01 / 05 / 2024

TİMFED genel kurul

TİMFED genel kurul

Türkiye genelinde 80 bin üyesiyle inşaat sektöründe en geniş katılımlı sivil toplum örgütü olan Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu, (TİMFED) 31 Mayıs Cumartesi günü 5. Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştiriyor...

Edip Gayrimenkul'ün genel kurul toplantısı tescillendi!

Edip Gayrimenkul'ün 2020 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının tesciline ilişkin ilan Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde yayınlandı. 

İhlas Gayrimenkul'ün olağan genel kurul toplantısı sonucu!

İhlas Gayrimenkul'ün 28 Nisan 2021 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul toplantısına ilişkin Toplantı Tutanağı, Hazır Bulunanlar Listesi ve Genel Kurulca Onaylanan Kar Dağıtım Tablosu pay sahiplerinin bilgisine sunuldu. 

Panora GYO'nun genel kurul kararları tescil edildi!

Panora GYO Genel Kurul Toplantısında; yönetim kurulu tarafından teklif edilen kar payı dağıtım önerisi, kar dağıtımına ilişkin tarih, tutar ve taksit sayısı hususunda yönetim kurulu yetkilendirilerek oybirliği ile kabul edildi.

Türker Proje'nin 2019 olağan genel kurul toplantısı tescillendi!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme 2019 yılı olağan genel kurul toplantısı sonuçları tescillendi.

İhlas Gayrimenkul'ün genel kurul sonuçları tescillendi!

İhlas Gayrimenkul'ün İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş.'nin bugün yapılan Olağan Genel Kurul toplantısına ilişkin Toplantı Tutanağı, Hazır Bulunanlar Listesi ve Genel Kurulca Onaylanan Kar Dağıtım Tablosu pay sahiplerinin bilgisine sunuldu. 

Türker Proje'nin genel kurul sonuçları tescillendi!

Türker Proje'nin 2019 yılına ait Olağan Genel Kurul Toplantısı 7 Temmuz 2020 tarihinde  düzenlendi. 

Edip Gayrimenkul'ün genel kurul sonuçları tescillendi!

Edip Gayrimenkul'ün 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının tesciline ilişkin ilan Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nde yayınlandı. 

Martı GYO'nun genel kurul toplantısı tescillendi!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 31 Mart 2020 tarihinde gerçekleştirdiği olağan genel kurul toplantısında kar dağıtılmaması kararı alındı...

Türker Proje'nin olağan genel kurul toplantısı iptal edildi!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş.'nin 25 Mart 2020 tarihinde yapılacak olan 2019 yılı olağan genel kurul toplantısı koronavirüs sebebiyle iptal edildi...

Türker Proje 2019 olağan genel kurul toplantısı 25 Mart'ta!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme'nin 2019 yılı hesap ve işlemlerine ait olağan genel kurul toplantısı 25 Mart 2020 tarihinde yapılacak...

Yeşil GYO'nun olağanüstü genel kurul 2'nci toplantısı gerçekleşti!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) olağanüstü genel kurul 2. toplantısının detaylarını paylaştı.     

Kuyumcukent 2017 olağan genel kurul toplantısı tescillendi!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırım 017 yılı olağan genel kurul toplantısı trscillendi ve Türkiye Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayınlandı.

Akiş GYO 2017 olağan genel kurul toplantısı tescillendi!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 yılı olağan genel kurul toplantısı tescillendi ve Türkiye Ticaret Sicili gazetesi ile ilan edildi. 

TİMFED genel kurul Haberi

TİMFED genel kurul

Türkiye genelinde 80 bin üyesiyle inşaat sektöründe en geniş katılımlı sivil toplum örgütü olan Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu’nun (TİMFED) 31 Mayıs Cumartesi günü 5. Olağan Genel Kurulu’nda, ülke kalkınmasına hizmet eden müteahhitler beklentilerini ve sektörel hedeflerini konuşacak. TİMFED Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, ‘kentsel dönüşüm’ün ana gündem maddesi olduğu genel kurulda Türkiye’nin yüreğini kanatan Soma faciasından iş güvenliği açısından çıkarılacak dersleri de masaya yatıracaklarını söyledi.


Türkiye’deki 80 bin üyesini 30 birlik çatısı altında buluşturan TİMFED, 81 ilden 300 delegesiyle 5. Olağan Genel Kurulu’nu 31 Mayıs Cumartesi günü TOBB Kuleleri Konferans Salonu’nda gerçekleştirecek. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile TOBB Genel Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun açılışta yer alacağı TİMFED 5. Olağan Genel Kurulu, Türkiye’nin lokomotifi inşaat sektörünün ihtiyaçları ve geleceğinin de değerlendirileceği...