19 / 05 / 2024

tipi ardahan

tipi ardahan

Ardahan'da etkili olmaya başlayan kar ve tipi nedeniyle Ardahan-Şavşat ve Ardahan-Posof karayolları ulaşıma kapandı. Karayolları Şefi Ümit Yıldırım, Ardahan'da akşam saatlerinden itibaren kar yağışı ve tipinin etkili olmaya başladığını belirtti...

Ardahan Göle Kayak Merkezi ihaleye çıkıyor!

Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, ülkemizde ki en kaliteli kar kristallerinin bulunduğu Göle de, neden bir Kayak Merkezi ve Buz Pisti olmasın diyerek Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç İle yaptığı görüşmeler sonuç vermiş Pistin yapılacağı yer,zemin ve kar ölçümleri yapılmıştı.

Ardahan'da inşaat sezonu tamamen kapandı!

Kar yağışının ardından dondurucu soğukların başladığı Ardahan'da inşaatlardaki çalışmalar da tamamen durdu. Ardahan'ın Göle İlçesinin önde gelen inşaat firmalarından Karizma İnşaat Göle Karlıyazı Köyü ilköğretim Okulundaki çalışmasını bitirerek sezonu kapattı.

Ordu Ulubey K Tipi Cezaevi silah fabrikasına dönüştürüldü!

Ordu'da, Adalet Bakanlığı tarafından 2008 yılında kapatılan Ulubey K Tipi Cezaevi, 10 milyon lira harcanarak silah fabrikasına dönüştürüldü.

Epsa Yalıtım, Ardahan'da fabrika kuracak!

Epsa Yalıtım, önümüzdeki yıl teşvikli yatırımlar kapsamında Ardahan'a fabrika kuracak. 7 milyon lirayı bulacak yatırım için ilk etapta 60 kişi istihdam edilecek.

Şırnak İdil'e villa tipi 340 konut yapılacak!

İnşa ve ihya çalışmaları kapsamında, Şırnak'ın İdil ilçesinde villa tipi 340 konut yapılacak. Konutların, kısa sürede teslim edilmesi planlanıyor.

Ardahan Yeni Mahalle'deki dönüşümde son durum!

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, kentsel dönüşüm çalışmalarını denetledi. Köksoy, Yeni Mahalle'deki kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılan konutların çalışmalarını inceledi, ilgililerden bilgi aldı.

I-Crown Inverter Salon Tipi Klima'nın yüksek teknolojisine yoğun ilgi!

TLC Klima’nın Türkiye distribütörü olduğu Gree Electrical’ın Crown serisinden I-Crown Inverter Salon Tipi Klima’nın tasarımı ve yüksek teknolojisi ile konutlarda da yoğun talep gördüğü bildirildi.

Ardahan'ın çehresi değişecek!

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, "Kent’in çehresini değiştirecek önemli hizmetler gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.

Ardahan'da Ağustos ayında 13 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ağustos ayına ilişkin konut satış istatistiklerini açıkladı. Buna göre, ülke genelinde ağustosta satılan konut sayısı, bir önceki aya göre yüzde 41, geçen yılın aynı ayına göre de yüzde 2 artarak 114 bin 751 oldu. Ardahan'da ise Ağustos ayında 13 konut satıldı.

Ardahan Ilgar Tüneli inşaatına 32 şirket talip oldu!

Ardahan’da bayramlaşma törenine katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Posof Ilgar Dağı Tüneli’nin ihale sünecisinin başladığını ve 32 şirketin tünelin inşaat işini almak için başvuru yaptığını söyledi.

Ahmet Küçükbay F Tipi cezaevine gönderildi!

FETÖ'ye finans desteği sağladığı öne sürülen Kavuklar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavuk'un ardından, işadamları Ahmet Küçükbay ve Kamil Karakaş da F Tipi cezaevine gönderildi.

Ardahan'daki Mozaret Tüneli'nin inşaatı başladı!

Türkiye'yi Kafkaslar ve Orta Asya'ya bağlayan önemli güzergahlardan Çıldır-Aktaş karayolu üzerinde inşa edilecek ve Ardahan'ın ilk tüneli olacak Mozaret Tüneli'nin yapımına başlandı.

Kiptaş Vaditepe’de EVOMAX duvar tipi yoğuşmalı kazan sistemi kuruldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin modern projesi Kiptaş Vaditepe’de EVOMAX duvar tipi yoğuşmalı kazan sistemi kuruldu.

tipi ardahan Haberi

tipi ardahan


Ardahan'da etkili olmaya başlayan kar ve tipi nedeniyle Ardahan-Şavşat ve Ardahan-Posof karayolları ulaşıma kapandı.


Karayolları 183. Şube Şefi Ümit Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ardahan'da akşam saatlerinden itibaren kar yağışı ve tipinin etkili olmaya başladığını belirtti.


Ardahan-Şavşat ve Ardahan-Posof karayollarının ulaşıma kapandığını ifade eden Yıldırım, "Mevcut yollarda karla mücadele çalışması yapabilmemiz için tipinin dinmesini bekliyoruz. Çünkü söz konusu yollarda görüş mesafesi yok" dedi.


Kar ve tipinin il genelinde etkili olmaya başladığını dile getiren Yıldırım, sürücülerin tedbirli ve dikkatli olmalarını istedi.


Yıldırım, "Şuan yola çıkacak olan sürücüler zorunlu olmadıkça çıkmamalarını istiyoruz. Yola çıkanlardan da yanlarında mutlaka takoz, çekme halatı ve zincir bulundurmalarını istiyoruz. Kar yağışı ve tipinin yanı sıra bazı bölgelerde buzlanmada mevcut" diye konuştu.


Yıldırım, şuan itibariyle yolda kalan olmadığını ancak olması halinde ekiplerin...