08 / 05 / 2024

tire osb 2014 hedef

tire osb 2014 hedef

İlçenin tarım ve hayvancılık alanlarının yanı sıra Tire OSB ile sanayi konusunda da hamle yaptığını anlatan Tire Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Çapkınoğlu, bu yılki ihracat hedeflerinin 1 milyar dolar olduğunu söyledi...

Tire OSB'de 7 milyon TL'ye İflas Müdürlüğünden satılık fabrika binaları!

İzmir İflas Müdürlüğü, Tire Organize Sanayi Bölgesi'ndeki 1286 ada, 10, 11 ve 12 parsellerde yer alan fabrika binalarını 7 milyon 84 bin 865 TL'ye satıyor...

Tire OSB, 38 sanayi parseli için harekete geçti!

Tire Organize Sanayi Bölgesi, Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne ait 514 bin 462 metrekare büyüklüğündeki 38 adet sanayi parselinin OSB'ye devrini istedi.

Tire OSB'de yatırımlar artarak devam edecek!

Bugüne kadar önemli yatırımların gerçekleştirildiği Tire OSB’de yatırımların 2017 yılında da artarak devam edeceği belirtildi

Kayapa Islah OSB'ye 25 yeni tesis inşa ediliyor!

2014 yılının son aylarında ‘Islah OSB statüsü kazanarak Bursa''da ilk Islah OSB olan Kayapa Islah OSB, süreçle birlikte modern sanayi inşaatlarıyla donanıyor.

Yatırımcılar Tire'deki yol sorunundan şikayetçi!

Tire Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Çapkınoğlu, “Tire’ye gelen yatırımcı bozuk yollardan şikayetçi. OSB’de ise sanayici parayla su alarak sorununu çözüyor” dedi

Adıyaman OSB'de yapılan arıtma tesisinin yüzde 60'ı tamam!

Adıyaman Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) yapımı devam eden arıtma tesisin yapımı tüm hızıyla sürüyor. 2014 yılında ihalesi yapılan ve aynı yılın Kasım ayında inşaatına başlanılan arıtma tesisinde yüzde 60 fiziki gerçekleşme sağlandı.

Adıyaman OSB'de arıtma tesisin yapımı devam ediyor!

Adıyaman OSB’de, 2014 yılında ihalesi yapılan ve aynı yılın Kasım ayında inşaatına başlanılan arıtma tesisinde yüzde 60 fiziki gerçekleşme sağlandı.

Adıyaman OSB'deki arıtma tesisinin yüzde 60'ı tamamlandı!

Adıyaman OSB'de yapımı devam eden arıtma tesisin yapımı tüm hızıyla sürüyor. Adıyaman OSB’de, 2014 yılında ihalesi yapılan ve aynı yılın Kasım ayında inşaatına başlanılan arıtma tesisinde yüzde 60 fiziki gerçekleşme sağlandı.

Kayapa OSB'de son 6 ayda 25 fabrika inşaata başladı!

Bursa'nın ilk ıslah OSB'si ünvanına sahip Kayapa Islah OSB, dönüşümün ardından hızlı şekilde yatırım almaya başladı. Kayapa, 2014 yılında ıslah OSB statüsüne kavuşarak büyümeye başlamıştı.

Türkiye'de 2014'ten itibaren 283 OSB kuruldu!

OSB’lerdeki 47 bin 996 sanayi parselinde üretime geçildi ve yaklaşık 1 milyon 530 bin kişiye istihdam sağlandı. Bakan Fikri Işık 2014 itibarıyla 283 OSB kurulduğunu bildirdi.

Antalya OSB'de arsa fiyatları arttı!

Halen 220 sanayicinin yatırım için beklediği Antalya OSB’de arsa metrekare birim fiyatları 35 dolardan 65 dolara çıktı. 2014’de ticari hacmini yüzde 10, istihdamını yüzde 22 artıran Antalya OSB temiz sanayi odaklı gelişmek istiyor

Sütaş Tire fabrikası Mart 2016'da açılacak!

Sütaş, Tire OSB’de satın aldığı 100 bin m2’lik arsa üzerinde yaptığı fabrikayı Mart 2016’da tamamlayıp üretime başlayacak. 80 milyon dolarlık yatırımla kurulacak Sütaş Tire fabrikasında günde yaklaşık bin ton süt işlenmesi planlanıyor.

Antalya OSB’de arsa metrekare birim fiyatları 65 dolara çıktı!

Antalya OSB’de arsa metrekare birim fiyatları 35 dolardan 65 dolara çıktı. 2014’de ticari hacmini yüzde 10, istihdamını yüzde 22 artıran Antalya OSB temiz sanayi odaklı gelişmek istiyor.

tire osb 2014 hedef Haberi

tire osb 2014 hedef

İlçenin tarım ve hayvancılık alanlarının yanı sıra Tire OSB ile sanayi konusunda da hamle yaptığını anlatan Tire Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Çapkınoğlu, 'Tire, geçen yıl ihracatta 500 milyon dolar barajını aşmıştı. Bu yılın sonunda ise 1 milyar dolarlık hedefi yakalayacağız" dedi Yeni sektörler kapıda Tire'de tarım ve hayvancılığın öne çıktığını anlatan Çapkınoğlu, sanayi ile birlikte bugüne kadar Tire'nin tarım ve hayvancılık faaliyetleriyle öne çıktığını söyleyen Tire Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Çapkınoğlu, ilçede faaliyete geçen organize sanayi bölgesiyle sanayi alanında da atağa kalktıklarını söyledi. Söz konusu OSB ile ilçenin ihracatının sürekli arttığına dikkat çeken Çapkınoğlu, "Bu yüın sonunda 1 milyar dolarlık ihracat hedefimizi yakalayacağımızı düşünüyorum. Bu rakam geçen yıl 500 milyon doların üstündeydi" dedi. İlçenin ihracatının her geçen...