18 / 05 / 2024

Timuroğulları Grup adres

Timuroğulları Grup adres

Timuroğulları Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Şaban Şadan Can tarafından tarafından kuruldu.

Timuroğulları İnşaat Mermer Nakliye Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Timuroğulları İnşaat Mermer Nakliye Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Savaş Mutlubaş tarafından kuruldu.

Nurettinoğulları Grup Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurettinoğulları Grup Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Yusuf ÖZtürk tarafından kuruldu.

Timuroğulları Metal İnşaat Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Timuroğulları Metal İnşaat Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Niğdelioğlu tarafından kuruldu.

Kurtoğulları Grup İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurtoğulları Grup İnşaat Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhsin Kurt tarafından kuruldu.

Timuroğulları Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Timuroğulları Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Şaban Şadan Can tarafından tarafından kuruldu.

Adres Koru ödeme koşulları!

Adres Koru ödeme koşulları kapsamında peşin ödemede tam yüzde 30 indirim yapılıyor. 312 konut ve 37 ticari üniteden oluşan proje İstanbul Sancaktepe'de inşa ediliyor.

Sea Pearl adres!

Sea Pearl adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Kuzu Grup tarafından hayata geçirilen Sea Pearl projesinde denizin kıyısında hayatın zirvesinde bir yaşam sunuluyor. 

Mar Grup Yalıkavak ve Torba’da yeni otel açacak!

Tansu Çiller’in oğulları Mert ve Berk’in sahibi olduğu Mar Grup, Yalıkavak ve Torba’da yeni otel açacak.

SK Grup Equinox Çayyolu satış ofisi!

SK Grup Equinox Çayyolu satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ankara Equinox Çayyolu projesi Haziran 2018'de teslim ediliyor...

A+Live Ataşehir Maksem Grup satış ofisi!

A+Live Ataşehir Maksem Grup satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. A+Live Ataşehir projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 8 bin liradan başlıyor...

Ortadoğu Grup Eyüp ve Kağıthane'de 2 yeni projeye hazırlanıyor!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gür: “ Yeni Nesil Eyüp ve Mod İstanbul’a ön talepte bulunanlar istedikleri daireyi çok avantajlı fiyat ve ödeme koşullarıyla alabilecekler” dedi.

Benna Grup Yeni İstanbul Evleri fiyatları!

Benna Grup Yeni İstanbul Evleri fiyatları 300 bin TL'den başlıyor. Ödeme koşulları kapsamında 40 ay vade farksız taksit uygulanan projede 162 adet konut yer alıyor.

Adres Sancaktepe Dumankaya Evleri fiyatları!

Adres Sancaktepe Dumankaya Evleri fiyatları metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Ödeme koşulları kapsamında 18 ay vade farksız taksit imkanı sunan projede 300 adet konut yer alıyor.

Timuroğulları Grup adres Haberi

Timuroğulları Grup adres

Timuroğulları Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Şaban Şadan Can tarafından tarafından kuruldu.


Timuroğulları Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. -İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke,...