28 / 04 / 2024

Tilkiyle Vals

Tilkiyle Vals

Siyah Beyaz yayınlarından çıkan Tilkiyle Vals kitabı hakkında toplatılma kararı verildi. Yazar Ergun Poyraz'ın kitabı müteahhit Emrullah Turanlı'yı anlatıyordu..

Vals Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vals Yapı Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Devran Akbay tarafından kuruldu.

Emrullah Turanlı'yı anlatan kitap yasaklandı!

Siyah Beyaz yayınlarından çıkan Tilkiyle Vals kitabı hakkında toplatılma kararı verildi. Yazar Ergun Poyraz'ın kitabı müteahhit Emrullah Turanlı'yı anlatıyordu..

Çeşme Rasim Palas Otel restore ediliyor!

Atatürk'ün 1926 yılında bir hafta kaldığı ve vals yaptığı İzmir'in Çeşme ilçesinin Ilıca mahallesindeki Rasim Palas Oteli restore ediliyor. Otel yenilenerek günümüze kazandırılacak.

İsviçre'de bir kasabaya Avrupa'nın en yüksek gökdeleni yapılıyor!

İsviçre'de sadece bin kişinin yaşadığı Vals kasabasına, Avrupa'nın en yüksek gökdeleninin inşa edilmesi planlanıyor. Kasabadaki kaplıca ve spa merkezine komşu olacak dev yapı, 381 metreyi bulacak

Tilkiyle Vals Haberi

Tilkiyle Vals

Yazar Ergun Poyraz'ın Siyah Beyaz yayınlarından çıkan Tilkiyle Vals kitabı toplatıldı. Kitap Taş Yapı'nın sahibi Emrullah Turanlı'yı konu alıyor. 


Cumhuriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Mütehit Emrullah Turanlı kitapta "aile, sosyal ve iş hayatına dair mahrem bilgilere yer verildiğini, kendisine hakaret edildiğini, kişilik haklarına saldırıda bulunulduğunu" iddia ederek, toplatma talebinde bulundu.


Ankara 17. Asliye Hukuk Mahkemesi Turanlı'nın talebini haklı buldu ve "kitabın dağıtım ve satışının durdurulması, toplatıolması yönünde ihtiyati tedbir kararı" verdi. 


Yayınevi konuya ilişkin açıklama yaptı. Yayınevinden yapılan açıklama şu şekilde; "Yayınevimize tebliğ edilmeden ender rastlanan bir şekilde kitabevlerinin raflarından toplatılmaya başlanıldı.Tüm hukuksal haklarımızı arayacağız. Bilgini ve gerçekğin insanlara ulaşmasında yayınevi olarak üzerimize düşen sorumluluğu sürdürmeye devam edeceğiz. Yaşasın...