17 / 05 / 2024

Tiger Woods Belek turnuva

Tiger Woods Belek turnuva

Turkish Airlines Open 2013 Golf Turnuvası için Belek ’e gelen, aralarında Tiger Woods’un da bulunduğu dünyanın en iyi golf oyuncularını izlemek isteyenler bölgedeki otelleri doldurdu.

ÖZAK GYO Antalya Belek Ela Otel'den elde edilecek geliri ve üst hakkı pazar değerini açıkladı

ÖZAK Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Belek Ela Excellence Resort Otel 2022 Yıl Sonu Değerleme Raporunu açıkladı.

Tiger Global Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tiger Global Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Andres Zamora Ruız ve Melih Uslu ortaklığında kuruldu.

Tiger İnşaat Endüstri Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Tiger İnşaat Endüstri Mühendislik Limited Şirketi Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Gulola Hamrayeva tarafından kuruldu.

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan 'Belek imar planı' açıklaması!

Antalya Belek'te yapılan imar planı değişikliği günübirlik alan niteliğindeki arazilerin bir kısmını 3 ayrı otel için yapılaşmaya açtı. Konuyla ilgili Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

Belek Özel Çevre Koruma Bölgesi'nin sınırları değiştirilecek!

Antalya ili sınırları içerisinde bulunan Belek Özel Çevre Koruma Bölgesinin sınırları değiştirilecek.

Tiger Group Gayrimenkul ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tiger Group Gayrimenkul ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Alemdaroğlu tarafından kuruldu.

Belek Mimarlık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Belek Mimarlık İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Karaaslan tarafından kuruldu.

Cornelia Otelleri'nden Belek'e 5 bin kişilik kongre merkezi!

Cornelia Otelleri Grubu, Antalya Belek'te 5 bin kişilik ileri teknoloji uluslararası kongre merkezi yatırımı yaptı. Kongre merkezi tamamlandığında Türkiye'nin en ileri teknoloji ve büyük kongre merkezi olacak. Merkez için yaklaşık 50 milyon dolar yatırım ön görülüyor. 

Elin Nordegren, Palm Beach'teki evini 49.5 milyon dolara satıyor!

Tiger Woods'un eski eşi Elin Nordegren, Palm Beach'teki dillere destan malikanesini 49.5 milyon dolara satıyor...

ABD'li golfçü Tiger Woods 60 milyon dolara ev aldı!

ABD'li golfçü Tiger Woods yeni ev satın aldı. Florida Eyaleti'nin Palm Beach kentinde okyanus kıyısındaki evin bedeli 60 milyon dolar olarak açıklandı.

Antalya Belek'te de atık su arıtma terfi merkezi yapılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ilçelere yatırımlarını sürdürüyor. Turizm kenti Antalya’nın Belek Kadriye bölgesinde atık su arıtma tesisi terfi merkezi inşaatının yapımı hızla sürüyor.

Antalya Belek'e terfi merkezi inşa ediliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü ilçelere yatırımlarını sürdürüyor. Turizm kenti Antalya’nın Belek Kadriye bölgesinde atık su arıtma tesisi terfi merkezi inşaatının yapımı hızla sürüyor.

Fenerbahçe Belek Tesisleri geliyor!

Fenerbahçe Spor Kulübü, ‘Hedef 1 Milyon Üye’ projesi kapsamında Antalya’nın Serik İlçesi’nde 107 dönümlük arsa satın aldı. Yatırım kapsamında Fenerbahçe Belek Tesisleri projesi hayata geçirilecek.

Tiger Woods Belek turnuva Haberi

Tiger Woods Belek turnuva


Türk Hava Yolları ve Türkiye Golf Federasyonu tarafından 7-10 Kasım tarihleri arasında organize edilen aralarında  Tiger Woods’un bulunduğu dünyanın en iyi golf oyuncuları Turkish Airlines Open 2013 Golf Turnuvası için Belek’e geliyor. Dünya genelinde büyük ilgi çekmesi beklenen turnuva, Montgomerie Maxx Royal Golf Club sahalarında oynanacak. Bu turnuva için Belek’teki otellerde de yüzde 100 doluluklar yaşanmaya başlandı. Bu turnuvaların Belek bölgesinin tanıtımı açısından çok önemli olduğunu söyleyen sektör temsilcileri, yurtdışından Antalya’ya direkt seferlerin koyulmasını talep etti


Regnum Carya Golf & Spa Resort Genel Müdürü Hakan Duran,  “Son iki yıldır yapılan turnuvalara Tiger Woods ve diger golfun değerli profesyonellerin gelmesi bölgenin değerini daha da artırdı. Geçen yıl Tiger Woods bölge golf sahalarını çok beğendiğini belirtmişti. Bu yıl yeniden gelerek bu söylemini...