16 / 05 / 2024

Bureau Hotel-Residence-Store projesi Singapur’da sergilenmeye hak kazandı!

Bureau Hotel-Residence-Store projesi Singapur’da sergilenmeye hak kazandı!

MMS İnşaat A.Ş.’nin Kartepe’de başladığı BUREAU Hotel-Residence-Store projesi dünyanın çeşitli ülkelerinden yüzlerce projenin katıldığı ve dünyanın en prestijli projelerinin belirlendiği festivalin yapıldığı Singapur’da sergilenmeye hak kazandı.




Kocaeli genelinde yaptığı başarılı projeler ile tanınan ve sahipliğini Dr. Mühendis Murat Mustafa Satı’nın yaptığı MMS İnşaat A.Ş.’nin Kartepe’de başladığı BUREAU Hotel-Residence-Store projesi dünyanın çeşitli ülkelerinden yüzlerce projenin katıldığı ve dünyanın en prestijli projelerinin belirlendiği festivalin yapıldığı Singapur’da sergilenmeye hak kazandı.


Dünyada bulunan önemli mimari projelerin büyük bir titizlikle önde gelen mimarlardan oluşan bir jüri tarafından ön incelemeden geçirildikten sonra belirlenerek sergilendiği uluslararası mimari tasarım yarışmaların başında gelen WAF (World Architecture) kapsamında Kocaeli’nden bir projenin sergilenmeye değer bulunmasının sevindirici olduğunu söyleyen Mustafa Satı, “Dünyaca ünlü uluslararası mimarlardan oluşan jüri ekibince değerlendirilerek sergilenmeye layık görülen “BUREAU” isimli projemiz, yatırımımızın ne denli uluslararası dizayn standartlarında olduğunun ispatı olmuştur ki bu sonuç MMS İnşaat A.Ş. ekibi olarak hepimizi bir kat daha gururlandırmıştır” dedi.


Manşet Kocaeli


Geri Dön