19 / 07 / 2024

Timur Soysal biyografi

Timur Soysal biyografi

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 2014-2015'te 1 yıl için seçilen Meclis İhtisas Komisyonları kapsamında İmar ve Bayındırlık Komisyonu üyeleri arasında yer alan Timur Soysal kimdir? İşte Timur Soysal'ın biyografisi...

Üsküdar'da kentsel dönüşüm mü başlıyor?

Üsküdar'da kentsel dönüşümün başlamasına ilişkin imar planı değişikliği teklifi, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy çokluğuyla kabul edildi. İmar Komisyonu Başkan Vekili Timur Soysal, raporun teknik boyutuyla ilgili bilgi verdi.

Timur Holding markası Nef kolay yatırımın önünü açtı!

2014 yılını 1 milyar TL ciro ve 3 binden fazla daire satışıyla tamamlamaya hazırlanan Timur Holding markası Nef, gayrimenkule yatırım yapmak isteyenler için yeni bir uygulama başlattı.

Nef Merter 14 Timur Gayrimenkul!

Nef Merter 14 Timur Gayrimenkul projesinde satışa sunulan dairelerin büyüklükleri 36 metrekare ile 89 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Proje Aralık 2016 tarihinde teslim edilecek.

Timur Gayrimenkul Nef Merter 14!

Timur Gayrimenkul Nef Merter 14 projesi toplamda 399 tane daireden oluşuyor. Ticari birimlerinde yer aldığı proje 10 ve 15 katlı 2 blok olarak hayata geçiriliyor.

Timur Gayrimenkul İş GYO'nun kiracısı oldu!

Topkapı'da İş GYO ile ortak olan Timur Gayrimenkul Levent'te İş Kuleleri'nin Kule 2'sinden ofis kiraladı. İş GYO'ya kiracı olan Timur Gayrimenkul aylık 60 bin dolar civarında kira ödeyecek...

Timur Holding bu yıl 3 ofis projesini teslim edecek!

Nef markası altında apartments, flats, residences, houses, dorms, suites ve offices olmak üzere 7 farklı seriyi barındıran Timur Holding, bu yıl içinde 3 ofis projesini teslim edecek.

Timur Gayrimenkul bu yıl 3 ofis projesini teslim edecek!

Nef markasıyla tanınan Timur Holding, bu yıl içinde 3 ofis projesini teslim edecek. Nef Kağıthane 03 projeleri ve Nef Ataköy 22'deki ofis projelerinin yapımı ise sürüyor.

Erden Timur: Sign of the City sektöre değer kattı!

Sign of the City'de ödüle değer görülen projeler hakkında bilgi veren NEF Yönetim Kurulu Üyesi Erden Timur, yarışmanın sektöre değer katan bir yarışma olduğunu ifade etti.

Timur Gayrimenkul Ataköy Nef 22 nerede?

Nef Ataköy 22 projesinde İstanbul Avrupa Yakası Ataköy bölgesinde, E-5 Otoyolu üzerinde inşa ediliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Peki Timur Gayrimenkul Ataköy Nef 22 nerede?

Timur Gayrimenkul Nef konut projelerinde 240 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Teslimlerinin 2017 Nisan'da yapılması planlanan Nef Ataköy 22 projesinde toplam 1.258 adet rezidans daire, 25 adet sosyal ünite, 90 adet ticari ünite yer alıyor. Timur Gayrimenkul Nef konut projelerinde fiyatlar 240 bin TL'den başlıyor.

Timur Gayrimenkul Nef Şişli 25 fiyatları!

Timur Gayrimenkul Nef Şişli 25 fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Teslimlerinin 2017 yılının ilk çeyreğinde yapılması öngörülen Nef Şişli 25 projesi 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Timur Gayrimenkul Nef Şişli 25 ulaşım!

Timur Gayrimenkul Nef Şişli 25 ulaşım bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Nef Şişli 25 projesi 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Timur Gayrimenkul Nef Şişli 25 fiyatları!

İstanbul Avrupa yakası Şişli bölgesinde konumlanan Timur Gayrimenkul Nef Şişli 25 fiyatları 246 bin TL'den başlıyor. İçerisinde 57 adet daire bulunan projede konut satışlarına devam ediliyor...

Timur Soysal biyografi Haberi

Timur Soysal biyografi

Timur Soysal kimdir?

Timur Soysal, 1973 yılında Kayseri'de doğdu. 1995 İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. 


1997 yılından itibaren Bağcılar’da kendine ait bir firma ile proje çalışmaları yapmaya başladı. 


2000 yılından itibaren 4708 sayılı yapı denetim hakkındaki kanun uyarınca kurmuş olduğu bir şirketle yapı denetimi hizmeti sürdürmektedir. 


Siyasi hayatına 28 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Bağcılar Belediye Meclisi Üyesi seçildi. 


29 Mart 2009 seçimler sonucunda da aynı görevine devam etmektedir. Evli olan Soysal İngilizce ve Almanca bilmektedir.


Timur Soysal, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi 2014-2015'te 1 yıl için seçilen Meclis İhtisas Komisyonları kapsamında İmar ve Bayındırlık Komisyonu'nda yer...