07 / 07 / 2024

Tiger Woods floridadaki evi

Tiger Woods floridadaki evi

Golf yıldızı Tiger Woods'un Florida'daki 62 milyon dolarlık evinin temelinde 4 metrelik delik açıldı. Önceki gün evi terk eden Woods, 12 kişilik özel bir ekip gönderdi ve gerekli önlemlerin alınmasını istedi

Dünyaca ünlü şirket 2023'ün sonuna kadar halka arz etmeyi hedefliyor

Konuyla ilgili doğrudan bilgiye sahip bir kaynak Reuters'e verdiği demeçte, Softbank ve Tiger Global destekli ''Ola Electric'', 2023'ün sonuna kadar halka arzı yönetmek için yatırım bankası Goldman Sachs ve yerel banka Kotak'ı atadı. açıklamasını yaptı.

Tiger Global Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Tiger Global Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Andres Zamora Ruız ve Melih Uslu ortaklığında kuruldu.

ARK Investment, Grayscale’den Bitcoin hissesi aldı!

Ünlü yatırımcı Cathie Woods'un şirketi ARK Investment, Grayscale aracılığıyla GBTC hisselerini satın aldı.9

Tiger İnşaat Endüstri Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Tiger İnşaat Endüstri Mühendislik Limited Şirketi Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Gulola Hamrayeva tarafından kuruldu.

Kedi temalı kripto para geliyor!

Tiger King belgeseli ile üne kavuşan Carole Baskin, kedi temalı kripto para çıkaracağını açıkladı. 

Gayrimenkul yatırımı milyonerlerin gözdesi!

Gayrimenkul yatırımları yüzde 27’yle zengin yatırımcıların en büyük portföy tercihi. Tiger 21’ın Kurucusu ve Başkanı Michael Sonnenfeldt, gayrimenkul yatırımına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Tiger Group Gayrimenkul ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tiger Group Gayrimenkul ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Alemdaroğlu tarafından kuruldu.

Elin Nordegren, Palm Beach'teki evini 49.5 milyon dolara satıyor!

Tiger Woods'un eski eşi Elin Nordegren, Palm Beach'teki dillere destan malikanesini 49.5 milyon dolara satıyor...

ABD'li golfçü Tiger Woods 60 milyon dolara ev aldı!

ABD'li golfçü Tiger Woods yeni ev satın aldı. Florida Eyaleti'nin Palm Beach kentinde okyanus kıyısındaki evin bedeli 60 milyon dolar olarak açıklandı.

Tiger Woods İsveç’teki adasını satışa çıkardı!

Golf dünyasının en önemli yıldızlarından biri olan Tiger Woods İsveç’teki özel adasını satışa çıkardı. Malaren Gölü’nde yer alan ve Stockholm’ün birkaç kilometre ötesinde olan özel adanın fiyatı 6 milyon euro...

BTA, UNIQ İstanbul'da 2 milyon euroya Foods in the Woods'u kurdu!

Turkmall ile anlaşan BTA, Maslak 'taki ' UNIQ İstanbul 'un içinde 2 milyon euro yatırımla 'Foods in the Woods'u kurdu. Hem Anadolu hem dünya mutfağını sunacak.

BTA, Foods in the Woods ile şehir merkezine girdi!

BTA, Foods in the Woods ile şehir merkezine girdi. TAV Havalimanları'nın iştiraki olarak yiyecek-içecek sektöründe faaliyet gösteren BTA, UNIQ İstanbul'daki Foods in the Woods ile şehir merkezine adım attı.

BTA Uniq İstanbul'daki Foods in the Woods restoranını tanıttı!

Yedi ülkede 13 havalimanında ve 75 İDO noktasında faaliyet gösteren BTA şehir merkezine UNIQ İstanbul ile Maslak’tan girdi...

Tiger Woods floridadaki evi Haberi

Tiger Woods floridadaki evi


Amerika'nın en çok kazanan sporcularından olan golf yıldızı Tiger Woods'un Florida eyaletindeki Jupiter Island'daki ultra-lüks evi, salonunun altında ortaya çıkan büyük delik yüzünden yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Tam 62 milyon dolar değerindeki evin alt yapısındaki problem nedeniyle oluşan deliğin çok büyük olduğu doğrulandı.


Önceki gün evi terk eden Woods, 12 kişilik özel bir ekip gönderdi ve gerekli önlemlerin alınmasını istedi. Bu ekip, yaptığı ilk incelemeden sonra umutsuz konuştu. Yetkililer, "Maalesef, evin alt yapısı perişan durumda. Yıkılıp yeniden inşa edilmesi şart" dedi. Woods, aldattığı eski eşi Elin Nordegren ile 2011'de ayrıldıktan sonra bu malikanede yaşamaya...