18 / 07 / 2024

tire kazı 3 lahit

tire kazı 3 lahit

İzmir Tire’nin Yeğenli Mahallesi kırsalında Temmuz ayında DSİ’nin su kanalı çalışması sırasında bulunan “Geç Roma” dönemine ait 3 mezardan sonra şimdi de aynı bölgede “lahit mezar” bulundu.

O ilde 12 adet 2+1 ile 17 adet 3+1 daire satılıyor! Ev alacaklar bu tarihi kaçırmayın! 

Melikgazi Belediye Başkanlığı, Kayseri ili, Melikgazi ilçesi, Kazımkarabekir ve Anbar Mahallelerinde yer alan 29 adet 2+1 ve 3+1 konutu satıyor. İşte ayrıntılar...

Kayseri'de 2+1 ve 3+1 konutlar 750 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Büyük fırsat! 

Kayseri Melikgazi Belediyesi, Kayseri ili, Kazımkarabekir, Battalgazi, Anbar, Talas ve Tacettinveli mahallelerinde yer alan 32 konut ile 3 büroyu satıyor. 2+1 ve 3+1 konutların fiyatları 750 bin TL'den başlıyor...

İstanbul'da yaz sonuna kadar 3 metro hattı açılıyor! Trafik sorunu çözülüyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakırköy (İDO)-Kirazlı (Bağcılar) Metro Hattı Tünel Kazılarının Tamamlanması Töreni'nde İstanbul'da yaz sonuna kadar 3 metro hattının açılacağı müjdesini verdi. 

Antalya Kepez’de 3 bin 556 tapu teslim edildi!

Antalya Kepez'de 5 mahalledeki 3 bin 556 tapunun teslimi yapıldı. Masa Dağı’nın gerdanlığı olarak bilinen Esentepe, Çankaya, Kazım Karabekir, Barış ve Yavuz Selim mahallelerine, 1/1000 ölçekli revizyon imar planı uygulaması ile tapuları verildi.

Avcılar'da göçük meydana gelen bina için 3 gözaltı!

Avcılar'da kentsel dönüşüm kapsamında yıktırılan binanın temeli kazılırken meydana gelen göçükte 3 çocuk babası Cemal Eken'in (42) ölümü, İsa Eyice isimli işçinin yaralanmasına neden olan olay ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi'ndeki konutların kuraları çekildi!

Kayseri Kazım Karabekir Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında tamamlanan 3 blok 81 dairenin kura çekimleri yapıldı.

Esenyurt Hayat Park 3 AVM açılış tarihi!

Esenyurt Hayat Park 3 AVM açılış tarihi haberimizde yer alıyor. AVM için kazı çalışmaları 2 hafta kadar önce başladı.

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi'nde son durum ne?

Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem Projesi hız kesmeden devam ediyor. Otogar Kavşağı altından geçen tünellerin Sakarya Bulvarı kısmında kazı destek çalışmaları tamamlanırken,Batı Gar İstasyonunun kazısı devam ediyor.

Yozgat'ta 3 katlı yeraltı otoparkı inşa ediliyor!

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, 350 araçlık kapalı otopark inşaatı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Arslan, ‘’Yeraltı 3 katlı kapalı otopark inşaatımızda da sona geldik'' diye konuştu.

Bornova Belediyesi'nden 11.4 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Bornova Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü; Bornova Erzene, Bornova Kazımdirik ve Bornova Egemenlik ilçelerinde yer alan 3 adet gayrimenkulü toplamda 11 milyon 404 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Edirne Sarayı'nın kazıları yeniden başlıyor!

Fatih Sultan Mehmet ve Kanuni Sultan Süleyman gibi Osmanlı padişahlarına ev sahipliği yapan Edirne Sarayı'nda kaz çalışmaları 3 yıl aradan sonra yeniden başlatılıyor.

Melikgazi Belediyesi 72 daire ve 3 dükkan yaptıracak!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada Kazımkarabekir Mahallesinde E blokta 72 daire ile 3 dükkanın inşası için ihale yapılacağını dile getirdi.

Kaçak kazılar ve alınan tedbirler meclis gündeminde!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, tarihi alanlardaki kaçak kazılara ve önlenmesi için alınan tedbirlere ilişkin 3 soru hazırladı. Gürer sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

tire kazı 3 lahit Haberi

tire kazı 3 lahit

İzmir Tire’nin Yeğenli Mahallesi kırsalında Temmuz ayında DSİ’nin su kanalı çalışması sırasında bulunan “Geç Roma” dönemine ait 3 mezardan sonra şimdi de aynı bölgede “lahit mezar” bulundu.


Müze'de korunacak

M.S 4’ncü yüzyıla ait olduğu tahmin edilen lahit parçaları Tire Müzesi tarafından koruma altına alındı. Kaçak kazı ve eserlerin talan edilmesine karşı Tire Jandarması ise bölgede geniş güvenlik tedbirleri...