29 / 04 / 2024

Timsah Arena'da asansör kazası!

Timsah Arena'da asansör kazası!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını gerçekleştirdiği Timsah Arena'da Bursaspor- Galatasaray mücadelesi sonunda stadyumdan ayrılmaya hazırlanan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin bindiği asansör zemine çakıldı.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını gerçekleştirdiği Büyükşehir Belediye Stadyumu tartışmaların odağında bulunmaya devam ediyor. Projesiyle birçok ödül kazanan stadyumdaki eksikler ise giderilmeye çalışılırken, gündeme bomba gibi düşen bir haber Bursa kamuoyunu sallayacak gibi duruyor. Renkli tribünlerinin yarattığı atmosfer ile dillere destan bir ambiyansın oluştuğu Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda geçtiğimiz hafta yaşanan bir kaza yüzünden kent dinamiklerinin yüreği ağzına geldi. 


KORKULU ANLAR 

Geçtiğimiz hafta oynanan Bursaspor- Galatasaray mücadelesi sonunda stadyumdan ayrılmaya hazırlanan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin bindiği asansör zemine çakıldı. Altepe'nin yanında protokol tribünde bulunanların da yer aldığı asansörün düşmesinin ardından öfkelenen Başkan, stadyumun inşaatını yapan GİNTAŞ firması yetkililerine ulaşarak, yaşanan aksaklığın bir an önce giderilmesi için talimat verdi öte yandan basın tribününe çıkan asansörde de meydana gelen kazalar yüzünden de karşılaşmaları takip eden gazeteciler zor anlar yaşamıştı. Protokol ve basın tribününde bulunan asansörler için yüklenici firmanın çözüm üretmesi bekleniyor. 


Bursa Kent


Geri Dön