05 / 05 / 2024

titanic hotel kartepe ne zaman açılacak

titanic hotel kartepe ne zaman açılacak

Titanic Otel Kocaeli Kartepe'de 2.9 milyon TL proje bedeliyle inşa edilecek. Eneryapı Mühendislik İnşaat'ın hayata geçireceği Titanic Otel Kartepe projesinin 24 ayda tamamlanması hedefleniyor...

Titanic oteller zinciri Giresun'a geliyor! 447 milyon 750 bin TL'lik yatırım!

Kerasus Turizm, Giresun Bulancak’ta Titanic Port Hotel'i hayata geçirecek. Söz konusu otel projesinin maliyeti 447 milyon 750 bin 46 TL olarak açıklandı.

İzmit Titanic Otel Rezidans'ın akıbeti merak ediliyor!

Eski İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı Sefa Sirmen ve Azeri işadamına ait Kartepe'nin Köseköy bölgesinde inşaatı tamamlanamayan ve harabe halinde bulunan Titanic Otel ve Rezidans inşaatının akıbeti merak ediliyor.

Kartepe El Garden Hotel Rezidans hizmete açıldı!

Ünlü iş adamı Yalçın Eldoğan'ın 8 milyon dolarlık yatırımıyla Kartepe'nin silüetine yeni bir renk katan El Garden Hotel Rezidans hizmete açıldı. Otelde misafir kabulüne başlandı.

Titanic Hotel Apartments Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Titanic Hotel Apartments Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Barlas Ünal Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Bayrampaşa, Büyük İstanbul Otogarı Altıntepsi Mahallesi'nde kuruldu.

Bureau Hotel 2017'de açılacak!

Geçen yılın Kocaeli vergi rekortmeni Murat Mustafa Satı tarafından Kartepe’de yaptırılan Bureau Hotel Residance Store inşaatı devam ediyor. Otel, 2017 yılının yılbaşı gecesi hizmete açılacak.

Kartepe Titanic Otel Nisan 2016'da hizmete açılacak!

Ünlü İşadamı Sefa Sirmen tarafından tasarlanan ve Ener Yapı tarafından hayata geçirilen, Titanic Otel ve Time Tower Residence projesinde inşaat hızla ilerliyor.

Mon Reve Eyüp Titanic Hotel'de tanıtıldı!

Eyüp'te; Mes Grup ve Birlik İnşaat'ın güç birliği yaparak gerçekleştirdiği MonReve Eyüp projesi, modern bir yaşam alanı olarak tüm dikkatleri üzerinde topluyor.

Mon Reve Eyüp görücüye çıktı! Fiyatlar 620 bin TL'den başlıyor!

450’nin üzerinde ön talep alan Mon Reve Eyüp projesi, lansman öncesi fiyat avantajlarından faydalanmak isteyenlere Titanic Hotel’de bir kahvaltıyla tanıtıldı.

Belek Titanic Otel'de yol kaldırılacak mı?

Titanic Delux Hotel Belek'in müşterileri denize ulaşsın diye sit alanındaki dereden sahile uzanacak yol için aldığı 29 yıllık izin, yasaya aykırı olduğu gerekçesiyle 2 ayrı idare mahkemesi kararıyla iptal edildi.

Bureau Hotel-Residence-Store projesi Singapur’da sergilenmeye hak kazandı!

MMS İnşaat A.Ş.’nin Kartepe’de başladığı BUREAU Hotel-Residence-Store projesi dünyanın çeşitli ülkelerinden yüzlerce projenin katıldığı ve dünyanın en prestijli projelerinin belirlendiği festivalin yapıldığı Singapur’da sergilenmeye hak kazandı.

Titanic Otel Kartepe projesi 2.9 milyon TL yatırımla yükseliyor!

Titanic Otel Kocaeli Kartepe'de 2.9 milyon TL proje bedeliyle inşa edilecek. Eneryapı Mühendislik İnşaat'ın hayata geçireceği Titanic Otel Kartepe projesinin 24 ayda tamamlanması hedefleniyor...

2. Perakende Zirvesi 8-9 Aralık 2012'de gerçekleşecek!

2. Perakende Zirvesi bu yıl "Gelecek Geldi.Ya Şimdi?" temasıyla 8-9 Aralık 2012 tarihinde The Green Park Hotel, Kartepe'de gerçekleşecek...

BW Plus The President Hotel, Evlilik Dünyası 2012 Fuarı'nda büyük ilgi gördü!

BW Plus The President Hotel, 3 ile 5 Şubat tarihleri arasında, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen Evlilik Dünyası 2012 Fuarı'nda yeni evlenecek çiftlerden büyük ilgi gördü

titanic hotel kartepe ne zaman açılacak Haberi

titanic hotel kartepe ne zaman açılacak


2014 yılında kurulan Eneryapı Mühendislik İnşaat, Kocaeli Kartepe Uzunbey Kumla Çiftliği'nde Titanic Otel inşa edecek. 185 odalı olarak tasarlanan Titanic Otel Kartepe projesi 2.9 milyon TL proje bedeliyle hayata geçiriliyor.


Titanic Otel Kartepe projesi 9 bin 781 metrekare alan üzerinde inşa edilecek. Titanic Otel Kartepe projesinde 6 bin 140 metrekare yeşil alan, 1.921 metrekare bina alanı bulunuyor.



Titanic Otel Kartepe projesinin 24 ay sonra işletmeye açılması planlanıyor. Toplam inşaat bina alanı 25 bin 363 metrekare olan Titanic Otel Kartepe projesinde hamam, kapalı havuz, toplantı odaları, balo salonu, spa ve masaj salonu gibi alanlar yer alıyor.


Gülcihan YELKENCİ /...