05 / 07 / 2024

tiger stone makine

tiger stone makine

Hollandalı mucit Henk van Kujik tarafından geliştirilen Tiger-stone isimli makine, parke taşlarının yollara daha rahat döşenmesini sağlıyor...

Alkam Endüstriyel Makine ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alkam Endüstriyel Makine ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Lokman Alpaslan Yılmaz ve Kahraman Yavuz ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 21 Nisan'da Pendik, Esenyalı Mahallesi, Yanyol Caddesi'nde kuruldu.

Yurtbay Seramik Brick Stone Serisi ile duvarlarınız boş kalması!

Panel duvarlarda tuğla görünümü elde etmek isteyen, natürel ve soft dekorasyon stiline ilgi duyan herkes için Yurtbay Seramik, Brick Stone Serisi’ni öneriyor.

Yurtbay Seramik Brick Stone yaşam alanlarına derinlik ekliyor!

Desen ve dokularındaki çeşitlilik seramikleri bir sanat eserine dönüştürürken; doğallığı daha fazla yaşam alanlarımızda görmemizi sağlıyor. Brick Stone, uyumlu renkleriyle dikkat çekiyor. Üç boyutlu etkisiyle yaşam alanlarına derinlik ekliyor.

Tureks Stone koleksiyonlarını MARBLE 2016 Fuarı'nda sergiledi!

Doğal taşların sunduğu görsel zenginliği tasarım farkıyla dekorasyon dünyasına taşıyan Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda dünya çapında ilgi gören koleksiyonlarının yanı sıra yeni koleksiyonu Cell'i de fuar ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

Koç Yap Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Makine Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Yap Yapı Malzemeleri İnşaat Elektrik Makine Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fesih Aral tarafından 100 bin TL sermaye ile 24 Mart'ta Maltepe, Merkez Mahallesi, Cami Sokak'ta kuruldu.

Tureks Stone ile mutfaklarda bitmeyen bahar tazeliği!

Tureks Stone, özel yüzey işleme teknikleriyle ortaya çıkardığı benzersiz ürünlerle mutfakları yeni baştan yaratıyor. Tureks Stone, bahara yenilenerek girmek isteyenlere 25 muhteşem koleksiyon sunuyor.

Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda!

Doğal taşların sunduğu görsel zenginliği tasarım farkıyla dekorasyon dünyasına taşıyan Tureks Stone, MARBLE 2016 Fuarı'nda dünyada büyük beğeni kazanan koleksiyonlarının yanı sıra yeni ve özgün serilerini de fuar ziyaretçilerinin beğenisine sunacak.

Tureks Stone iddialı ürünleriyle Unicera Fuarı'na katılıyor!

Dekorasyonda doğallığı öne çıkararak yurtiçi ve yurtdışında trend yaratan ürünlere imza atan Tureks Stone, Unicera Fuarı'nda özellikle design grubu ürünleri ile banyo, mutfak, sauna ve SPA'larda kullanılan özel ürünleri ile yankı uyandırmayı amaçlıyor.

Ovit İzolasyon Makine Elektrik Elektronik Oto Yedek Parça Hidrolik Sistem İnş.Petrol ve Nak.San.Tic.Aş kuruldu!

Ovit İzolasyon Makine Elektrik Elektronik Oto Yedek Parça Hidrolik Sistem İnş.Petrol ve Nak.San.Tic.Aş, Fuat İspir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Pendik, Velibaba Mahallesi'nde kuruldu.

ESR Yapı İnşaat ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ESR Yapı İnşaat ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Eyüp Tozlu ve Süleyman Tozlu ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Bağcılar, Hürriyet Mahallesi, Menderes Caddesi'nde kuruldu.

Giresun Makine İkmal Müdürlüğü'ne yeni bina!

Makine İkmal Müdürlüğü'nün yeni yerinde 3 mekanik atölyesi, 1 marangozhane, 1 kaporta atölyesi, 2 yıkama yağlama, 2 kaynak atölyesi, 1 lastik atölyesi, 1 elektrik atölyesi, arşiv ve idari hizmet binası yer alacak

Tureks Stone şömine keyfine doğal taşların sıcaklığını katıyor!

Tureks Stone'un şömine dekorasyonu için geliştirdiği özgün tasarım, soğuk kış aylarında yaşanan şömine keyfine doğal taşların sıcaklığını katıyor. Tureks Stone'un şömineden yansıyan ateşin kızıllığı ile uyumlu özgün tasarımı, kare formlardan oluşuyor.

Franke Stone by Lapitec ile yeni bir dönem!

Franke Stone by Lapitec, dekorasyonda ve mimaride çığır açmaya hazırlanıyor. Benzersiz teknik özellikleri ve kolayca çalışma imkanı sunan yapısı sayesinde Franke Stone by Lapitec, iç ve dış mekanda ve ıslak zeminlerde ideal çözümler sunuyor.

tiger stone makine Haberi

tiger stone makine
Yollara parke taşlarının döşenmesini kolaylaştıran Tiger-stone makinesi, Hollandalı mucit Henk van Kujik tarafından geliştirildi. Makine, her yerde taş döşeyerek yollar yapıyor. İşçilerin yapması gereken tek şey, kaldırım taşlarını makinenin içine dizmek. Bu makine kullanılarak günde yaklaşık 400 metrekarelik yeni yol...