02 / 05 / 2024

ARK Investment, Grayscale’den Bitcoin hissesi aldı!

ARK Investment, Grayscale’den Bitcoin hissesi aldı!

Ünlü yatırımcı Cathie Woods'un şirketi ARK Investment, Grayscale aracılığıyla GBTC hisselerini satın aldı.9



Büyük şirketler Bitcoin ve bitcoin hisselerine yatırım yapmaya devam ediyor. Sözde maksimalistler, fiyat düşüşünü bir satın alma fırsatı olarak görüyorlar. Örneğin, Michael Saylor, her durgunluğun yarattığı kargaşa sırasında bir satın alma yaklaşımını benimsedi.

Bu sefer Cathie Woods, şirketinin kripto para birimlerine olan ilgisinin artacağını söyledi. Cathie Woods'un şirketi ARK Investment, Grayscale aracılığıyla GBTC hissesi satın aldı.

Haftanın en popüler 5 kripto para birimi!

Birçok kripto odaklı şirket, yatırım ufuklarını genişletiyor. Şirketler, özellikle kripto piyasasının düşüşte olduğu bir dönemde durumu fırsata dönüştürmek için yatırım yapıyor. Son haberlere göre; Cathie Wood liderliğindeki Ark Investment Management, Grayscale'den Bitcoin hisseleri satın aldı.

ARK Yatırım Yönetimi her fırsatta Bitcoin'e (BTC) yatırım yapmaya devam ediyor. FTX ile kriz ortamında önemli bir düşüş yaşayan Bitcoin, ARK Investments için fırsat olarak görülüyor. ARK Yatırım bu alım fırsatını değerlendirdi.

Bir hatırlatma olarak, Ark Investment Management geçtiğimiz günlerde 1,4 milyondan fazla Coinbase hissesi sattığını duyurdu.

Peki, kriptolarda son durum ne? 16 Kasım 2022 kriptolarda son durum...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön