23 / 07 / 2024

tıklanma rekorları kıran evler

tıklanma rekorları kıran evler

İsveç'in Kalmar şehrindeki bu satılık eve dışarıdan bakıldığında her şey olağan gibi görünüyor fakat evin içine girdiğinizde karşılaştığınız manzara ise tam anlamıyla büyüleyici..

Türkiye altın rezervinde dünyada kaçıncı sırada yer alıyor?

Son zamanda art arda rekorlar kıran altın, özellikle Türk halkı tarafından güvenli liman olarak görülmeye devam ediyor. Buna göre, sadece parasını korumak isteyenler halk değil ülkeler de altın rezervlerini fazlalaştıracak ekonomik krizlere karşı kendilerini güvence altına almaktalar.

Türkiye konut fiyat artışında zirvede! Piyasada beklenen denge sağlanamadı: Ev fiyatları düşecek mi?

Faiz artışı ve piyasalardaki durgunluk konut piyasasında beklenen düşüşlerin yaşanması için yeterli olmadı. Küresel piyasadaki beklenti, konut fiyat artışında rekorlar kıran Türkiye'ye de tam anlamıyla kendini göstermedi. Peki konut fiyatları ne olacak? İşte ayrıntılar...

Euro kurunda son dakika! Rekor kıran Euro bugün ne kadar oldu? İşte 1 Nisan 2023 Euro kuru!

Son iki yılda birçok kez rekor kıran euro/TL kurundaki son durum yatırımcılar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Euro kurunda son durum ne? Euro bugün ne kadar?

CDS puanı rekor kıran Türkiye'nin kısa vadeli borç stoku da açıklandı

Ekonomi uzmanlarının 'Bir an önce tedbir alınmalı' diyerek uyardığı CDS risk primi 900 puanı aşan Türkiye'nin kısa vadeli borç stoku açıklandı. Rakamlar Merkez Bankası tarafından açıklandı. İşte detaylar...

Sabuncubeli Tünelleri'nde ışık göründü!

Başbakan Binali Yıldırım, Sabuncubeli Tünelleri'nin "ışık gördü" törenine katıldı. Başbakan Yıldırım, "İzmir ile Manisa'yı birbirine yakınlaştıran, trafik konforunu artıran, can kayıplarını azaltan, yakıt tasarrufu sağlayan büyük projeyi hayata geçiriyoruz." dedi.

Kemerburgaz Tıbbi Atık Sterilizasyon Tesisi açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın katıldığı törenle Kemerburgaz Tıbbi Atık Sterilizasyon Tesisi’nin de aralarında bulunduğu çok sayıda tesis açıldı...

Ovit Tüneli'nde ışık göründü!

Rize'nin İkizdere ilçesi'ni Erzurum'un İspir ilçesine bağlayan Ovit Dağı Tüneli'nin tek tüpünde ışık göründü. Bu nedenle 11 Kasım'da tören yapılacak.

Türkiye Varlık Fonu Yönetimi AŞ'nin çalışma esasları belirlendi!

Türkiye Varlık Fonu Yönetimi AŞ, faaliyet alanı kapsamında her türlü ticari ve finansal faaliyetleri yapabilecek, yerli ve yabancı ortaklıklar kurabilecek, ulusal ve uluslararası kuruluşlarla çeşitli iş birlikleri gerçekleştirebilecek.

Türksoy Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türksoy Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Dursiye Yılmaz ve İbrahim Yılmaz ortaklığında 10 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da kuruldu.

Türkiye varlık fonu önemli bir rol oynayacak!

20 Ağustos 2016 tarihinde yayınlanıp yürürlüğe giren Kanun ile Başbakanlığa bağlı Türkiye Varlık Fonu kuruldu. Fon, büyük ölçekli yatırımlar için kaynak bulmayı kolaylaştırmayı amaçlıyor...

Manisa Kıranşeyh’e arıtma tesisi inşa ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Köprübaşı Kıranşeyh Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların daha kaliteli su tüketebilmeleri için mahalleye yeni içme suyu arıtma tesisi inşa ediyor.

Afyonkarahisar'da hizmet rekorları kırılacak!

"Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, "Afyonkarahisar'da bizim dönemimizde yol, su, kaldırım, çocuk parkı ve diğer hizmetlerin sağlamasında rekorlar kırıldı. İnşallah gelecek yıllarda da yaptığımız hizmetler artarak devam edecek" dedi.

Bütünleşik kıyı alanları planı nasıl yapılır?

‘Mekânsal Planlar Yapım Yönetmeliği’ne göre bütünleşik kıyı alanları planı nasıl yapılır?

tıklanma rekorları kıran evler Haberi

tıklanma rekorları kıran evler

İsveç'in Kalmar şehrindeki bu satılık eve dışarıdan bakıldığında her şey olağan gibi görünüyor fakat evin içine girdiğinizde karşılaştığınız manzara ise tam anlamıyla büyüleyici


Satılması için konulan emlak sitesinde birden öne çıkan ev sitenin reklam unsuru haline bile gelmiş. Öyle ki komisyoncu firma “Şimdiye kadar web sitesinde 60,000’den fazla tıklandı, bu bir tür rekor” diyor.


Peki siz bu evde yaşamak ister miydiniz? İşte ilginç evden fotoğraflar...