03 / 05 / 2024

Timsah Arena açıldı

Timsah Arena açıldı

Bursaspor Kulübü 2. Başkanı Ali Ademoğlu, Timsah Arena’nın 5 yıl sonra dünyanın en önemli stadı olacağını belirterek, "Milli maçların Bursa’da oynanmasını istiyoruz" dedi.

Timsah Arena karşılamalara hazır değil!

Bursa Kent Gazetesi köşe yazarı olan Sevinç Çelebi bugünkü köşe yazısında Bursa'da açılışı gerçekleşen Timsah Arena Stadı'nı anlattı. Çelebi, hala şantiye alanı durumunda olan stadın karşılamalara hazır olmadığını belirtti.

Timsah Arena'da yarın ilk maç oynanacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin tarafından yaptırılan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 21 Aralık'ta hizmete açtığı 'Timsah Arena'da ilk resmi lig maçı yarın oynanacak.

Bursa Timsah Arena Mart'ta tamam!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Timsah Arena Stadı'nda sona yaklaşıldı. Stadyumun çenesinin Mart ayında tamamlanacağı açıklandı.  

Eximbank'ın Senegal'deki Dakar Arena projesi açıldı!

Senegal’de Summa Turizm tarafından hayata geçirilen ve Eximbank'ın finanse ettiği Dakar Arena projesi açıldı. Dakar Arena'nın içerisinde Cicad İş Oteli, Cicad Sergi Sarayı ve Diamniadio Çok Amaçlı Spor Salonu projeleri bulunuyor.

Bursa Timsah Arena'da son durum!

Bursa Timsah Arena'da ‘timsah kafası’nda imalatlar tamamlanma aşamasına geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ramazan Bayramı’ndan sonra kafanın olduğu bölümün de yeşil örtü ile kaplanacağını söyledi.

Beşiktaş Müzesi açıldı!

Beşiktaş Müzesi, Kültür ve Turizm Bakanı Avcı'nın da katılımıyla Vodafone Arena'da açıldı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Burası sadece futbol müzesi değil, bir spor tarihi müzesi" dedi.

Vodafone Arena'nın yeni kulüp binası açıldı!

Beşiktaş'ın yeni stadı Vodafone Arena'nın içinde yapılan yeni kulüp binası açıldı. Açılış, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti.

Akyazı Stadı açıldı!

Trabzonspor'un 41 bin 461 koltuk kapasiteli yeni stadı Akyazı Arena görkemli bir törenle açıldı. Törende konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Akyazı'daki spor kompleksinde stada Şenol Güneş adının verildiğini söyledi.

Ülker Sports Arena'da Fenerium mağazası açıldı

Fenerbahçe Kulübünün lisanslı ürünlerini taraftarlarla buluşturan Fenerium'un basketbol konseptli mağazası Ülker Sports Arena'da açıldı.

Timsah Arena vinç kazası davasında karar çıktı!

BURSA’da, geçen şubat ayında lodos nedeniyle Timsah Arena Stadı inşaatında devrilen vinç altında kalan taksi şoförü 28 yaşındaki Fatih Demirkıran’ın ölümü, yolcu Kübra A.’nın ağır yaralanması davasında karar verildi.

Timsah Arena Bursastore açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve taraftarlar arasında "Timsah Arena" olarak adlandırılan Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda, Bursastore açıldı.

Timsah Arena'nın eksikleri görüşüldü!

Bursaspor Başkanı Ali Ay ve beraberindeki yöneticiler Timsah Arena için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile bir araya geldi. Görüşmede tattaki eksikler görüşüldü, çözüm formülleri ele alındı.

Timsah Arena'da eksikler tamamlanacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre ve Bursaspor'a kazandırılan 44 bin kişilik Timsah Arena Stadı'nda yeni sezon öncesinde eksik kalan bölümler masaya yatırıldı

Timsah Arena'da asansör kazası!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını gerçekleştirdiği Timsah Arena'da Bursaspor- Galatasaray mücadelesi sonunda stadyumdan ayrılmaya hazırlanan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin bindiği asansör zemine çakıldı.

Çorlu Trend Arena açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Tekirdağ’ın Trend Arena Alışveriş Merkezinin açılışına katıldı. Albayrak Trend Arena Alışveriş Merkezinin Çorlu ve Tekirdağ ekonomisine güç katacağını söyledi ve hayırlı olmasını diledi.

Timsah Arena açıldı Haberi

Timsah Arena açıldı

Yeşil-beyazlı kulübün 2. başkanı Ali Ademoğlu, yeni statları Timsah Arena’nın dünyanın en iyi statları arasında yer aldığını söyledi.


Açıklamalarda bulunan Ademoğlu, "Stat 15 gün de bir veya 6 ay için olmaz. 365 gün için olur. Bir festival havası içerisinde olur. Statta geliri maça göre beklerseniz hata yapmış olursunuz. Dünyada ekonominin bu kadar güzel geliştiği, marketingin bu kadar yüksek olduğu bir yerde ayda bir maç için stat yapılmaz. Bu günahtır. Bizim stadımız dünyada heyecan verici 10 stattan biri. Böyle bir stat yok. Böyle bir stat da yapılması gerekenler var. Bizim yapmamız gereken veya UEFA’nın, FIFA’nın yapması gerekenler var. Biz futbol federasyonundan milli maçların burada oynanmasını istiyoruz. Biz Almanya’yı, Hollanda’yı tarihimizde birer kere yenmişiz, onu da Bursa’da yenmişiz. Bu somut bir örnek"...