28 / 08 / 2024

Bureau hotel residence projesi singapur

Bureau hotel residence projesi singapur

MMS İnşaat A.Ş.’nin Kartepe’de başladığı BUREAU Hotel-Residence-Store projesi dünyanın çeşitli ülkelerinden yüzlerce projenin katıldığı ve dünyanın en prestijli projelerinin belirlendiği festivalin yapıldığı Singapur’da sergilenmeye hak kazandı.

Vakko Hotel-Residence 2022'de açılıyor!

Bu yıl 110 milyon Türk Lirası'nı aşkın yatırımı devreye alan Vakko Grup, Nişantaşı'nda otel açıyor. 2022 yılının ilk çeyreğinde açılışı yapılacak olan Vakko Hotel-Residence için 120 milyon TL yatırım yapıldı.

Cenk Eren'in Kıbrıs Aquamarine Residence'tan ev aldı!

Şarkıcı Cenk Eren'in Kıbrıs'ta yaşama hayali gerçek oldu.Girne merkezde Aquamarine Residence'dan daire satın alan Cenk Eren, yeni evini sahneye çıktığı Merit Crystal Cove Hotel'de kutladı.

The House Residence Bomonti'de son daireler için özel fiyatlar!

The House Residence ve The House Hotel Bomonti, 2016'da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Projede son kalan daireler için kaçırılmayacak fırsatlar ve stüdyo, 1+1 ve 2+1 apart daireler için çok özel fiyatlar ve ödeme planları sunuluyor.

Atiye Residence görücüye çıkıyor!

HAS Metal ve DBN Mühendislik ortaklığıyla kurulan HAS – DBN Yatırım Ortaklığı’nın İstanbul’daki ilk projesi Atiye Residence, satışa çıkıyor. Basın toplantısı 16 Şubat 2016 Salı günü CVK Park Bosphorus Hotel’de düzenlenecek.

The House Residence Bomonti'de son 30 daire satışta!

Gayrimenkul değerleme uzmanları Bomonti’nin konut yaşamının yeni yıldızı olarak görüyor. Çehresi değişen semtte yazın The House Residence Bomonti ve The House Hotel’in açılması ile birlikte yeni bir dönüşüm yaşanması bekleniyor.

Kocaeli Bureau Hilton Hotel 2017'de açılacak!

Mustafa Murat Satı tarafından yaptırılan Bureau projesinin içinde yer alan otel projesi için Hilton, otel zincirinin en lüks markası olan Tree By Hilton’u verdi. 2017 yılında açılacak olan otel Kocaeli’nin en lüks 5 yıldızlı oteli olacak.

The Address Residence İstanbul: Emaar'dan değerli bir yatırım sistemi!

İkonik tasarımı, 5 yıldızlı The Address Hotel hizmeti ve Emaar tecrübesiyle İstanbul’a yepyeni bir soluk getirecek The Address Residence İstanbul olağanüstü bir kent yaşamı sunuyor.

The Address Residence İstanbul'da satışlar devam ediyor!

İkonik tasarımı, beş yıldızlı The Address Hotel hizmeti ve Emaar tecrübesiyle İstanbul’a yepyeni bir soluk getirecek The Address Residence İstanbul, olağanüstü bir kent yaşamı sunuyor.

Bureau Hotel 2017'de açılacak!

Geçen yılın Kocaeli vergi rekortmeni Murat Mustafa Satı tarafından Kartepe’de yaptırılan Bureau Hotel Residance Store inşaatı devam ediyor. Otel, 2017 yılının yılbaşı gecesi hizmete açılacak.

Antalya Fame Residence Lara ve Spa Hotel projesi halk toplantısı 23 Haziran'da!

Antalya Aksu'daki Ay-Ok Turizm İnşaat Ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Fame Residence Lara ve Spa Hotel Kapasite Artışı projesi ile ilgili halk toplantısı 23 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek.

The Address Residence'ta metrekaresi 5 bin 385 dolar!

Emaar Türkiye tarafından Çamlıca'da inşa edilen Emaar Square kapsamında yer alan The Address Residence projesi görücüye çıktı. Toplamda 46 kattan oluşan projenin ilk 11 katında Emaar'in 5 yıldızlı zincir otel markası The Address Hotel yer alıyor.

The Address Residence'ın tanıtım gecesinde Tarkan sahne aldı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Emaar, İstanbul’daki Emaar Square projesinin ikonik binası The Address Residence İstanbul’un tanıtımını, Four Seasons Hotel’de gerçekleştirdi.

Bureau Hotel Rezidans Store satış ofisi!

Bureau Hotel Rezidans Store projesinde 320 adet home office yer alıyor. 43 bin 975 metrekare üzerinde yer alan proje içerisinde hem otel hem de home office barındırıyor. Bureau Hotel Rezidans Store satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Bureau hotel residence projesi singapur Haberi

Bureau hotel residence projesi singapur


Kocaeli genelinde yaptığı başarılı projeler ile tanınan ve sahipliğini Dr. Mühendis Murat Mustafa Satı’nın yaptığı MMS İnşaat A.Ş.’nin Kartepe’de başladığı BUREAU Hotel-Residence-Store projesi dünyanın çeşitli ülkelerinden yüzlerce projenin katıldığı ve dünyanın en prestijli projelerinin belirlendiği festivalin yapıldığı Singapur’da sergilenmeye hak kazandı.


Dünyada bulunan önemli mimari projelerin büyük bir titizlikle önde gelen mimarlardan oluşan bir jüri tarafından ön incelemeden geçirildikten sonra belirlenerek sergilendiği uluslararası mimari tasarım yarışmaların başında gelen WAF (World Architecture) kapsamında Kocaeli’nden bir projenin sergilenmeye değer bulunmasının sevindirici olduğunu söyleyen Mustafa Satı, “Dünyaca ünlü uluslararası mimarlardan oluşan jüri ekibince değerlendirilerek sergilenmeye layık görülen “BUREAU” isimli projemiz, yatırımımızın ne denli uluslararası dizayn standartlarında olduğunun ispatı olmuştur ki bu sonuç MMS İnşaat A.Ş. ekibi olarak hepimizi bir kat daha gururlandırmıştır” dedi.


Manşet...