim Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Cazipevim Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ay tarafından kuruldu. 

Altes Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Beykoz Şubesi açıldı!

Altes Turizm Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Beykoz Şubesi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

De Ce Grup İnşaat Otomotiv Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

De Ce Grup İnşaat Otomotiv Dış Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de Enes Celep, Ömer Faruk Celep ve Cihan Demir ortaklığında kuruldu. 

2T Endüstriyel Çözümler Elektrik Mekanik İnşaat ve Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

2T Endüstriyel Çözümler Elektrik Mekanik İnşaat ve Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yeliz Tanrıkulu, Tevfik Özer ve Taner Tanrıkulu ortaklığında kuruldu.

Link Home Gayrimenkul Yatırım İnşaat Bina Yönetimi Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Link Home Gayrimenkul Yatırım İnşaat Bina Yönetimi Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Levent Padar ve Seyfettin Sert  Padar ortaklığında kuruldu.

Anka Steel Metal Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Anka Steel Metal Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yücel, Emre Yücel, Gökşen Mustafa Yücel ve Pınar Yücel ortaklığında kuruldu. 

Sena Turizm Taşımacılık İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Sena Turizm Taşımacılık İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 7 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ayalp Çatı Çelik Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ayalp Çatı Çelik Mühendislik İnşaat Taahhüt Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakim Aykutalp tarafından kuruldu. 

Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Üsküdar İstanbul Şubesi Haberi

Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Üsküdar İstanbul Şubesi

BLG İç Mimarlık, Mühendislik, İnşaat, Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Üsküdar İstanbul Şubesi, Bilgehan Gülenay Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Acıbadem, Çeçen Sokak Ankara Asf.Yolu'nda açıldı.


BLG İç Mimarlık, Mühendislik, İnşaat, Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Üsküdar İstanbul Şubesi adres: Acıbadem, Çeçen Sokak Ankara Asf.Yolu 4.Km Akasya Sitesi B Blok...