29 / 04 / 2024

Bureau Hotel Rezidans Store Kocaeli' nde yükseliyor!

Bureau Hotel Rezidans Store Kocaeli' nde yükseliyor!

Firma: Murat Mustafa Satı İnşaat

Proje: Bureau Hotel Rezidans Store

Bureau Hotel Rezidans Store projesi içerisinde hem otel hem de home office bulunuyor. Proje Kocaeli'nin ilk karma projesi olarak yükseliyor. Proje toplam 43 bin 975 metrekarelik alanda yer alıyor.



Bureau Hotel Rezidans Store projesi içerisinde otel bölümünde 180 oda yer alıyor. 5 yıldızlı olarak bulunan otelde spa merkezi, fitness, kapalı yüzme havuzu, balo salonu ve çeşitli büyüklüklerde toplantı salonları yer alıyor.


Bureau Hotel Rezidans Store projesi toplam 43 bin 975 metrekarede bulunuyor. Projede 320 adet home office daireler de yer alıyor. Tek bir binada bulunan otel ve home officeler "iş oteli" zihniyetini hedefliyor.


Bureau Hotel Rezidans Store projesi içerisinde aynı zamanda 23 dükkan yer alıyor. Projedeki home officeler 1+0 olarak dizayn edildi. Daireler 55 bin Dolar' dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Bureau Hotel Rezidans Store projesi İzmit Vapur İskelesi’ne 10 dakika, Cengiz Topel Havaalanı'na 3 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na da 60 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor.


Bureau Hotel Rezidans Store Kocaeli' nde yükseliyor. Proje 30 milyon dolar yatırım değerine sahip. Proje Ağustos 2016 yılında hizmete girmesi bekleniyor. Proje Murat Mustafa Satı İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Bureau Hotel Rezidans Store iletişim

Adres: Sinyali Mah. Bağdatlı Cd. No: 32 Körfez/Kocaeli 

Tel: 0262 373 40 17

Web:[email protected]

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön