27 / 04 / 2024

timya vadisi temel atma töreni

timya vadisi temel atma töreni

AK PARTİ Rize Milletvekili Adayı Hikmet Ayar, bugün temel atma töreni gerçekleştirilecek olan TİMYA Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin Rize'ye konut ve sosyal yaşam alanı olarak büyük artılar kazandıracağını söyledi.

Rize Timya Vadisi Konutları satışa çıkıyor!

Rize Merkez “Timya Vadisi” Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yer alan 147 adet daire için başvurular 14 Mayıs itibariyle başlıyor.

Sakarya Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası'nın temeli atıldı!

Sakarya Ayçiçeği Vadisi ve Bisiklet Adası'nın temeli atıldı. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu temel atma töreninde bazı açıklamalar yaptı.

TOKİ Rize Timya Vadisi'nde kura tarihi belli oldu!

Rize Belediyesi ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ortaklığında 753 konut olarak gerçekleştirilen Yeniköy Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi için kura tarihi belli oldu. 

Rize'deki kentsel dönüşüm çalışmalarında sona yaklaşıldı!

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, “Rize’nin önemli yatırımlarından olan “Timya Vadisi” olarak adlandırılan Kentsel Dönüşüm Projesinde 759 adet konut inşasının 2017 Yıl sonunda hak sahiplerine teslim edileceğini bildirdi.

Rize Timya Vadisi'nde son rütuşlar yapılıyor!

Rize’de, kentsel dönüşüm projesi kapsamında TOKİ tarafından 7.8 hektar alanda inşa edilmeye başlanan 759 konut ile alışveriş merkezi ve cami inşaatında artık son rötuşlar yapılıyor. Konutlar yakında hak sahiplerini teslim edilecek.

Rize, Timya Vadisi dönüşüm projesiyle yaşam merkezi olacak!

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Timya Vadisi Kentsel Dönüşüm projesini yerinde inceledi. Başkan Kasap, "Rize için çok yeni ve modern bir yerleşim yeri oluşacak" dedi.

TOKİ Timya Vadisi Konutları ne zaman tamamlancak?

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Timya Vadisi Konutları'nda incelemelerde bulundu. Turan, "Nasip olursa bu projeyi bahar aylarında bitirmiş olup, konutlarımızı sahiplerine teslim etmiş olacağız " dedi.

Mehmet Bekaroğlu'ndan, Timya Vadisi'ndeki dönüşüm için 11 soru!

CHP'nin Rizeli İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı'ya yönelttiği soru önergesinde, yapımı yılan hikayesine dönen TİMYA Vadisi Kentsel Dönüşüm projesini sordu.

Yozgat Spor Vadisi Gençlik Merkezi ve Antrenman Salonu'nun temeli atıldı!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, yapımı süren Yozgat Spor Vadisi içinde Yozgat Valiliği tarafından inşa edilecek Gençlik Merkezi ve Antrenman Salonu'nun Temel Atma Töreni'nde konuşma yaptı.

Timya Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde son durum ne?

TOKİ'nin Rize’de yürütmekte olduğu TİMYA Vadisi'nde iddiaların aksine zemin etütleri sonrasında başlanıldığı ve bölgede geçtiğimiz yaz yaşanan şiddetli yağışlar sonrasında görülen zemin hareketlerine karşı da tedbirlerin alındığı belirtildi.

TOKİ Rize Yeniköy Konutları yıkılıyor mu?

TOKİ tarafından Yeniköy mahallesinde "Timya Vadisi" kentsel dönüşüm projesi ile inşa edilen 749 konutun geç kalması ile birlikte zemin etüdü yapılmadan yapılan bir blok yan yatınca yüklenici tarafından yıktırıldı.

Rize Timya Vadisi'nde dönüşüm çalışmaları durduruldu!

Rize İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Murat Yazıcı, inşaat alanında önceden yapılan sondaj verileri ile belirlenen toprak yapısına göre önlem alınması gerektiğini, ancak önlem alınmadığının anlaşıldığını söyledi.

GAP Vadisi'nin 1.etabının temeli atılıyor!

1 milyon 861 bin metrekare alan üzerine yapılacak olan GAP Vadisi projesinin 120 bin metrekarelik ilk etabının temel atma töreni Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi'nin katılımıyla yarın gerçekleştirilecek...

timya vadisi temel atma töreni Haberi

timya vadisi temel atma töreni

AK PARTİ Rize Milletvekili Adayı Hikmet Ayar, bugün temel atma töreni gerçekleştirilecek olan TİMYA Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin Rize'ye konut ve sosyal yaşam alanı olarak büyük artılar kazandıracağını söyledi. 


AK Parti Rize Milletvekili Adayı Hikmet Ayar, TOKİ (Toplu Konut İdaresi Başkanlığı) tarafından TİMYA Vadisi'nde yürütülen çalışmaların iki yıl içerisinden tamamlanacağını vurgulayarak, 'TİMYA Vadisi Kentsel Dönüşüm Projesi, Rize'miz için örnek teşkil edecek, diğer kentsel dönüşüm projelerin önünü açacaktır." dedi. 


TİMYA Vadisinin içerisinde sosyal yaşam alanlarının da bulunacağım belirten Ayar, "759 konut kapasiteli projenin içerisinde bir adet alışveriş merkezi ve yaşam alanı, cami ve çocuk oyun alanlan bulunacaktır. 

Gelişen ve büyüyen Rize'mize yakışır bir proje hayata geçiliyor." diye konuştu. 


TİMYA VADİSİ NE BAĞLANTI YOLLARI 


Yeni bulvarlar ve Güney Çevre Yolu'yla TİMYA Vadisi'ne ulaşımı kolaylaştıracaklarını ifade eden...