04 / 05 / 2024

Tikveşli Bilgi Evi açıldı mı

Tikveşli Bilgi Evi açıldı mı

Tikveşli Bilgi Evi, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, AK Parti İstanbul Milletvekili ve İstanbul 2. Bölge Adayı Halis Dalkılıç ve AK Parti İlçe Başkanı Şahin Pirdal ile bölge haklının katılımıyla gerçekleştirilen törenle açıldı.

En az yarım düzine konutu olan 5 ABD'li iş insanı açıklandı! Hangi milyarderin kaç evi var? İşte evlerinin değerleri...

En az yarım düzine konutu olan 5 ABD'li iş insanı açıklandı. Peki hangi milyarderin kaç evi var? Evlerinin değerleri ne kadar?

Şişli'de 20 milyon TL'ye icradan satılık bahçeli ev!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Şişli ilçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, 2003 ada 9 parseldeki bahçeli kargir evi 20 milyon TL'ye icradan satıyor...

Konya Ereğli'de kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Konya'ya bağlı Ereğli Belediyesi, Belediye Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıda kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.

Diyarbakır Sur'da millet bahçesinin temeli atıldı!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince, Millet Bahçesi, Cam Seyir Terası, Bilgi Evi, Kapalı Semt Pazarı ve Tarımsal Amaçlı Havuz gibi projelerin bulunduğu toplu temel atma töreni yapıldı.

Üsküdar Kirazlıtepe Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 3. Etap ihalesi yapıldı!

Üsküdar ilçesi Kirazlıtepe Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin 666 konut, 20 adet ticari bağımsız birim, 24 derslikli okul, bilgi evi, muhtarlık ve aile sağlığı merkezi gibi sosyal donatı alanlarına sahip 3'üncü etabı Turgut A.Ş tarafından hayata geçirilecek. 

Gayrimenkul Değer Bilgi Merkezi kurulması talebi meclis gündeminde!

Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemine entegre Gayrimenkul Değer Bilgi Merkezi kurulması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

ABD'li yönetmen Elia Kazan'ın Kayseri'deki evi harabeye döndü!

2003 yılında hayatını kaybeden ABD'li yönetmen Elia Kazan'ın Kayseri'deki evinin hali yürek burkuyor. Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Germir Mahallesi'ndeki ev, yıllar içinde harabeye döndü.

PSG'li Angel Di Maria'nın evi soyuldu!

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekiplerinden Paris Saint-Germain'in (PSG) Arjantinli futbolcusu Angel Di Maria'nın evi soyuldu...

Bir ilçe başkanının mandırası ve evi hakkında yıkım kararı mecliste!

Bir siyasi partinin ilçe başkanının mandırası ve evi hakkında yıkım kararı olmasına rağmen işlem yapılmadığı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Sarıaslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Londra'nın en dar evi 950 bin sterline satılıyor!

İngiltere'nin başkenti Londra'da yaklaşık 1,6 metre genişliği ile kentin en dar evi olan bina 950 bin sterline (8 milyon 74 bin TL) satışa sunuldu. 

Ressam İliçin Çetiner'in 100 yıllık evi restore ediliyor!

Burdur'da sipsi yapımı ile uğraşan Mehmet Bedel isimli vatandaş,  ressam ve gazeteci, İliçin Çetiner’in yaklaşık 100 yıllık evini satın aldı. Bedel, evi restore ederek kültür evine dönüştürecek.

Muammer Keskin: Şişli'de en az beş mahallede yerinde dönüşüm şart!

İstanbul Şişli'deki çalışmalar hakkında bilgi veren Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ilçede bulunan en az 5 mahallenin kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

Adıyaman Şerefli Sağlık Evi projesi mecliste!

Adıyaman'ın Merkez ilçesinde yapılması planlanan Şerefli Sağlık Evi projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tikveşli Bilgi Evi açıldı mı Haberi

Tikveşli Bilgi Evi açıldı mı


Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Tikveşli Bilgi Evi, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, AK Parti İstanbul Milletvekili ve İstanbul 2. Bölge Adayı Halis Dalkılıç ve AK Parti İlçe Başkanı Şahin Pirdal ile bölge haklının katılımıyla gerçekleştirilen törenle açıldı. Açılış öncesinde Bilgi Evinde eğitim görecek çocuklar için eğlenceli gösteriler düzenlendi.


Bilgi Evlerinin öğrencilere sağladığı katkılara dikkat çeken Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, “Bilgi Evi sadece okulda gördüğümüz eğitimlerin destek olarak alındığı bir dershane gibi görülmesin. Burada birçok ders veriliyor, bunlar önemli. Bu anlamda okuldaki eksiklerimizi burada tamamlıyoruz. Ancak bir başka önemli şey daha önemli; evde, okulda ya da dershanede bulamadığınız dostluk ve arkadaşlık ortamını burada sağlıyoruz. Ayrıca özel bilgisayar odası, kütüphane, sosyal ve kültürel etkinliklerin yanı sıra milli ve...