06 / 05 / 2024

Timur Savcı otel mi aldı

Timur Savcı otel mi aldı

Berlin'e 2 saat uzaklıkta bir bölgede butik otel alan Timur Savcı burada eşi Banu Savcı ve 3 çocuğuyla birlikte kalacak. Yabancı dilini geliştirmek için bir ayağı New York'ta olacak...

Mt Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mt Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Timur Savcı ve Mücahit Murat ortaklığında kuruldu.

Aybars Yıldırım'ın kaçak inşaatıyla ilgili savcılığa suç duyurusu!

Çeşme Belediyesi, otel inşaatı ruhsatıyla apartmanlar yapan CHP’li Aybars Yıldırım ile ilgili savcılığa suç duyurusu yaptı. Ayrıca 25 bin lira da imar para cezası verildi.

Otel yatırımları Anadolu’ya yayılıyor!

Otel yatırımlarının Anadolu’ya yayılmaya başladığını söyleyen TÜROB Başkanı Timur Bayındır, “Bu yıl Van’da yatırımlar ciddi bir sıçrama yaptı” dedi...

Timur Savcı, Turunç Pınarı Koyu'nu 70 milyona satın aldı!

Ünlü dizinin yapımcısı Timur Savcı, Fethiye’deki Turunç Pınarı Koyu'nu satın aldı. Timur Savcı’nın bu araziye lüks bungalovlardan oluşan bir otel yapacağı söyleniyor.

İstanbul’da otel yatırımlarının geri dönüş süresi uzadı!

Turizmde otel yatırımları 5 yıl aradan sonra yükselişe geçerken TÜROB Başkanı Timur Bayındır bu sürenin uzadğını açıkladı. 

Timur Savcı Fethiye'de 30 milyon Euro'ya koy satın aldı!

Ünlü yapımcı Timur Savcı, Muğla'nın Fethiye ilçesinden koy satın aldı. Koy için 30 milyon Euro ödeyen yapımcı koya otel inşa edecek.

Bodrum'a 21 yeni otel yolda!

Bodrum, Seba İnşaat'tan Timur Gayrimenkul'e kadar 14 şirketin 21 yeni otel projesine ev sahipliği yapıyor. Yalıkavak'tan Tilkicik Koyu'na kadar farklı bölgelerde yükselmesi planlanan lüks oteller, bulundukları projelere rezidans hizmeti de verecek.

Bodrum'a 21 yeni otel geliyor!

Bodrum, Seba İnşaat'tan Timur Gayrimenkul'e kadar 14 şirketin 21 yeni otel projesine ev sahipliği yapıyor. Şehir, dünyaca tanınır hale gelmesi yabancı markaları da buraya taşıyor.

Timur Savcı, Fethiye Osman'ın Yeri tesisini 35 milyon Euro'ya satın aldı!

Ünlü yapımcı Timur Savcı, dev bir yatırıma imza attı. Timur Savcı, Fethiye’deki ‘Osman’ın Yeri’ tesisini 35 milyon Euro’ya satın aldı.

Timur Bayındır: 670 satılık otel ilanı var!

TUROB Başkanı Timur Bayındır, “Yüzde 2’lik düşüş yaşanacak. Biz 11 ay önce kayıplar yaşanacak dedik ancak önlemler alınmadı. Bunun telafisi zor. Acil eylem planı hazırlanması gerekir. İstanbul’da bile kongre turizmi durdu.Oteller zor durumda." dedi.

Timur Bayındır: Yatırımları daha küçük otellere yapmalıyız!

Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği'nin (TUROB) Başkanı Timur Bayındır, yılda 65 milyon turist ağırlayan İspanya'da bile beş yıldızlı otel sayısının Antalya'dan az olduğunu söyledi.

Anadolu'daki otel yatırımları daha da artacak!

2023'te 50 milyon turist, 50 milyar dolar gelir hedefine hızla koşan Türkiye'de otel yatırımları da hız kesmiyor. TUROB Başkanı Timur Bayındır, 2023'e kadar Anadolu'da otel yatırımlarının artacağını söyledi.

Timur Bayındır: Otel yenileme teşvik edilsin!

Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği (TUROB), Başkanı Timur Bayındır; Yatırımların ülke geneline yayılmasından memnuniyet duyuyoruz ve de otel yenilemenin teşvik edilsin edilmesini istiyoruz, dedi.

Timur Savcı otel mi aldı Haberi

Timur Savcı otel mi aldı

ŞİRKETİ PARA BASIYORDU 

Star TV'deki 'Muhteşem Yüzyıl' ile Kanal D'deki 'Çalıkuşu'nun yapımcısı Timur Savcı 1.5 ay önce aldığı bir kararla 20 yıldır emek verdiği sektöre 2 yıl ara vereceğini açıklamıştı. 3.5 yılda 50 ülkeye sattığı 'Muhteşem Yüzyıl'ı Mayıs'ta bitirecek olan Timur Savcı haftada 700 bin TL kazandığı 'Çalıkuşu'nu da bırakacak. Eylül'de çekmeyi planladığı 'Kösem Sultan'ı bile durdurdu. 2011'de 52 milyon, 2012'de 42 milyon, 2013'te ise 41.5 milyon TL ciro yapan Timur Savcı, Almanya'da turizme soyundu. 


BİR AYAĞI NEW YORK'TA 


Berlin'e 2 saat uzaklıkta bir bölgede butik otel alan Timur Savcı burada eşi Banu Savcı ve 3 çocuğuyla birlikte kalacak. Yabancı dilini geliştirmek için bir ayağı New York'ta olacak. 'Muhteşem Yüzyıl'ı geçen yıla kadar yöneten Yağmur-Durul Taylan kardeşler de geçen yaz İstanbul'daki gayrimenkullerini...