28 / 04 / 2024

timya vadisi kentsel dönüşüm projesi son durum

timya vadisi kentsel dönüşüm projesi son durum

TOKİ'nin Rize’de yürütmekte olduğu TİMYA Vadisi'nde iddiaların aksine zemin etütleri sonrasında başlanıldığı ve bölgede geçtiğimiz yaz yaşanan şiddetli yağışlar sonrasında görülen zemin hareketlerine karşı da tedbirlerin alındığı belirtildi.

Rize Timya Vadisi'nin temeli bugün atılacak!

AK PARTİ Rize Milletvekili Adayı Hikmet Ayar, bugün temel atma töreni gerçekleştirilecek olan TİMYA Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin Rize'ye konut ve sosyal yaşam alanı olarak büyük artılar kazandıracağını söyledi.

Trabzon Of'ta kentsel dönüşüm start aldı!

Trabzon’un Of ilçesi Sulaklı Vadisi’nde kentsel dönüşüm çalışmaları start aldı. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Söz verdiğimiz gibi Of’ta dönüşüm başladı" dedi.

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO, Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulünün yapıldığını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Narlıdere kentsel dönüşümle yeniden doğacak!

İzmir Narlıdere yeniden doğuyor. Kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırıldığı Narlıdere'ye yemyeşil bir spor vadisi ve metro geliyor. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin,"Önümüzdeki iki yılda alt yapı ve projeleri bitireceğiz" dedi...

İzmir'e 'En İyi Kentsel Tasarım' ödülü!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Portakal Vadisi Rekreasyon Alanı projesi “Sign of the City Awards 2019”da Kent ve Mimarlık kategorisinde En İyi Kentsel Tasarım ödülü aldı.

Tabakhane kentsel dönüşümde tarihi sur ve menfez ortaya çıktı!

Trabzon Tabakhane Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yürütülen çalışmalarda antik Roma dönemi ile Osmanlı dönemine ait tarihi sur ile menfez ortaya çıktı...

TOKİ Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından başkentte yapılacak İmrahor Vadisi Millet Bahçesi ile Mamak Kentsel Dönüşüm 548 Konut'un temeli törenle atıldı.

Keçiören Hacıkadın'da hak sahipleri tapularına kavuştu!

Keçiören Hacıkadın Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi alanında imar planı ve parselasyon çalışmalarını tamamladı...

Trabzon'da kentsel dönüşüm için düğmeye basıldı!

Trabzon’un Zağnos Vadisi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Zağnos’un Pazarkapı tarafından uygulanan kentsel dönüşümde binalar yıkıldı, yerine kaymakamlık ve belediye binarı yapıldı. 

Dikmen Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde mutlu sona yaklaşıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından etap halinde gerçekleştirilen Dikmen Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde sona yaklaşıldı. 2 bin 175 gecekondunun yıkıldığı proje kapsamında 2 bin 345 hak sahibi ile sözleşme imzalandı.

Ankara Dikmen Vadisi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Ankara'nın Dikmen Vadisi bölgesinde 4. ve 5. Etap’taki gecekonduların yıkımına başlandı. Mülk sahipleriyle anlaşan Büyükşehir Belediyesi, yıkım çalışmalarına devam ediyor.

Trabzon Tabakhane Vadisi'nde dönüşüm başlıyor!

Trabzon'da hayata geçirilen Tabakhane Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar başlıyor. Proje kapsamında, tünel yapılacak alanda, arkeolojik kazı çalışması başlatıldı.

Rize Timya Vadisi Konutları satışa çıkıyor!

Rize Merkez “Timya Vadisi” Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yer alan 147 adet daire için başvurular 14 Mayıs itibariyle başlıyor.

Trabzon Tabakhane Vadisi'nin ihalesi gerçekleştirildi!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından kentsel dönüşüm kapsamında Tabakhane Vadisi'nde gerçekleştirilecek olan Rekreasyon Projesi'nin yapım ihalesi yapıldı. 

timya vadisi kentsel dönüşüm projesi son durum Haberi

timya vadisi kentsel dönüşüm projesi son durum

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) Rize’de yürütmekte olduğu Timya Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde son durum ne ?


Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’nin (TOKİ) Rize’de yürütmekte olduğu TİMYA Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi’ne iddiaların aksine zemin etütleri sonrasında başlanıldığı ve bölgede geçtiğimiz yaz yaşanan şiddetli yağışlar sonrasında görülen zemin hareketlerine karşı da gerekli tedbirlerin alındığı belirtildi. TOKİ 2 Nolu Uygulama Daire Başkanlığı’ndan alınan bilgiye göre, proje ihalesi öncesi Rize Belediyesi ve TOKİ tarafından bloklara ait zemin etüt rapor ları hazırlanırken, hazırla nan bu raporlar doğrultusun da ihale işlemleri yapıldı.


TOKİ tarafından zemin etüdleri yapılmadan herhan gi bir işin ihale edilmesinin mümkün olmadığı kayde dilirken, Rize ili Hamam deresi bölgesinde Temmuz 2015 tarihinde yoğun yağışlar sonrası ihale sınırları dışından başla yarak bir zemin hareketi oluştuğu...