15 / 05 / 2024

Tire Arena son durum

Tire Arena son durum

İzmir’de Büyükşehir ve ilçe belediyesi işbirliğiyle kente kazandırılacak ikinci stadın inşaatı da hızla ilerliyor. 15 bin kişilik Tire Arena Stadı'nın Batı Kale Arkası tribünü de yükselmeye başladı.

Yıkım kararı verilen Aspendos Arena'da son durum ne?

Anadolu Ateşi'nin gösterilerini gerçekleştirdiği Antalya Serik'teki 5 bin kişilik 'Aspendos Arena'nın yıkım kararına ve belediyenin mühür işlemine ilişkin yapılan itiraz onaylanmadı. 

Arena Mimarlık 'ın kesin mühleti 3 ay uzatıldı!

2005 yılında Ankara'da kurulan Arena Mimarlık son zamanlarda sektörde yaşadığı mali sorunlarını çözemeyince konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar çıktı...

Arena Mimarlık'ın konkordato kesin mühleti 3 ay uzatıldı!

2005'ten beri Ankara'da faaliyet gösteren Arena Mimarlık son zamanlarda sektörde yaşadığı mali sorunlarını çözemeyince konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi.

Arena Mimarlık konkordato talep etti!

2005 yılında Ankara'da kurulan Arena Mimarlık son zamanlarda sektörde yaşadığı mali sorunlarını çözemeyince konkordato talep etti. Arena Mimarlık'ın konkordato davası Ankara 3. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde görülüyor. 

TOKİ İzmir son başvuru tarihi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Tire'de hayata geçirdiği iki proje için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

Tire-Belevi yolu inşaatı ne durumda?

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, Tire-Belevi yolunun yapımına ilişkin soru önergesi hazırladı. Sertel, Tire-Belevi yolu inşaatının son durumunu sordu..

Bursa Timsah Arena'da son durum!

Bursa Timsah Arena'da ‘timsah kafası’nda imalatlar tamamlanma aşamasına geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ramazan Bayramı’ndan sonra kafanın olduğu bölümün de yeşil örtü ile kaplanacağını söyledi.

İzmir Tire Stadı’nda son dokunuşlar!

İzmir Büyükşehir ve Tire belediyelerinin işbirliğiyle hayata geçirilen 15 bin seyirci kapasiteli Tire Stadı'nda sona gelindi.

Tire Stadı'nda sona gelindi!

İzmir'in merkezinde yapımı yılan hikayesine dönen yeni statlarla ilgili bekleyiş devam ederken şehrin ilçelerinden Tire'de Eylül 2015'te temeli atılan 13 bin 500 seyirci kapasiteli Tire Stadı'nda kaba inşaatta son aşamaya gelindi.

Malatya Arena Stadı'nda son hazırlıklar yapılıyor!

Yapımı devam eden Malatya Arena Stadının tribünlerine monte edilecek koltukların renkleri belli oldu.

Tire Arena Stadı'nın tribünleri yükseliyor!

İzmir’de Büyükşehir ve ilçe belediyesi işbirliğiyle kente kazandırılacak ikinci stadın inşaatı da hızla ilerliyor. 15 bin kişilik Tire Arena Stadı'nın Batı Kale Arkası tribünü de yükselmeye başladı.

GAP Arena Stadı inşaatında son durum!

TFF 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un maçlarını yaptığı GAP Arena Stadı'ndaki çim iyileştirme çalışmalarının 15 gün içerisinde tamamlanacağı bildirildi.

Diyarbakır Arena'nın inşaatında son durum!

Diyarbakır'da yapılan 'Diyarbakır Arena' stadyumunda çatı çalışmaları sürüyor. Statta 639 kişilik basın tribünü ve engelli seyirciler için 253 koltuk bulunacak.

Tire Arena son durum Haberi

Tire Arena son durum


Göztepe-Elazığspor maçı ile kapılarını İzmir kulüplerine açan Bornova Stadı'nın ardından, kentin ikinci yeni stadı için de geri sayım sürüyor. Bornova Belediyesi ile işbirliği yaparak Doğanlar’daki Bornova Stadı'nı kente kazandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, şimdi Tire Arena Stadı için yoğun mesai harcıyor. 

Tire Belediyesi ile birlikte inşa edilen 15 bin kişilik UEFA standartlarındaki Tire Arena’da Kuzey ve Güney tribünlerinden sonra Batı Kale Arkası olarak adlandırılan bölüm de büyük bir hızla yükseliyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yapım maliyetinin yüzde 80'ini karşıladığı Tire Arena'da iki büyük tribünün gövdesi, çatısı ve kapalı alanlardaki ince işleri önemli ölçüde tamamlandı. Önümüzdeki günlerde Doğu Kale Arkası tribünlerinin de yapımına başlanacak. Ardından sıra zemini çimlendirme çalışmalarına gelecek.


Hedef sezonun son maçı

Süper Lig maçlarının yanı sıra milli maçların da oynanabileceği statta ilk...