16 / 05 / 2024

Bureau Hotel Rezidans Store nerede

Bureau Hotel Rezidans Store nerede

Bureau Hotel Rezidans Store projesi içerisinde hem otel hem de home office bulunuyor. Proje Kocaeli'nin ilk karma projesi olarak yükseliyor. Proje toplam 43 bin 975 metrekarelik alanda yer alıyor.

Avrasya GYO 108 rezidansı 652 bin 855 dolara kiraya verdi!

Avrasya GYO'nun bağlı ortaklığı Joy Hotel Batumi Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı JSC'ye ait 108 adet rezidansın 5+5 yıl olarak 10 yıl süre ile yıllık brüt 652 bin 855 USD bedelle kiralanmasına karar verildi. 

Kartepe El Garden Hotel Rezidans hizmete açıldı!

Ünlü iş adamı Yalçın Eldoğan'ın 8 milyon dolarlık yatırımıyla Kartepe'nin silüetine yeni bir renk katan El Garden Hotel Rezidans hizmete açıldı. Otelde misafir kabulüne başlandı.

Mistral İzmir Rezidans'ta fiyatlar 265 bin Dolar'dan başlıyor!

Miray İnşaat tarafından inşa edilen proje İzmir İl'i, Bayraklı Gökdelenler Bölgesi'nde hayata geçiriliyor. Projede 110 konut, 153 ofis, business hotel, 39 mağaza bulunuyor. Mistral İzmir Rezidans'ta fiyatlar 265 bin Dolar'dan başlıyor.

Kocaeli Bureau Hilton Hotel 2017'de açılacak!

Mustafa Murat Satı tarafından yaptırılan Bureau projesinin içinde yer alan otel projesi için Hilton, otel zincirinin en lüks markası olan Tree By Hilton’u verdi. 2017 yılında açılacak olan otel Kocaeli’nin en lüks 5 yıldızlı oteli olacak.

Bureau Hotel 2017'de açılacak!

Geçen yılın Kocaeli vergi rekortmeni Murat Mustafa Satı tarafından Kartepe’de yaptırılan Bureau Hotel Residance Store inşaatı devam ediyor. Otel, 2017 yılının yılbaşı gecesi hizmete açılacak.

Bureau Hotel Rezidans Store satış ofisi!

Bureau Hotel Rezidans Store projesinde 320 adet home office yer alıyor. 43 bin 975 metrekare üzerinde yer alan proje içerisinde hem otel hem de home office barındırıyor. Bureau Hotel Rezidans Store satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Bureau Hotel Rezidans Store teslim tarihi!

Bureau Hotel Rezidans Store projesi otel ve home office şeklinde dizayn edildi. 30 milyon dolar yatırım değerine sahip olan projede 320 adet home office daireler bulunuyor. Bureau Hotel Rezidans Store teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Bureau Hotel Rezidans Store daire fiyatları!

Murat Mustafa Satı İnşaat tarafından hayata geçirilen Bureau Hotel Rezidans Store projesi toplam 43 bin 975 metrekare üzerinde yer alıyor. Bureau Hotel Rezidans Store daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Kocaeli Bureau Hotel Rezidans Store projesi Ağustos 2016 yılında hizmete giriyor!

Bureau Hotel Rezidans Store projesi Kocaeli' nde bulunuyor. Proje içerisinde hem otel hem de home office bulunuyor. Kocaeli Bureau Hotel Rezidans Store projesi Ağustos 2016 yılında hizmete giriyor.

Bureau Hotel Rezidans Store Kocaeli' nde yükseliyor!

Bureau Hotel Rezidans Store projesi içerisinde hem otel hem de home office bulunuyor. Proje Kocaeli'nin ilk karma projesi olarak yükseliyor. Proje toplam 43 bin 975 metrekarelik alanda yer alıyor.

Bureau Hotel Rezidans Store Kocaeli'nin ilk karma projesi olacak!

İş adamı Murat Mustafa Satı “Bureau Hotel Rezidans Store” projesinin detaylarını Manşet Kocaeli gazetesine anlattı. Satı, “Projemiz kapsamında dünyaca ünlü bir otel markası, Kocaeli’de açacağı otel ile zincirine bir halka daha ekleyecek” dedi

MMS İnşaat Kocaeli'de bir otel daha açacak!

İş adamı Murat Mustafa Satı, sahibi olduğu MMS Inşaat'ın yaptığı "Bureau Hotel Rezidans Store" projesinin detaylarını anlattı. Satı, "Projemiz, Kocaeli'de açacağı otel ile zincirine bir halka daha ekleyecek" dedi.

Sapanca Resort Hotel 2016 yılının ikinci çeyreğinde tamamlanacak!

Maknoon Gayrimenkul, Crystal Tower ve 5 yıldızlı Sapanca Resort Hotel projeleriyle Türkiye'ye girdi. Arabistanlı grubun 5 yıldızlı otel konseptinde tasarladığı Crystal Tower, 296 rezidans daireden oluşuyor.

Bureau Hotel Rezidans Store nerede Haberi

Bureau Hotel Rezidans Store nerede

Bureau Hotel Rezidans Store projesi içerisinde otel bölümünde 180 oda yer alıyor. 5 yıldızlı olarak bulunan otelde spa merkezi, fitness, kapalı yüzme havuzu, balo salonu ve çeşitli büyüklüklerde toplantı salonları yer alıyor.


Bureau Hotel Rezidans Store projesi toplam 43 bin 975 metrekarede bulunuyor. Projede 320 adet home office daireler de yer alıyor. Tek bir binada bulunan otel ve home officeler "iş oteli" zihniyetini hedefliyor.


Bureau Hotel Rezidans Store projesi içerisinde aynı zamanda 23 dükkan yer alıyor. Projedeki home officeler 1+0 olarak dizayn edildi. Daireler 55 bin Dolar' dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Bureau Hotel Rezidans Store projesi İzmit Vapur İskelesi’ne 10 dakika, Cengiz Topel Havaalanı'na 3 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na da 60 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor.


Bureau Hotel Rezidans Store Kocaeli' nde...