22 / 05 / 2024

TİMCO Sokak 1 milyarlık ciro hedefi

TİMCO Sokak 1 milyarlık ciro hedefi

Başkentin yeni ticaret merkezi Anadolu Bulvarı üzerinde dekorasyon ve inşaat malzemeleri sektörünün liderlerini buluşturacak TİMCO Sokak’ta yıllık 1 milyar liralık ciro hedefleniyor. TİMCO Sokak’ta 256 dükkan mayıs ayında kapılarını açacak...

Bakan Uraloğlu açıkladı! Yeni Zigana Tüneli'nden 1 yılda 1 milyon 770 bin araç geçti...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, geçen sene bugün hizmete açılan Trabzon'u Gümüşhane üzerinden Bayburt, Aşkale ve Erzurum'a bağlayan Avrupa'nın en uzun çift tüplü kara yolu tüneli Yeni Zigana Tüneli'nden 1 yılda 1 milyon 770 bin aracın geçtiğini duyurdu.

Akkuyu Nükleer Santrali'ndeki yerleşke büyütülüyor: 1.683 yeni konut ve 75 odalı otel yapılacak!

Mersin’deki Akkuyu Nükleer Santrali'nde çalışmalar devam ederken, Akkuyu Nükleer Anonim Şirketi, personel yerleşkesini büyütüyor. Söz konusu projeyle 1.683 yeni konutun yanı sıra 75 odalı otel de inşa edilecek.

Tüketici kredileri uçtu! Borçlar 1 trilyon 595 milyar TL'ye ulaştı!

BDDK tarafından açıklanan rakamlara göre 17 milyar 848 milyon Türk Lirası artış gösteren tüketici kredileri 1 trilyon 595 milyar 932 milyon TL'ye çıktı.

Tüketici kredilerinde 1 milyar 900 milyon TL'lik azalış!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından açıklanan rakamlara göre tüketici kredilerinin tutarı 1 trilyon 481 milyar 182 milyon TL'ye geriledi.

Türkiye'de yaşayan yabancı nüfusu Komşu’yu da solladı! Yabancılar 1 milyon 518 bin 462 konutu kullanıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, Türkiye'de yaşayan yabancı sayısının Bulgaristan nüfusunu geçtiğini belirtti. Ayrıca, Gökçe yabancıların Türkiye genelinde 1 milyon 518 bin 462 konutu kullandığını söylüyor.

Türkiye genelinde zorunlu kış lastiği uygulaması 1 Aralık'ta başlıyor! Cezası 2 bin 568 TL! 

Ticari araçlar için kış lastiği kullanım zorunluluğu, Türkiye genelinde 1 Aralık'ta, İstanbul'da ise bu tarih öne çekilerek 25 Kasım'da başlayacak. Uygulamaya uymayan sürücülere 2 bin 568 TL ceza kesilecek.

Türkiye'de 1 milyon 814 bin emekli hâlâ çalışıyor! Bu gruptan yüzde 51'i ise EYT'li...

Türkiye'de EYT düzenlemesi ile emeklilikte resmen yeni bir çağ açıldı. Ancak, Türkiye'de 1 milyon 814 bin emekli hâlâ çalışıyor.

Tüketici kredileri 1 trilyon 446,1 milyar TL'ye geriledi!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından açıklanan son dakika rakamlarına göre, tüketici kredileri 1 trilyon 446,1 milyar TL'ye geriledi.

Merkez Bankası açıkladı! Tüketici kredileri 1 trilyon 365 milyar 24 milyon TL'ye çıktı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından açıklanan rakamlara göre, tüketici kredileri yüzde 0,56 artış göstererek, 1 trilyon 365 milyar 23 milyon 912 bin lira oldu...

Tüketici kredileri 1 trilyon 437,8 milyar TL'ye geriledi!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından açıklanan rakamlara göre, Tüketici kredileri tutarı 1 trilyon 437,8 milyar TL'ye geriledi...

Türkiye'ye 1 milyar dolarlık destek. Para orada kullanılacak

Dünya Bankası'ndan Türkiye'ye 1 Milyar dolar değerinde destek gerçekleştirilecek. Bu desteğin tamamının deprem bölgesinde kullanılması bekleniyor.

Türkiye'de 1 milyon TL olan Fiat Egea, Bosna'da 460 bin TL! KDV ve ÖTV araç fiyatlarını katlıyor!

Otomobil fiyatları son günlerde sık sık gündem oluyor. Fiyatlarındaki yükselişlerin yanı sıra, yüksek vergi oranları aracın vergisiz fiyatını aşıyor. Türkiye'de 1 milyon TL olan sıfır araç, Bosna'da 460 bin TL'den satılıyor. 

Tüketici kredileri 1 trilyon 414 milyar 983 milyon TL'ye çıktı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından açıklanan rakamlara göre,  tüketici kredileri 1 trilyon 414 milyar 983 milyon TL'ye çıktı...

TİMCO Sokak 1 milyarlık ciro hedefi Haberi

TİMCO Sokak 1 milyarlık ciro hedefi

Başkentin yeni ticaret merkezi Anadolu Bulvarı üzerinde dekorasyon ve inşaat malzemeleri sektörünün liderlerini buluşturacak TİMCO Sokak’ta yıllık 1 milyar liralık ciro hedefleniyor.

300 milyon liralık yatırımla inşaatı tamamlanan, ticarete hazır 256 dükkanın yer aldığı TİMCO Sokak’ta, ön talep başvurusunda bulunan kiracı adaylarıyla görüşmelere başlandı. Görüşmelerin ardından, sözleşme imzalayanlara dükkanların tadilatı için 45 günlük süre verilecek, Mayıs ayında da TİMCO Sokak’ın kapıları ziyaretçilere açılacak.

Proje Koordinatörü Alper Göker, mayıs ayından itibaren Ankara’da dekorasyon ve inşaat malzemeleri ticaretinin kalbinin TİMCO Sokak’ta atacağının altını çizdi. Toptan ya da perakende tüm yapı, inşaat ve dekorasyon çözümlerini 150 bin metrekarelik tek bir merkezde toplayacak TİMCO Sokak’ın yapı marketleri ile her alanda rekabet edebileceğini savunan Göker, ‘’Rekabette en büyük kozumuz fiyatlar olacak. Yapı marketleri Türk firmalarının ürünlerini,...