23 / 05 / 2024

Tire Deka ve Metropak ayrancılar fabrikası

Tire Deka ve Metropak ayrancılar fabrikası

Ambalaj üreticisi Tire Deka ve Metropak Ambalaj, 4 milyon TL yatırımla Ayrancılar’a fabrika kurdu. Yeni fabrikayla birlikte Tire Deka ve Metropak, üretim kapasitesini ve müşteri portföyünü de ikiye katlamayı hedefl iyor.

Deka Door Kapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Deka Door Kapı Sistemleri İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akdağ, Emre İpal ve İskender Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Deka Hafriyat İnşaat Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deka Hafriyat İnşaat Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Değer tarafından kuruldu.

O ilde 8 taksit ve 35 bin TL'den başlayan fiyatlarla tarlalar satılıyor! İhalesi 8 Eylül'de!

İzmir Tire Milli Emlak Şefliği, İzmir ili, Tire ilçesi, Büyükkale, Kaplan, Dereli ve Büyükkemerdere mahallelerinde yer alan 6 adet tarlayı 8 taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Tire Arkeoloji ve Etnografya Müzesi'ne yıkım şoku!

İzmir Tire'de 1971'de kurulan Tire Arkeoloji ve Etnografya Müzesi, depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılacak. 

TOKİ İzmir Tire 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Tire 2020 projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıkarıldı.

Tire'de 6.9 milyon TL'ye icradan satılık besi tesisi!

Tire İcra Dairesi Müdürlüğü, İzmir İli, Tire İlçesi, Işıklar Mahallesi, Bağiçi mevkii,598 ve 599 parselde yer alan besi tesisini 6 milyon 907 bin 293 TL'ye icradan satıyor...

Tire OSB'de 7 milyon TL'ye İflas Müdürlüğünden satılık fabrika binaları!

İzmir İflas Müdürlüğü, Tire Organize Sanayi Bölgesi'ndeki 1286 ada, 10, 11 ve 12 parsellerde yer alan fabrika binalarını 7 milyon 84 bin 865 TL'ye satıyor...

İzmir Tire'de 6.8 milyon TL'ye icradan satılık arazi!

Tire İcra Dairesi Müdürlüğü İzmir Tire'de tarım ve hayvancılığa uygun 28 bin 459,83 metrekare araziyi 6.8 milyon TL'ye icradan satışa çıkardı...

Tire-Belevi Yolu'nda inşaat çalışmaları hızlandı!

İzmir'de yürütmeyi durdurma kararı ve yürütücü firmanın değişmesinden sonra faaliyetin durma noktasına geldiği Tire-Belevi Yolu'nda inşaat çalışmaları hızlandı. 

Deka Yatırım İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deka Yatırım İnşaat Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Koray Cora tarafından kuruldu.

İzmir Tire TOKİ sözleşme tarihleri 2018!

TOKİ Tire alt gelir grubu ve orta gelir grubu projesi için sözleşme dönemi bugün itibariyle başladı. İşte İzmir Tire TOKİ sözleşme tarihleri 2018...

TOKİ İzmir Tire projesinde sözleşme dönemi başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Tire'de hayata geçirdiği alt gelir ve orta gelir grubu projeleri için sözleşme dönemi bugün itibariyle başlıyor.

İzmir Tire'ye 529 konut!

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, "Tire için çalışmaya, üretmeye devam ediyoruz. 529 toplu konut uygulaması başladı, devam ediyor." dedi.

Tire Deka ve Metropak ayrancılar fabrikası Haberi

Tire Deka ve Metropak ayrancılar fabrikası


Ambalaj üreticisi Tire Deka ve Metropak Ambalaj, 4 milyon TL yatırımla Ayrancılar’a fabrika kurdu. Yeni fabrikayla birlikte Tire Deka ve Metropak, üretim kapasitesini ve müşteri portföyünü de ikiye katlamayı hedefl iyor. 


Ambalaj sektöründe 1996 yılından bu yana faaliyet gösterdiklerini dile getiren Tire Deka ve Metropak Ambalaj Genel Koordinatörü Onur Güven, yeni yatırımlarla büyüme yoluna gittiklerini söyledi. Güven, “18 yıldır yerli ve yabancı dünya markalarına hizmet veriyoruz. Üretimimizi daha kaliteli ve seri yapmak için Çin’den yeni bir makine satın aldık. Bunun yanında Ayrancılar’da toplam 7 bin metrekarelik bir alana yeni bir tesis kurduk. Yeni tesisimizle birlikte üretim kapasitesini ikiye katlarken, kalitemizi daha da artırdık” dedi. 


Ayrancılar’daki yeni tesislerinde 80 kişilik uzman ekipleri ile üretim yaptıklarını anlatan Güven, ambalaj üretimi yaptıkları şirketler arasında...