28 / 04 / 2024

Ticari hesaplara TMSF güvencesi detayları

Ticari hesaplara TMSF güvencesi detayları

İş dünyasını sevindirecek müjdeli haber için Ak Parti harekete geçti. Yeni ekonomi politikaları kapsamında vatandaş ile iş dünyasına yönelik önemli adımlar atılacak. Peki teklif kapsamında hangi konular yer alacak? İşte ayrıntılar...

TMSF Markantalya'yı yeniden satışa çıkardı! 72 milyon 500 bin TL'ye!

Hedefevim'in lüks otomobillerini satışa çıkaran Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) şimdi de Markantalya Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 72 milyon 500 bin Türk Lirası muhammen bedelle satışa çıkardı.

TMSF Aynes Gıda’nın gayrimenkullerini satışa çıkardı! 

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Aynes Çardak Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü 5 milyon 75 bin TL muhammen bedelle satışa çıkardı. Söz konusu ihaleye katılmak için 507 bin 500 TL teminat yatırılması gerekiyor.

TMSF, Akbulut Tekstil'i 102 milyon TL'ye satıyor! 

TMSF, Akbulut Tekstil Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 102 milyon Türk Lirası muhammen bedel üzerinden ihale yolu ile satışa sundu. İşte ayrıntılar..

TMSF dev şirketi elinden çıkarıyor

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nca (TMSF), Yeni Dünya Sağlık Hizmetleri Hisseleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü 111 milyon 450 bin lira muhammen bedelle satışa sunuldu.

TMSF el konulan Yeni Dünya Sağlık Hizmetleri şirketini satışa çıkardı

TMSF, Yeni Dünya Sağlık Hizmetleri Hisseleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü satışa çıkardığını açıkladı. Satışa konu olacak ihale tarihi ve saati de açıklandı.

TMSF elindeki iki şirketi satışa çıkardı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Aynes Gıda Ticari ve İktisadi Bütünlüğü ile E Data-R2 Servis Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa çıkardığını duyurdu. 

TMSF, İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü 230.1 milyon TL'ye satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu'nun (TMSF) kayyum olarak atandığı İnanlar İnşaat 144 Gayrimenkul Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, 230 milyon 100 bin Türk Lirası muhammen tutarla satışa sunuldu. 

Ticari hesaplara TMSF güvencesi için düğmeye basıldı! 

İş dünyasını sevindirecek müjdeli haber için Ak Parti harekete geçti. Yeni ekonomi politikaları kapsamında vatandaş ile iş dünyasına yönelik önemli adımlar atılacak. Peki teklif kapsamında hangi konular yer alacak? İşte ayrıntılar...

TMSF Isystems Petrol'ü 47.4 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Isystems Petrol ve Doğalgaz Mühendislik Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü 47 milyon 400 bin TL muhammen bedelle satışa sundu. 

TMSF, Metin Ayar Ticari İşletmesi'nin 3 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Metin Ayar Ticari İşletmesi'ne ait gayrimenkulleri satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 240 bin TL'den başlıyor.

TMSF Eter Park Yalova Gayrimenkulleri 180 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Eter Park Yalova Gayrimenkulleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa çıkardı.

TMSF, Özlem Çelik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Özlem Çelik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü ihale yoluyla satışa çıkardı.

TMSF, İstanbul ve Gaziantep'teki 4 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Naksan Plastik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, Nakpilsa Plastik Ticari ve İktisadi Bütünlüğü, Royal ve Atlas Halı Ticari ve İktisadi Bütünlüğü ile BCF 1 Ticari ve İktisadi Bütünlüğü'nü satıyor. 

Ticari hesaplara TMSF güvencesi detayları Haberi

Ticari hesaplara TMSF güvencesi detayları

Gelecek günlerde esnaf ve KOBİ'lerin ilgisini çekecek önemli bir adım atılacak. Söz konusu adım için Bankalardaki ticari hesaplar için de mevduat güvencesi getirilerek TMSF'de yer alan firmaların satılarak özel sektör tarafından işletilmesi imkanı sağlanacak.

A Haber'de yer alan habere göre, AK Parti önümüzdeki günlerde Meclis'e taşıyacağı yasa teklifinin hazırlıklarını için çalışmalarına devam ediyor. AK Parti'nin teklif kapsamında yapılması planlananlar şöyle:

300 Milyar liralık güvence

Bankalardaki mevduatlar için şu anda sadece gerçek kişiler için güvence sağlanıyor. Bankanın batması halinde vatandaşın mevduatının 200 bin Türk Lira'ya kadar olan bölümü sigortalanıyor yani devlet tarafından ödeniyor.

Teklif ile güvencenin kapsamı genişletilecek. Bankalardaki ticari hesapların da 200 bin Türk Lirası'na kadar olan bölümü güvence altına alınacak. Bu durumdan özellikle KOBİ'ler ile esnaf faydalanacak. Söz konusu düzenleme kapsamında 300...